• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

midem bulandı.
Allah ne böyle evlatları yetiştiren anne babalar gibi olmayı,
ne de böyle evlatları vermesin,yaşatmasın bizlere(AMİN!)

kınamakla,üzülmek...gerçekten çok ince bir çizgi.
o yüzden düşünürkende,buraya yazarkende özenle yazıyorum.
midem bulandı çünkü daha 18 ini doldurmamış kızlar çok kötü bir yola saplanmışlar,
midem bulanıyor çünkü anneleri hiç tepki vermiyor,Babalarının tepkisi saç kesmekten öteye gitmiyor....
çok üzüldüm,Allah ıslah etsin.
yarın öbür gün benimde/bizlerinde evlatları olacak,bu videoyuyu izleyince Allahım biz nasıl eğitim verelimki böyle olmasın diye düşünceye daldım.
kız çocuğu sahibi olmak her devirde zordu,
fakat artık daha da zor.
çünkü dizginleyecek güçlerimiz azaldı.telefon,internet..
biz evimize sokmasakta bir şekilde hayatlarında olacak.
öyle güzel atmalıyızki evlatlarımızın ahlak temelini,
gözümüz arkada kalmamalı..bu videoyu izleyince korktum kız çocuğum olmasından.
kimin başına ne gelir bilinmez.
artık bu kadar ayaklar altına alındıysa bu rezillikler,
acaba bizim kızlarımız ergenliğinde yani 15 20 sene sonra ne olacak...
korkuyorum sonumuzdan,
iyi evlat yetiştirememekten.
önceden saçma gelirdi,klişe ama...
''böyle kirli bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum''
diyorum her bu ve benzeri şeyleri görünce.
fakat bu vatanın iyi,aklı başında genç nesile de ihtiyacı var.
o yüzden çocuklarımızı çok güzel eğitelim.
hobisi facebooka,twettera girmek olmasın,
önceliği ailesi olsun,
teknolojinin kötü tarafını kendine adet edinmesin.
söylenecek çok söz var ama...
neyse.
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin,
Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla imtihan etmesin.
AMİN..

Cidden bende çok korkuyorum kız çocuktan artık..
Ne kadar ahlaklı olsa da çevresinde bu gibi asalaklar olduğu sürece hep risk altındala
r :50:
Çocuğumuzu korusak ne fayda, bunlardan nasıl korunur :50:

Valla başta bende üzüldüm abla ama üzülmeye gerek yok, onların yaşam standartı bu belli ki..
Anne odaya giriyo görüyor, demek ki hayat kadını falan, normal karşıladığına göre..

Bize ters geliyor bunlar,annede rahat demekki sesi çıkmıyor :ssz:

Saçlarından tutup tavana asacaksın..

Ben şahsen bunu yapardım..Güzel bir kemiklerini kırardım..

O kemikleri varya kırar tekrar yerine oturtur gene kırarım kontesim

dayak cennetten çıkmadır diye boşuna denmemiş, yorulup yorulup bi daha döveceksin

Birde aşle yapıları çok önemli ama,bilemiyorsun ki nasıl bir aile yaşantıları var bunların

yorumları okumadım
konuya istinaden eğitim ailede başlar.
ailenin verdiği eğitimi çocuk ömür boyu taşır istese de istemese de

ayy suan ızledım bu vıdeoyu bence bu kızların sonu genelev....

Abla Dayak kime atılır ve nasıl atılıra en iyi örnek..ALLAH'ım kadın öyle rahat ki..

İzlerken bile dehteşe düştüm resmen,çok ta kınamak istemiyorum..

Bir evladın terbiyesi,doğduğu günden verilmeli,bunu alacakki hayatı boyunca bunu doğru olarak kullanmasını bilecek..

Hata yapmayacakmı,tabiki yapar ama doğruyu bulacak mutlaka

Videoları izlediğimde anne babaları yok mu bunların dedim ta ki videolardan birinde kızın annesi kameraya gülene kadar.

Bir anne kızının hakkında o.pu diye konuşulmasına nasıl izin verebilir, kameranın karşısına geçip rahatça nasıl gülebilir hadi kızından utanmıyorsun kızın kamera karşısında erkekleri tatmin etme derdindeyken bunu ben doğurdum der gibi kameraya nasıl utanmadan çıkıp gülüyorsun?

Ben mi geri kafalıyım yoksa bu ailemi çok geniş anlamadım.

Konuyu burada görünce arattım, kabak gibi çıktı.

Yorumuma gelince "yazık la kimin çocuğuysa"

Videoları izlediğimde anne babaları yok mu bunların dedim ta ki videolardan birinde kızın annesi kameraya gülene kadar.

Bir anne kızının hakkında o.pu diye konuşulmasına nasıl izin verebilir, kameranın karşısına geçip rahatça nasıl gülebilir hadi kızından utanmıyorsun kızın kamera karşısında erkekleri tatmin etme derdindeyken bunu ben doğurdum der gibi kameraya nasıl utanmadan çıkıp gülüyorsun?

Benim denk geldiğim videoyu sonuna kadar izlememiştim, yorumunu okuyunca baktım tekrar ama sonunda anne filan yok. Kaç tane video var böyle... :37:

hangi videoda gordun annesini
iki tane izledim goremedim
ve sanirim annesinin haberi yoktur internetteki olaylardan
boyle bir seyden kim goz gore gore kabul ederki?

gercekten yazik dun bir kac yazi okudumda umarim sonlari kotu olmaz

anneleri gelip sigara alıyor gülümsüyor ama bence internete koyduklarından haberi yok, galiba kızlar odalarında eğleniyor sanıyor ama sigara içmelerine neden müdahale etmemiş anlayamadım

Benim denk geldiğim videoyu sonuna kadar izlememiştim, yorumunu okuyunca baktım tekrar ama sonunda anne filan yok. Kaç tane video var böyle... :37:

sigaranın yararları diye bir video çekmişler orada görülüyor... arkadaş ta o videodan bahsediyor zannedersem

dehşetle izledim daha doğrusu izleyemedim midem kaldırmadı devamını...daha da buna benzer birçok video yanda gözüküyordu..
diyecek çok şey var ama yok...
büyük konuşmak istemem hayatta ama.. nasıl bir aile,nasıl bir terbiye anne,baba olmak kolayda çocuk yetiştirmek çok zor ,
bunu anlıyor insan,bunlar küçük kadınlar daha çocuk yaşta olmalarına rağmen o dedikleri,hareketleri akıllara zarar ,
kadınlığımdan ,genç nesilden iğrendim sadece kadın olmak ,büyümek bu mu?onların anlayışına göre bu..her şey zengin ama yaşlı olmayan erkek ve cinsellik.Allah ıslah etsin.

Canım baya videoları var tek değil yani seriye bağlamışlar.

İrem ve buseden sigaranın yararları diye aratırsan görürsün.

Son düzenleme:
Back
X