Burda yazilanlari okurdum evden ayrildiktan sonra ilk zamanlarda.herkes zamanla hersey rayina oturuyor diyor.zaman herseyin ilaci diyordu...buna inanarak bekliyorum ve gercekten acilar hafifliyor , bulanik sular durulmaya basliyor...sukur en buyuk nimet. Cok sukur saglikli cocugum var diyebiliyorum.Cok sukur annem babam sagliklilar ve bebegimle bana tam destekler diyebikiyorum.cok sukur bir meslegim var kendi ayaklarimin ustunde durabiliyorum.cok sukur derdimi paylastigim yada iyi vakit gecirebildigim 3 5 arkadasim var diyebiliyorum...hayata hangi pencereden bakmak isterseniz manzaranizi da kendiniz secersiniz...Bende ilk zamanlar bebegim icin uzuluyordum babasiz buyuyecek diye fakat suan oyle dusunmuyorum.Hayir babasi var ve banasi kendisi ne kadar isterse o kdr gorusecekler belki de pek hatta hic gorusmeyecekler.benim bebegimde sevgisini gucunu bizlerden alicak hepsini.sunu biliyorum ki huzurlu mutlu ve stressiz bir cocukluk gecirecek.ztn benim de istegim buydu...Allah herkesin yardimcisi olsun.Sizin icin de hayirlisi neyse o olsun.