Genç sevgilimden ayrilmalimiyim

Ya sen iyi anlasiyosan gerisinin ne önemi var. Arkadaşların ilerde şöyle olur böyle olur diye tahmin yürütüyorlar onlardan niye etkileniyorsun ki. Bariz bı kötü alışkanlığı olsa çocuğun anlarım da böyle hiç bir şey yokken ayrıl demelerini saçma buldum.

Ayrıca olgunluk yaşla olmuyor. Buradaki eski konulara biraz bak. Karakteri çok kötü adamlar var. Onların yaşı büyük olsa ne olur.

Ya bu kadın çöküyor genellemesi yanlış.
Kendine iyi bakan kadın hiçte cokmuyor aksine erkekler göbek yapıyor saçları dökülüyor vs.onlar çöküyor bence.

5 yas fark çok değil küçük gösterebilir ancak sakal serumu falan kullanıp çoğaltabilir sakallarini kirli sakal bırakabilir giyim tarzını değiştirebilir sen de daha genç spor bi tarz olusturabilirsin kendine böylece denge olur.

Ayrıca annenin yaptığı çok yanlış sırf görsellik nedeniyle bitir demesi büyük hata.
Ha karakterine laf eder ailesine laf eder anlarım ama sırf bu nedenle inşan kızını sevdiğinden ayırır mi ?
Ben olsam tanışırdım ailesiyle nisan yapardım bu tanışma süreci zaten yolunda gitmezse emin olamazsan atarsin nişanı

Ayrıca ailesi de çok mühim bence bi tanış bakalım nasıl insanlar belki de onlar seni beğenmeyecekler.

Kocam benden 4 yaş küçük. Çok da mutluyum. Tanışmadan bu güne 7 yıl oldu. 5 yıllık evliyim gene dünyaya gelsem gene onla evlenirim. Amaaaaa. Yaştan daha önemli olan şeyler var
1. Mesleği varmı
2. Olgun mu
3 sorumluluk sahibi mi
4 kendi parasını kazanıyor mu
5 ...... uzar gider?
3-5 yaş farkı bence önemli değil önemli olan evliliğin sorumluluğunu alabilecek ahlak ve karakter yapısına müsait mi? Maddi ve manevi seninle bir ömür geçirmeye hazır mı?kriterlerin bu olmalı. Yoksa gerçekten aşıksan hiç kimseyi takma. Ben takmadım.

Yaninda cocuk gibi durmuyorsa ayrilma.. evlenir evlenmez besiye cek gobek sallasin.. poti kareli gomlekler disinda bisey giymesine izin verme ha bide janjanli renkler olmamasina dikkat et siyah gri kahve agirlikli olsun giydikleri bide sac sakal serumlari seysinden surup gunde 3 kere tras ettirdinmi 3 aya kalmaz kaba sakal olur al sana yasitin.. saka bi yana ayni jenarasyonun insanlarisiniz mutlaka..kafa yapilariniz uyum gosteriyorsa el aleme bakmam hissettiklerim benim pusulam olur ona gore yol alirim..

Bütün mesela genc gosterdigi icin mi
Boşversene :)))
Bulmuşsun çıtırı :)
Sadece kendini dinle derim

Ya akrabalarim falanda konusur diye diyorlar ama ne biliyim kendisi gercekten cok genc gosteriyor napicam bilmiyorum

Aslında aranızda bariz bir yaş farkı yok, istisnalar kaideyi bozmaz fakat erkek veya kadın eşinden 10 yaş ve üzeri büyük olunca, evliliğin ilk yıllarında olmasa bile ilerleyen yıllarda sorun oluyor.
Erkek için kadına baban mı bu diyorlar, çocukları olsa torununuz herhalde diyorlar, kadınlar içinde aynı şey geçerli oluyor ve bir müddet sonra çiftler bu durumdan rahatsız olmaya başlıyor, yaşı büyük olan epey bir özgüven kaybı yaşıyor lakin sizin aranızda 5 yaş var, ilerleyen yıllarda sizde kendinize dikkat ederseniz çok belirgin bir fark olmaz, ruhen de fiziken de birbirinizle uyumu yakalarsınız, önemli olan siz ne hissediyorsunuz? Aaa eşin çok genç duruyor diyenler olursa bunu kaldırabilir misiniz? Aranızda mesele olmayacaksa evlilik yolunda ilerleyebilirsiniz.

