- 14 Mayıs 2018
- 23
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi Theodora34
-
Ya bilmiyorum hepsi evli tipler ben onunla ciddi dusunuyorum o yuzden aceleyr getirmek istiyorjm yasim ilerliyor bu yasima kadar daha hic cinsellik yasamadim biran oncr dokunasim var ona ama annem ve arkadaslarim kafami kurcaliyorÖncelikle sizin ilişkinizden emin olmanız ve net durmanız gerekiyor. Net durmazsanız, böyle her kafadan bir ses çıkar.
Arkadaşlarınız kıskanmış olabilir, yerinizde olsam fazla konuşturmam.
Anlaşabiliyorsanız sorun yok.
Yaş farkınız çok değil ama önce kendinizden, sevgilinizden ve ilişkinizden emin misiniz onu düşünün.
Ben acele ediyorum yasim ilerliyor birde iliski yasamak istiyorum ondanYas onemli degil de 5.5 ayda ciddiye binip ailelerle tanisma olayi erken gibi geldi.
Biran once cinsellik yasamak istiyorsum diye yanlis karar vermeBen acele ediyorum yasim ilerliyor birde iliski yasamak istiyorum ondan
Hayir cok seviyorum onuSiz adamdan çok emin değilsiniz sevgi anlamında.biraz daha sevgili olarak takılın bence
Emin değilseniz, sırf evlenmiş olmak için evlenmeyinYa bilmiyorum hepsi evli tipler ben onunla ciddi dusunuyorum o yuzden aceleyr getirmek istiyorjm yasim ilerliyor bu yasima kadar daha hic cinsellik yasamadim biran oncr dokunasim var ona ama annem ve arkadaslarim kafami kurcaliyor
Ya bilmiyorum hepsi evli tipler ben onunla ciddi dusunuyorum o yuzden aceleyr getirmek istiyorjm yasim ilerliyor bu yasima kadar daha hic cinsellik yasamadim biran oncr dokunasim var ona ama annem ve arkadaslarim kafami kurcaliyor
Ya tabiki evlenilecek adam bulunur ama böyle bir adami bulabilir miyim orası sorun birde onu gercekten cok seviyorumEmin değilseniz, sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin
Yaşınız geçmiş falan değil.
Hayır onu çok seviyorum ve arzuluyorum ama annem ve arkadaslarim onu istemiyorlar ozellikle arkadaslarim. Evli barklilar benim erkegime karisiyorlar. Bu arada evlenmeden once cinsellik yasamak istemiyorim dini acidan buyuk bir gunaha girmek istememDokunmak için nikah şart değil.
Ayrıca buldum kaçırmayayim mantığı ile mi hareket ediyosunuz? Sevgi namına bişey yok mu?
5 yas çok büyük bir fark değil . İletişiminiz nasıl , kavga ettiğinizde nadıl orta yolu buluyorsunuz bunlar önemliYa iyi birisi saf zaten ne desem ikiletmiyor ilk sevgilisiymişim onun el üstünde tutmaya calisiyor ama napicam bilmiyorim
Daha hoc tartismamiz olmadi bilmiyorum ama iletisimimiz iyi cok sukur5 yas çok büyük bir fark değil . İletişiminiz nasıl , kavga ettiğinizde nadıl orta yolu buluyorsunuz bunlar önemli
Biz ne dersek onu neden yapiyormussunuz akliniz beyniniz kalbiniz var şükur kimsenin dedigiyle degil kendi hislerinizle hareket edinMerhaba kızlar ben forumda yeniyim. Öncelikle bu sorunumu ablam ve bazı arkadaslarımla konustum sizlerede danismak istiyorum beni tanimadiginizdan daha tarafsiz yorum yapabilirsiniz diye. Ben 32 yaşında bekar birisiyim şuanki sevgilim 27 yaşında spor salonunda onun ilk adımı atması ile tanıştık 5.5 aydır da ilişkimiz var ancak kendisi 27 yasinda olmasina rağmen cok daha genc gosteriyor yuzu temiz sakal kokü falan yok vücudu fit ve yakışıklı. Sevgilim 2 hafta önce ailemle tanışmaya geldi babam kendisini sevdi ablamla zaten biraz saf bir tip kendisine ciddi dusundugumu en bastan dedim oda kabul etti. Ama arkadaslarim ve annem cok sorun cikariyorlar arkadaslarim cok genc gözukmesinin kötü olduğunu söylüyorlar ve 3 4 yil sonra psikolojik sorun yasayabilecegimi arkamdan dedikodularin cikacagini soyluyorlar ve ayrilmam icin baski yapiyorlar annemde kizdi erkek dedigin olgun olmali bune cocuk gibi diye ablam ise bu yastan sonra daha iyisini bulamazsin diyor son 1 haftadir kafam cok karisik normalde evlerine anne babasi ile tanismaya gidecektim ama bahaneler uydurup erteliyorum kendisini cidden cok seviyorum ve arzuluyorum ama annem ve arkadaslarim kafami cok karistirdilar sizce ne yapmaliyim eger olumsuz gorurseniz bitircem ne yazik ki
Kavgalar Tartışmalar olmadıysa daha yolun çok çok başındasınız . Önce bir Tanı sonra düşün yasıDaha hoc tartismamiz olmadi bilmiyorum ama iletisimimiz iyi cok sukur
Siz dış görünüşünden dolayı onunlasınız daha çok bence.Ben yasimi gosteriyorum genel olarak ama ne biliyim genç fit vücutlu tipide iyi birakasim hoc gelmiyor arkadaslarim baski yapiyorar
O zaman kimseye aldırış etmeyin ve net durun ki kimse konuşamasınYa tabiki evlenilecek adam bulunur ama böyle bir adami bulabilir miyim orası sorun birde onu gercekten cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?