Genç sevgilimden ayrilmalimiyim

Öncelikle sizin ilişkinizden emin olmanız ve net durmanız gerekiyor. Net durmazsanız, böyle her kafadan bir ses çıkar.
Arkadaşlarınız kıskanmış olabilir, yerinizde olsam fazla konuşturmam.
Anlaşabiliyorsanız sorun yok.
Yaş farkınız çok değil ama önce kendinizden, sevgilinizden ve ilişkinizden emin misiniz onu düşünün.
Ya bilmiyorum hepsi evli tipler ben onunla ciddi dusunuyorum o yuzden aceleyr getirmek istiyorjm yasim ilerliyor bu yasima kadar daha hic cinsellik yasamadim biran oncr dokunasim var ona ama annem ve arkadaslarim kafami kurcaliyor

Siz adamdan çok emin değilsiniz sevgi anlamında.biraz daha sevgili olarak takılın bence

Ben istemezdim.
Takılırdım böyle seylere muhtemelen
Hayatın boyunca hep yaşımı gösterdim.
Eşim ile aynı yaştayız neyseki o 3-4 yaş büyük görünüyor da şu meşhur kadınların çabuk çökme evresinde bir kaç senelik bir kredim var :)

Ya bilmiyorum hepsi evli tipler ben onunla ciddi dusunuyorum o yuzden aceleyr getirmek istiyorjm yasim ilerliyor bu yasima kadar daha hic cinsellik yasamadim biran oncr dokunasim var ona ama annem ve arkadaslarim kafami kurcaliyor
Emin değilseniz, sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin
Yaşınız geçmiş falan değil.

Dokunmak için nikah şart değil.

Ayrıca buldum kaçırmayayim mantığı ile mi hareket ediyosunuz? Sevgi namına bişey yok mu?

Dokunmak için nikah şart değil.

Ayrıca buldum kaçırmayayim mantığı ile mi hareket ediyosunuz? Sevgi namına bişey yok mu?
Hayır onu çok seviyorum ve arzuluyorum ama annem ve arkadaslarim onu istemiyorlar ozellikle arkadaslarim. Evli barklilar benim erkegime karisiyorlar. Bu arada evlenmeden once cinsellik yasamak istemiyorim dini acidan buyuk bir gunaha girmek istemem

Onun bunun dediğini kafanıza takacaksanız zaten her olumsuz yorumda bu aranızda sorun olacaktır da 5,5 ayda ciddi düşğnmek ve gelecek planları kurmak için erken değilmi. Önce bi zaman geçirin tanıyın birbirinizi. Belki dünya yansa umrumda değil diyceksiniz belkide sizin hoşlanmıycağınız özellikleri çıkacak. Acele etmeyin kara kars düşğnmek için.

Benim esimde benden 4.5 yas kucuk hiçte kimsenin ne soyledigi umurumda olmadi seninde olmasin bence...sonucta onunla yasayacak olan sensin .. bizde hic mevzusu dahi olmadi yasin..ben bazen takilirim buyuk sözü dinle diye arada o kadar ;) o kadar hayata kaptiriyorsun ki kendini yas mas hic aklina bile gelmiyor...

Yas sayidan ibaret insanin kendini hangi yasta hissettigi onemli. Yillar geciyor ve yaş da haliyle kademe atliyor. Sayidan ibaret yani. Onemli olan ruh yasiniz uyuyormu. Anlasabiliyormusunuz. Bir ev gecindirecek olgunluktami. Kim ne derse desin siz anlastiktan sonra disariya kulaklarini kapat.

Merhaba kızlar ben forumda yeniyim. Öncelikle bu sorunumu ablam ve bazı arkadaslarımla konustum sizlerede danismak istiyorum beni tanimadiginizdan daha tarafsiz yorum yapabilirsiniz diye. Ben 32 yaşında bekar birisiyim şuanki sevgilim 27 yaşında spor salonunda onun ilk adımı atması ile tanıştık 5.5 aydır da ilişkimiz var ancak kendisi 27 yasinda olmasina rağmen cok daha genc gosteriyor yuzu temiz sakal kokü falan yok vücudu fit ve yakışıklı. Sevgilim 2 hafta önce ailemle tanışmaya geldi babam kendisini sevdi ablamla zaten biraz saf bir tip kendisine ciddi dusundugumu en bastan dedim oda kabul etti. Ama arkadaslarim ve annem cok sorun cikariyorlar arkadaslarim cok genc gözukmesinin kötü olduğunu söylüyorlar ve 3 4 yil sonra psikolojik sorun yasayabilecegimi arkamdan dedikodularin cikacagini soyluyorlar ve ayrilmam icin baski yapiyorlar annemde kizdi erkek dedigin olgun olmali bune cocuk gibi diye ablam ise bu yastan sonra daha iyisini bulamazsin diyor son 1 haftadir kafam cok karisik normalde evlerine anne babasi ile tanismaya gidecektim ama bahaneler uydurup erteliyorum kendisini cidden cok seviyorum ve arzuluyorum ama annem ve arkadaslarim kafami cok karistirdilar sizce ne yapmaliyim eger olumsuz gorurseniz bitircem ne yazik ki :110:
Biz ne dersek onu neden yapiyormussunuz akliniz beyniniz kalbiniz var şükur kimsenin dedigiyle degil kendi hislerinizle hareket edin

Ben yasimi gosteriyorum genel olarak ama ne biliyim genç fit vücutlu tipide iyi birakasim hoc gelmiyor arkadaslarim baski yapiyorar :110:
Siz dış görünüşünden dolayı onunlasınız daha çok bence.
Hep yorumlarınızda fit vücutlu yakışıklı temiz yüzlü vs vs yazmışsınız hiç duygusal bi veri yok. Bi daha öyle yakışıklı genç bulamam derdi daha çok. Bana konunuz çok samimiyetsiz geldi görünüş odaklı yani bağlılıktan uzak. Zaten dediğiniz gibi dikkat çekici biriyse ilerde komplekse girmeniz muhtemel.

Ya ben sevgilinizin ilk kiz arkadaşı olmaniza takıldım... yani tabii her insan bir değil ama ilk sevgilisi olduğunuz için ilerde acabalar yasar mı, yaşınızı sorun eder mi ben oraya takildim...

Back
X