Göz Çevresi Bakımı genç yaşta göz kırışıklığı

grafikhilal

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
5
1
16
38
kızlar sizlerde aynı sıkıntı varmı erken yaşta göz etrafımda kırışıklıklar oluşmaya başladı cildim çok kuru nemlendirici sürüyorum ama göz etrafımda artık kırışıklıkların başlamasından dolayı rahatsız olmaya başladım kullandığınız ürünler yada doğal maskeler olabilir mi ne kadar erken önlem okadar iyi :) bu arada hipotiriid hastasıyım şimdi çalışıyor çok kilom vardı 54 bedenden 46 bedene düştüm diyet ve spor yapıyorum ama cildim aşırı derece kuruluk başladı ve bundan rahatsız olmaya başladım benim gibi aynı sıkıntıda olanlar varmı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

kızlar sizlerde aynı sıkıntı varmı erken yaşta göz etrafımda kırışıklıklar oluşmaya başladı cildim çok kuru nemlendirici sürüyorum ama göz etrafımda artık kırışıklıkların başlamasından dolayı rahatsız olmaya başladım kullandığınız ürünler yada doğal maskeler olabilir mi ne kadar erken önlem okadar iyi :) bu arada hipotiriid hastasıyım şimdi çalışıyor çokkilom vardı 54 bedenden 46 bedene düştüm diyet ve spor yapıyorum ama cildim aşırı derece kuruluk başladı ve bundan rahatsız olmaya başladım benim gibi aynı nsıkıntıda olanlar varmı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :)​
Benim cildim aşırı yağlı olmadına rağmen var. Yaşlanınca nasıl olur artık tahmin edemiyorum. Yumurta akı sürülüyorrmuş ama denemedim daha denemeyi düşünüyorum en kısa zamanda

kızlar sizlerde aynı sıkıntı varmı erken yaşta göz etrafımda kırışıklıklar oluşmaya başladı cildim çok kuru nemlendirici sürüyorum ama göz etrafımda artık kırışıklıkların başlamasından dolayı rahatsız olmaya başladım kullandığınız ürünler yada doğal maskeler olabilir mi ne kadar erken önlem okadar iyi :) bu arada hipotiriid hastasıyım şimdi çalışıyor çok kilom vardı 54 bedenden 46 bedene düştüm diyet ve spor yapıyorum ama cildim aşırı derece kuruluk başladı ve bundan rahatsız olmaya başladım benim gibi aynı sıkıntıda olanlar varmı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :)
Uff o tiroid sorunu bende de var; cildi de kurutan tiroid ilaçları zaten. Mutlaka hem yüz, hem göz için iyi bir nemlendirici kullanın. Ben çiğ yumurta falan sürmeye cesaret edemem sanırım. Göz çevresi çok hassas bir bölge, bakteri, enfeksiyon riskini alamam.

Back
X