Genç sevgilimden ayrilmalimiyim

Siz dış görünüşünden dolayı onunlasınız daha çok bence.
Hep yorumlarınızda fit vücutlu yakışıklı temiz yüzlü vs vs yazmışsınız hiç duygusal bi veri yok. Bi daha öyle yakışıklı genç bulamam derdi daha çok. Bana konunuz çok samimiyetsiz geldi görünüş odaklı yani bağlılıktan uzak. Zaten dediğiniz gibi dikkat çekici biriyse ilerde komplekse girmeniz muhtemel.
Ya kisisel ozellikelrinide ovdum mesajlarimda keske onlarida gorseydiniz ek olarak ask olmadan nasil bagli olayim ona allah askina

Ya ben sevgilinizin ilk kiz arkadaşı olmaniza takıldım... yani tabii her insan bir değil ama ilk sevgilisi olduğunuz için ilerde acabalar yasar mı, yaşınızı sorun eder mi ben oraya takildim...
Niye acaba desin ki

Merhaba kızlar ben forumda yeniyim. Öncelikle bu sorunumu ablam ve bazı arkadaslarımla konustum sizlerede danismak istiyorum beni tanimadiginizdan daha tarafsiz yorum yapabilirsiniz diye. Ben 32 yaşında bekar birisiyim şuanki sevgilim 27 yaşında spor salonunda onun ilk adımı atması ile tanıştık 5.5 aydır da ilişkimiz var ancak kendisi 27 yasinda olmasina rağmen cok daha genc gosteriyor yuzu temiz sakal kokü falan yok vücudu fit ve yakışıklı. Sevgilim 2 hafta önce ailemle tanışmaya geldi babam kendisini sevdi ablamla zaten biraz saf bir tip kendisine ciddi dusundugumu en bastan dedim oda kabul etti. Ama arkadaslarim ve annem cok sorun cikariyorlar arkadaslarim cok genc gözukmesinin kötü olduğunu söylüyorlar ve 3 4 yil sonra psikolojik sorun yasayabilecegimi arkamdan dedikodularin cikacagini soyluyorlar ve ayrilmam icin baski yapiyorlar annemde kizdi erkek dedigin olgun olmali bune cocuk gibi diye ablam ise bu yastan sonra daha iyisini bulamazsin diyor son 1 haftadir kafam cok karisik normalde evlerine anne babasi ile tanismaya gidecektim ama bahaneler uydurup erteliyorum kendisini cidden cok seviyorum ve arzuluyorum ama annem ve arkadaslarim kafami cok karistirdilar sizce ne yapmaliyim eger olumsuz gorurseniz bitircem ne yazik ki :110:
Bence ayrıl.bide genç duruyo diosn şimdi herşey tozpembe gbi ama i)erisini göremedim

Merhaba kızlar ben forumda yeniyim. Öncelikle bu sorunumu ablam ve bazı arkadaslarımla konustum sizlerede danismak istiyorum beni tanimadiginizdan daha tarafsiz yorum yapabilirsiniz diye. Ben 32 yaşında bekar birisiyim şuanki sevgilim 27 yaşında spor salonunda onun ilk adımı atması ile tanıştık 5.5 aydır da ilişkimiz var ancak kendisi 27 yasinda olmasina rağmen cok daha genc gosteriyor yuzu temiz sakal kokü falan yok vücudu fit ve yakışıklı. Sevgilim 2 hafta önce ailemle tanışmaya geldi babam kendisini sevdi ablamla zaten biraz saf bir tip kendisine ciddi dusundugumu en bastan dedim oda kabul etti. Ama arkadaslarim ve annem cok sorun cikariyorlar arkadaslarim cok genc gözukmesinin kötü olduğunu söylüyorlar ve 3 4 yil sonra psikolojik sorun yasayabilecegimi arkamdan dedikodularin cikacagini soyluyorlar ve ayrilmam icin baski yapiyorlar annemde kizdi erkek dedigin olgun olmali bune cocuk gibi diye ablam ise bu yastan sonra daha iyisini bulamazsin diyor son 1 haftadir kafam cok karisik normalde evlerine anne babasi ile tanismaya gidecektim ama bahaneler uydurup erteliyorum kendisini cidden cok seviyorum ve arzuluyorum ama annem ve arkadaslarim kafami cok karistirdilar sizce ne yapmaliyim eger olumsuz gorurseniz bitircem ne yazik ki :110:

Kadın biraz daha çabuk çöküyor ama aşk varsa saygı varsa neden olmasın?

Benim de eşimle aramda 4,5 yaş var. Ben büyüğüm. 7 senedir evliyiz. Henüz kimse konuşmadı. Ya dadben duymadım. Konuşanla da ben konuşmam. Yine sıkıntı olmaz yani. Yaştan çok anlaşabiliyo musunuz o öneml bence. Aynı telden çalıyo çalıyo musunuz. Bu herkes için geçerli yaştan bağımsız olarak.

Anlasiyorsan başka bir sıkıntı yoksa milletin demesine aldırma zaten evlenseniz 1 yada bilemedin 2 senede tipi değişir merak etme :KK70:

Benim de eşim benden küçük ve de genç gösteriyor. Gerçi bir yıl fark var ama bence yaşla ilgili hiçbir sorun olmuyor. Yani beş buçuk ayda olgun olmadığını, süze uygun olmadığını düşüneceğiniz bir durum olmadıysa anneniz ve ablanızın demesiyle yok yere ilişkiyi sırf bu yüzden sonlandırmanız çok saçma olur.

bence yaş cokta onemli degil karsilikli birbirinize sayginiz varsa ortak bi noktada bulusup sorunlarin ustesinden geliyorsaniz neden olmasin.. o da ailesiyle tanistirmak istiyosa belliki daha ciddi bakiyor iliskiye.. erteleyip bahaneler uudurmak yerine firsat varken tanisin derim sonrasinda oturup konusup karar verirsiniz. kimsenin degil sizin hayatiniz sizin karariniz onemli. mutlu gunleriniz olsun

Ben ikinci evliliğimi benden beş yaş küçük biriyle yaptım. Hiçte sorun olmadı. Kimsede aramızda yaş farkı olduğunu bilemez ben söylemesem. Tabi bu birazda benim çok genç göstermemle alakalı.birde kendime olan güvenimle. Sizde kendinize güvenin. Sonucta sizi beğenip bir ilişkiye başlamış. Aranızda kişilik olarak uyum sıkıntılari yoksa yaşı onemsemeyin.

Eşimle aramda 8 yaş var
Gerçi biz aynı yaşta gösteriyormuşuz ama kimlikte yazan fark bu..
Akrabalar , arkadaşlar arkamızdan konuştu mu bilmiyorum çünkü hiç umrumda değil, hiçbir zaman da olmadı
:dondurma:

Back
X