- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Theodora34
Yaş farkınız öyle uçurum olacak cinsten değil ayrıca 27 yaşında bir erkek de gayet ne istediğini bilen ve olgun bir erkek olabilir. Güveniyorsan devam et derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi iyi birisi o konuda sıkıntım yok ama genç olduğundan annem ve arkadaslarim sorun cikariyor ?Yaş farkınız öyle uçurum olacak cinsten değil ayrıca 27 yaşında bir erkek de gayet ne istediğini bilen ve olgun bir erkek olabilir. Güveniyorsan devam et derim.
Kendisi iyi birisi o konuda sıkıntım yok ama genç olduğundan annem ve arkadaslarim sorun cikariyor ?
Kendisi iyi birisi o konuda sıkıntım yok ama genç olduğundan annem ve arkadaslarim sorun cikariyor ?
Bilmiyorum napsamKalbinin sesini dinle bir daha aşık olduğun birini nerden bulacaksın bulsan bile ayrılık acısı çekmeye hazır mısın şimdi yanında olduğu için öyle mi böyle mi diyorsun bir de onun yokluğunu düşün katlanabilirsen ayrıl .Ben olsam kimseyi dinlemezdim.
Bilmyorum iste bizlere gelince sorun oluyorAyy kap çıtırı konu sahibi ne düşünüyorsun?Erkekler alınca oluyor da kadın alınca niye olmuyor?
Bilmiyorumbu giderse bunun gibiside gelmez diye korkuyorum
Skolyoz hastasi kendisi egik bozukluğu var dporla duzelmer baslamis fizyoterapiste gidiyor birde eski hali asiri zayifmis 2 sene once spora gidince toparlamis kendisiniKadınlar erken çökmüyor bence, hele spor yapan bakınlı kadınlar hiç çökmüyor, erkeklerinse birkaç yıllık evlilikte henen içleri geçiyor. Fiziksel olarak çokmeyenler bile dede moduna geçiyor. O yüzden çok takmayın. Annenizi ve arkadaşlarınızı da sallayın. Gezin, eğlenin uygun görürseniz de evlenin. Kendinizden yaşlı bir adamla evlenip "ay anlamadım ne oldu bu adam televizyon başından kalkmıyor" demekten iyidir. Ayrıca sizin sevgilinizin ilk sevgilisi olduğuna da inanamadım bu arada, bunu da ekleyeyim
Bilmiyorim daha gorusemedik ama 1 haftafir insanlari oyaliyorumOnun ailesi ne diyor.