Aslında ilişkiyi iyice oturttuktan, emin olduktan sonra tanıştırsaydınız kafanız bu kadar karışmazdı.
Yaş farkı çok değil, içinizden geleni yapın, insanlar konuşur da konuşur.
Olgun biri mi, anlaşabiliyor musunuz gibi yönlere dikkat edin bence.
Ayrıca ilişkinize biraz daha zaman verirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bes yas cok deyilki.tanidigim biri var mesela onunda bes yas var gul gibi evlilikleri var.bunun icin ayrilma yazik olur.ayrica 27 yas ergen yasi deyil yani artik olgunluga dogru giden bir yas.karar sizin ama ayrilmayin elalemi de bosverinnn

Sizin deyimizle saftirik olmasi, ilk kiz arkadasi siz olmaniz filan bana inandirici gelmedi pek.
Onun disinda ben kendimden kucuk erkekle olamazdim yaşim kac olursa olsun. Olgunluk meselesi de degil bu aslinda ama bilmiyorum garip bir sogukluk oluyor.
Kalkip 30larimdayken 5 yas kucugu hic tercih etmezdim ama bu kisisel birsey ben yakistirmiyorum. Mutluyum dedikten sonra napalim yaniii...

Bu arada cocugum bu yaşa kadar sevgilisi olmamasinin nedenini aciklamissiniz. Hastaymis oncesinde ve son 2 senedir kendini toparlamis.
Gecmisten dolayi suan ozguveni dusuktur muhtemelen ve bu tarz ikili iliskiler daha once gormedigi, yasamadigi icin ilk karsisina cikip yakinlik gosterene (yani size) şimdilik yogun duygu ve baglilik gosterebilir cunku daha once secenegi olmamis belliki ve ozguven sikintisi olabilir.
Kacirmayayim diye hemen evlenmeye calismayin. 1-2 sene bekleyin ve duygularindan emin olun. Sonradan gozu açılırsa fena :)

Genc erkek iyidir. Olgunu napican guc bela yapar sırtını döner yatar. Hazir bulmussun elalemin lafiyla hareket etme belki uc senelik ömrün kalmıştır bu isler belli mi olur. İnan o kafasinda ölçüp bicmistir onun adina düşünme. Hele bi de onun ailesi seni görsün belki vazgeçen sen olmazsin ayrılıklarda giden suçludur geri gelmek disinda bi alternatifi kalmaz seviosa çünkü. Ayrılan sen olma kisacasi. Nimetle şaka olmaz :))) ben de hep bir kaç yaş kucuklerle takilirim bu arada bana kendimi canlı hissettiriolar. Pinar altug seda sayan yillardir en dogrusunu yapio bosuna uzme kendini.

5 yas fark var ama cidden genc ya sakalida yok biraktirip olgun gostertsem napicam bilmiyorum
Millete gore mi yaşycaksın hayatını o adamla aynı yatağa aynı eve girecek olan aynı hayatı paylaşacak olan sensin. O arkandan konuşanlar sen kapını kapattıktan sonra dışarda kalacak olan kişiler. Annende dahil. İçinden geldiği gibi yaşa. Bu senin hayatın .

Millet kendinden gencini bulamadığı için hasetlenebilir takılma başkalarına. Ama acele de etme iyice tanı. Önemli olan gönüllerin bir olması.

Ben yasimi gosteriyorum genel olarak ama ne biliyim genç fit vücutlu tipide iyi birakasim hoc gelmiyor arkadaslarim baski yapiyorar
Arkadaslarin baski yapiyor.. Pardon ama ne hakla? Iliskilerde sınır problemin var sanirim, arkadaslar kim oluyor ki hayatindaki insandan ayrilman icin "baski" yapabiliyor?
Hem "genç, fit vücutlu, tipi de iyi" nedir ya
32 yasindasin ama sende de o yaşın olmasi gereken durusu ve olgunluğu yok gibi geldi bana..

Abimle yengem arasında da 5 yaş var ve yengem büyük. 17-18 yıldır birlikteler. Yaşla ilgili bir sıkıntı yaşadıklarını sanmıyorum. Evlilikte erkek büyük olmalı diyenlere katılmıyorum. Eşim benden iki yaş küçük ve bu hiçbir zaman dile getirilmedi evlendikten sonra da. Seviyor ve güveniyorsanız,aranızda çok çok uçuk bir fark da yoksa söylenenlere kulak tıkayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…