• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
afedersınız kızlar ama su yenı cıkan bır vıdeo var kızlar neden v..ez dıye bırde ona cevaplar cok kotu degılmı ya:( kendı hemcınslerımden utandım bırde yasları cok kucuk degılmı hem utandım , hem uzuldum, anne babaları yokmu bunların yazık degılmı pısman olacaklar akılları baslarına geldıgınde bırkac sene sonra:(

Ses açamadım ama sadece görüntüler de anlatıyor ne konuşulduğunu. Malesef günümüz gençliğinin çoğu bu halde. Sadece herkesin videoları düşmüyor internete. Ailenin verdiği -aslında vermediği- ahlaktan bahsetmiyorum bile. Çünkü dünya üzerinde genel bir ahlaki çöküş var. Bebekliğinde gagnam style ve reklamlara, büyüdüğünde dizilere teslim ettiğimiz insanlardan ne bekliyoruz ki?

Ben hiç üzülmüyorum alan razı veren razı şimdiki gençlik bunu mariet olarak görüyor çok normal karşılıyor tani bir çoğuda evlenince bakire ayaklarına yatıyor yani bilerek istiyerek yapıyor üniversitelerin durumu berbat eskiden de vardı ama bu kadar geniş rahat değildi şimdi alalade herşey kızlar eve erkek atıyor günü birlik yaşıyor yaşanması doğal ama herşeyinde bi adabı vardır. Aile işte güçte geçim drrdinde okutma derdinde gerekli ağırlı sağlayamıyor maalesef hemcinslerimizde uyanık nasıl kandıracağını biliyor ailesini.

Ses açamadım ama sadece görüntüler de anlatıyor ne konuşulduğunu. Malesef günümüz gençliğinin çoğu bu halde. Sadece herkesin videoları düşmüyor internete. Ailenin verdiği -aslında vermediği- ahlaktan bahsetmiyorum bile. Çünkü dünya üzerinde genel bir ahlaki çöküş var. Bebekliğinde gagnam style ve reklamlara, büyüdüğünde dizilere teslim ettiğimiz insanlardan ne bekliyoruz ki?

İyiki amamışsın sesi...
Muhabbet o kadar iğrenç ki anlatamam...
Bu kızların geleceğini görmek için kahin olmaya gerek yok.
Umarım aileleri eserlerini görerek yol yakınken ellerinden tutar.
Yoksa vaziyetleri çok ama çok vahim.

İyiki amamışsın sesi...

Ben bir lisede öğretmenim meslek lisesinde. O yüzden bu muhabbetleri az çok tahmin edebiliyorum. Aileler biz baskı altında yetiştik çocuklarımız baskı görmesin, özgüvenli olsun diye diye bu hale getirdiler. Çocuk evi yıkar, duvarları boyar annesi "yapma yavrum" dedin diye sana küser. O kadar rahat alıştırıyorlar ki en ufak zorlukta sıkıntıda evi terkederim, intihar ederim diyen bir gençlik. Verilen sonsuz imkanlar. Sırf çocuğu iyi giysin diye boğazından kısan kaç aile var tahmin bile edemezsiniz. Sadece bu zamandan değil çocukluktan eğitmek lazım. Belli yaştan sonra ne yapsan boş. Sen öğüt verirsin ne biliyorsun ki, siz ne anlarsınız olur. Kızarsın veli kapına dayanır. Bazen velilerinde durumdan çok rahatsız olmadığını düşünüyorum. Çok yazdım ama çok dolmuşum. :ssz:

Ben hiç üzülmüyorum alan razı veren razı şimdiki gençlik bunu mariet olarak görüyor çok normal karşılıyor tani bir çoğuda evlenince bakire ayaklarına yatıyor yani bilerek istiyerek yapıyor üniversitelerin durumu berbat eskiden de vardı ama bu kadar geniş rahat değildi şimdi alalade herşey kızlar eve erkek atıyor günü birlik yaşıyor yaşanması doğal ama herşeyinde bi adabı vardır. Aile işte güçte geçim drrdinde okutma derdinde gerekli ağırlı sağlayamıyor maalesef hemcinslerimizde uyanık nasıl kandıracağını biliyor ailesini.

Ben yasları cok kucuk oldugu ıcın uzuldum yasları buyuk olsa derdım bılerek yapıyorlar ama sımdı okadar toy cahıllerkı pısman olucaklar ama bu vıdeolar kolay kalkmıyor bıldıgım kadarıyla kı yayınlayanda baskaları.. geleceklerıne yazık.... benım eskı konumu bıldıgınız ıcın belkıde canımı acıtmak ıcın dırek bu konuya getırdınız ama ben sızın kadar acımasız olamıyorum ne yazıkkı. bakıre olup olmamak baska ekran karsısında mılyonlarca ınsanlara karsı soyunup bu tarz konusmak baska..ben kınamıyorum onlarıda uzuldum dıyorum ....ınsallah Allah ıslah eder cunku onlarda pısman olacak kesınlıkle.

