- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi coco_cambo
birikim hesabı açarsam her ay 50-100olmadı 500 ay sonu ne kalıyosa eline o parayı o hesaba atarak başlayabilirsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıptır sorması ne kadar birikti 2.5 sene sonunda![]()
birikim hesabı açarsam her ay 50-100olmadı 500 ay sonu ne kalıyosa eline o parayı o hesaba atarak başlayabilirsin![]()
ay çok güldüm canım yaaaayyy ne akıllı kadınlar var yaaa..super seyler ogrenıyorum ..şu bozukluk olayını cok okuyorum burda...demekkı cıdden dogru.ben resmen sehır efsanesı sanıyodum![]()
Bankalarin hepsinde bireysel emeklilik veyahut birikim hessaplari mevcutnerde var bu hesap canım.çok cahılım mazur gör![]()
Para olarak bileyimiz yoktu canım altinlari kariştirmadik biz hiç.halada kariştirmiyoruzhihihi kafam karıştı
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
Canım ben 3-4 ay öncesine kadar innovia sitesinde oturuyordum.kızımın rqhatsızlıgından dolayı kiraya verip ailemle aynı binada ev aldım.kızım inşallah iyleşince geri dönücem cok memnundum siteden ben cok seviyordum.sessiz sakın havuz var apor salonu var ramazanda yaz başinda yaz sonunda partiler var.yaza merhaba partısı yaptılar bu sene ainan akçil fln çıktı eğlenceli bi yer.evleride güzel m2 kücük ama hiç anlamıyoraun yapımı iyi mimarisi güzel kolon fln yok ortqlıkta.ben inşaatinida görmüstüm cok yakın oturdugum için 30 m temeli var otopark fln hariçteker teker cevaplamaya calışayım o halde canım ..
toplam 100 bınlerı var..50 si daha ellerıne gecmedı...bi yer satılcak ınş ordan alırlarsa kısmet.yoksa beklemeye devam.
aylık 1 mılyar kıra verıyorlar
babam yenı emeklı calısmıyor.
erkek kardesımle eve gıren para 4000 ama dıger erkek kardesım tam baş belası oldugu ıcın onun okul masrafı diğer kız kardesımın okul masrafı derken 2000 tl ye evı dondurmeye calısıyorlar..
beylıkduzu cok degerlenıyor canım.nakıtım olsa gozum kapalı alırım..aılem anadolu yakasında oturuyor..15 yıllık bınaların satılık 3+1 daıresı 250- 350 bın arası.ımkansız ordan alamazlar.. !!!
Bireysel emeklilik sigortalarını araştırın bence. Tam size yönelik bir birikim olabilir. Paranız yıllar içinde artar hem faiz de değil fonlardan dolayı artıyor. İlk üç yıl çıkamazsınız ama sonra istediğiniz zaman toplu paranızı alabilirsiniz ve alacağınız parayı ev almak için kullanabilirsiniz. Alt limiti 130 tl bende yeni başladım ama üst limit size kalmış yatırdığınız kadar birikir %25 de devlet katkı veriyor havadan yani siz 130 yatırıyorsanız üzerine 30 da devlet yatırıyor 160 tl yatırmış gibi oluyor.selam caneyler benım 1 haftadır kafamda manyak dusunceler gezmekte.içerde bebelerı unuttum o derece.... annemler yıllarca kıracı..biz onlara beylıkduzunde uygun konutlar var gıdıp bakalım dıyerek eşimle taaa beylukduzune gittik..tanrııım !!! nasıl guzel nasıl şahane evler...bu bende bır hırs uyandırdı..
.suan oturdugumuz evımız kayınvalıdemın..ama kafama gore doşedım severım evımı.şuan kenarımızda bırıkımımız yok..ama 25-30 yas arasında ınsanlarız sımdıden bırıkım yapamazsak bi daha yapamayız .o yuzden biz nasıl para bırıktırrebılırız onu dsunuyorum deli gibi..
eşimin beynını yedim kaç gundur : ''biz nasıl ev alcaz...oturup 2015 bütçe komisyonunu kuralım..dışarda arada da olsa yemek yemeyelım..ben sana pogaca hazırlar iş yerıne goturursun'' falan fılan..ama yok yani.bu boyle olmaz ...altın alalım dedım her ay..altın cok sakat ış...sürekli düşüşte.eve giren toplam para 3300..faturalar taksitler mutfak yol,düğünden kalan kredi derken falan derken elimize 1000 tl kalıyor.3 ay sonra kredı kartının taksıtlerını bıtırdıgımzde 2200 kalıcak...kesın bır bırıkım yolu bulsam bogazımdan da kısarım..
o yuzden sorum su;ev ıcın bırıkım yapacaksak ne yapmalıyız?şimdiden tesekkurler opuldunuzzz![]()
Haklısın katılıyorum sanaokurken şiştimmm. bu ne hırs böyleee
bu kadar abartmayın allah aşkına.
nisanda cocuklarınız olucakmış üstüne üstlük.
biraz zamana bırakın. birikim yapın.
kendinizi bu kadar odaklamayın.
Evet buda haklibugün yarın derken vakit su gibi akıp gidiyor konu sahibi .Genç yaşta birikim yapmazsak hiç yapamayız .Size hak veriyorum .Önce ekonomik bir ev alın daha sonra gerisi gelir .