Ben bir lisede öğretmenim meslek lisesinde. O yüzden bu muhabbetleri az çok tahmin edebiliyorum. Aileler biz baskı altında yetiştik çocuklarımız baskı görmesin, özgüvenli olsun diye diye bu hale getirdiler. Çocuk evi yıkar, duvarları boyar annesi "yapma yavrum" dedin diye sana küser. O kadar rahat alıştırıyorlar ki en ufak zorlukta sıkıntıda evi terkederim, intihar ederim diyen bir gençlik. Verilen sonsuz imkanlar. Sırf çocuğu iyi giysin diye boğazından kısan kaç aile var tahmin bile edemezsiniz. Sadece bu zamandan değil çocukluktan eğitmek lazım. Belli yaştan sonra ne yapsan boş. Sen öğüt verirsin ne biliyorsun ki, siz ne anlarsınız olur. Kızarsın veli kapına dayanır. Bazen velilerinde durumdan çok rahatsız olmadığını düşünüyorum. Çok yazdım ama çok dolmuşum. :ssz:

bende dıyorum cocugum olursa ona mutlu olacagı ımkanları verecegım ama allah korusun buda onu fazla sımartmak yanı. ne dıyım allah herseyın hayırlısını versın ınsallah:(

Ben yasları cok kucuk oldugu ıcın uzuldum yasları buyuk olsa derdım bılerek yapıyorlar ama sımdı okadar toy cahıllerkı pısman olucaklar ama bu vıdeolar kolay kalkmıyor bıldıgım kadarıyla kı yayınlayanda baskaları.. geleceklerıne yazık.... benım eskı konumu bıldıgınız ıcın belkıde canımı acıtmak ıcın dırek bu konuya getırdınız ama ben sızın kadar acımasız olamıyorum ne yazıkkı. bakıre olup olmamak baska ekran karsısında mılyonlarca ınsanlara karsı soyunup bu tarz konusmak baska..ben kınamıyorum onlarıda uzuldum dıyorum ....ınsallah Allah ıslah eder cunku onlarda pısman olacak kesınlıkle.

Videolari sikayet etme hakkiniz var eger yayinlanan site uygunsuz olduguna karar verirse kalkiyor.

Bence de sıkıntı yaşlarının küçük olmasın da..
Belli bir olgunlukta yapsa anlarsın tercihi hayat standartı böyle dersin..
Ama ileride pişman oldukların da geçmişi nasıl getirecekler
:26:

Ben artık çok endişeliyim, şimdi ki nesil bu şekilde bundan bi 20 yıl sonra bizim çocuklarımız nasıl bir nesil olacak :50:

Cidden endişeliyim ben

videolari sikayet etme hakkiniz var eger yayinlanan site uygunsuz olduguna karar verirse kalkiyor.

bunu bılmıyordum ama turk erkeklerı hemen ızlemıs ve begenmıs nerdeyse 80 bın ızlenmıs ve cok begenısı vardı yınede sıkayet ettıgımızde kaldırılırmı bırde bırden cok vıdeoları var kımınde unlulerı elestrıyor kımınde kufurlu sozler , kımınde ılgınc erotık danslar. Hepsını sıkayet etmek laızm ozaman .tesekkurler bılmıyordum

İyiki amamışsın sesi...

Videoyu merak ettim, nereden baktınız :26:

Bence de sıkıntı yaşlarının küçük olmasın da..
Belli bir olgunlukta yapsa anlarsın tercihi hayat standartı böyle dersin..
Ama ileride pişman oldukların da geçmişi nasıl getirecekler
:26:

Ben artık çok endişeliyim, şimdi ki nesil bu şekilde bundan bi 20 yıl sonra bizim çocuklarımız nasıl bir nesil olacak :50:

Cidden endişeliyim ben
kucukler ama akılları yınede yetıyor ya nebılyım bır vıdeoda annesıde onlerınden gecıyor hatta bunlardan bırtanesı sonra hamıle kalıp ıntıhar falan etmıs:( ALLAH yARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLI EVLATLAR VERSIN BIZLERE

ohaaaaaaa

ne hale gelmişiz öyle...ne ara olmuşuz öyle...

oldukça açık görüşlü ve herkese saygım var ama bu çok pis...yapılanlar ...yapma sebebleri...

bunu dillendirmek ne ucuzca ne basitçe....

onlar benim hemcinslerim mi yoksa 4. bir tür mu?

bu gerçek mi?

yazıklar olsun bunun ve bunun gibi nicelerine...

ohaaaaaaa

ne hale gelmişiz öyle...ne ara olmuşuz öyle...

oldukça açık görüşlü ve herkese saygım var ama bu çok pis...yapılanlar ...yapma sebebleri...

bunu dillendirmek ne ucuzca ne basitçe....

onlar benim hemcinslerim mi yoksa 4. bir tür mu?

bu gerçek mi?

yazıklar olsun bunun ve bunun gibi nicelerine...
bende sızın gıbı sok oldum tesadufen ıs arkadasım gosterdı bırde ask fm e cıkmıslar blog tv ye falan ve tıklanma rekorları kırdıkları ıcın dıkkatımı cektı ama actıgımda gorduklerıme ınanamadım...allah akıl fıkır versın

Sadece gençler değil her yaşta insanlar ahlaki çöküş içerisinde. Gitgide daha kötü bi toplum haline geliyoruz. Ben şimdiden doğmamış bebeğim için endişeliyim. İnşallah onu doğru şekilde yetiştirebilirim...

Back
X