• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gencecık kızların ınternette hos olmayan vıdeoları

bu ne ya ? bu çocuk istismarı resmen bu videoları nasıl şikayet ediyoruz bunlar daha çok küçük kızlar bunları izleyen erkek erkek değil sapıktır sübyancıdır

bunu bılmıyordum ama turk erkeklerı hemen ızlemıs ve begenmıs nerdeyse 80 bın ızlenmıs ve cok begenısı vardı yınede sıkayet ettıgımızde kaldırılırmı bırde bırden cok vıdeoları var kımınde unlulerı elestrıyor kımınde kufurlu sozler , kımınde ılgınc erotık danslar. Hepsını sıkayet etmek laızm ozaman .tesekkurler bılmıyordum

Evet canim kaldirirlar,isterse 5 milyon kez izlensin goruntulerin icerigi uygun degilse kaldiriliyor.

kucukler ama akılları yınede yetıyor ya nebılyım bır vıdeoda annesıde onlerınden gecıyor hatta bunlardan bırtanesı sonra hamıle kalıp ıntıhar falan etmıs:( ALLAH yARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLI EVLATLAR VERSIN BIZLERE

Biz bir video izlemeiştik arkadaşlar ile kız hem erkek arkadaşı ile ilişki yaşıyor hemdd telefonda annesi ile konuşuyor tamam anne kapatmak zorumdayım dersim çok felan şimdiki nesil küçük değiller maalesef daha zeki fenalar ama anlık düşünüyorlar bir sorun çıksa nasıl baş edeceklerini bilmiyorlar hayatı tam idrak edemiyorlar anlık yaşıyor anlık çözümler üretiyor. Video şikayet etseniz ne olacak başka sitelerde yokmu elden ele geçiyor...

Ben bir lisede öğretmenim meslek lisesinde. O yüzden bu muhabbetleri az çok tahmin edebiliyorum. Aileler biz baskı altında yetiştik çocuklarımız baskı görmesin, özgüvenli olsun diye diye bu hale getirdiler. Çocuk evi yıkar, duvarları boyar annesi "yapma yavrum" dedin diye sana küser. O kadar rahat alıştırıyorlar ki en ufak zorlukta sıkıntıda evi terkederim, intihar ederim diyen bir gençlik. Verilen sonsuz imkanlar. Sırf çocuğu iyi giysin diye boğazından kısan kaç aile var tahmin bile edemezsiniz. Sadece bu zamandan değil çocukluktan eğitmek lazım. Belli yaştan sonra ne yapsan boş. Sen öğüt verirsin ne biliyorsun ki, siz ne anlarsınız olur. Kızarsın veli kapına dayanır. Bazen velilerinde durumdan çok rahatsız olmadığını düşünüyorum. Çok yazdım ama çok dolmuşum. :ssz:

Marifet çocuk doğurmakta değil o çocuğu iyi yetiştirebilmekte.
Ne gevşek bırakacaksın ne de sık boğaz edeceksin.
Aman istediğini yapsın yeter ki mutlu olsun diyen çok insan tanıyorum.
Ama geln görün ki çocukları ne halde.

Biz bir video izlemeiştik arkadaşlar ile kız hem erkek arkadaşı ile ilişki yaşıyor hemdd telefonda annesi ile konuşuyor tamam anne kapatmak zorumdayım dersim çok felan şimdiki nesil küçük değiller maalesef daha zeki fenalar ama anlık düşünüyorlar bir sorun çıksa nasıl baş edeceklerini bilmiyorlar hayatı tam idrak edemiyorlar anlık yaşıyor anlık çözümler üretiyor. Video şikayet etseniz ne olacak başka sitelerde yokmu elden ele geçiyor...

allah yardımcımız olsun bıze hayırlın evlatlar versın ınsallah

ya ne kadar kötü...ben normal bi kafada kimsenin bunları söyleyeceğine inanmak istemiyorum. hele o kısa saçlı gayet büyük duruyo aslında, uzun sarı saçlı olan nasıl da güzel, masum duruyo..yazık etmişler kendilerine..

bu ne ya ? bu çocuk istismarı resmen bu videoları nasıl şikayet ediyoruz bunlar daha çok küçük kızlar bunları izleyen erkek erkek değil sapıktır sübyancıdır

evet cok kucukler ya saka gıbı hadı 20lı yaslardan buyuk olsa dıyecegımkı hayat tarzı bu ama bunlar cocuk daha ama mılyonlarca ızlenmıs yorum yapılmıs face davetlerı adlarına yorumlar bulusma teklıflerı bızım mılletın erkeklerı ne kadar subyancı demekkı:(

ya ne kadar kötü...ben normal bi kafada kimsenin bunları söyleyeceğine inanmak istemiyorum. hele o kısa saçlı gayet büyük duruyo aslında, uzun sarı saçlı olan nasıl da güzel, masum duruyo..yazık etmişler kendilerine..

evet sarısın mavılı cok masum dımı dıgerlerı bıraz daha fena gıbı ama couk bunlar ya:S

Bunların yaptığına lütfen küçüklük veya cahillik demeyin. Ben de 18 yaşındayım ama böyle saçmalıklar yapmıyorum. Etrafımdaki insanlarda yapmıyor. Bunların yaptığı ahlaksızlık başka bir şey değil. Küçük falan diye de üzülmeyin bu kızlara 18 yaş küçük değil. Siz de 18 yaşında oldunuz hiç bu tür saçmalıklar yaptınız mı Allah aşkına? Bir de bunların muhafazakar kesime laf eden cinsleri var. Bunlar gibi olmaktansa muhafazakar olmayı tercih ederim.

Bunların yaptığına lütfen küçüklük veya cahillik demeyin. Ben de 18 yaşındayım ama böyle saçmalıklar yapmıyorum. Etrafımdaki insanlarda yapmıyor. Bunların yaptığı ahlaksızlık başka bir şey değil. Küçük falan diye de üzülmeyin bu kızlara 18 yaş küçük değil. Siz de 18 yaşında oldunuz hiç bu tür saçmalıklar yaptınız mı Allah aşkına? Bir de bunların muhafazakar kesime laf eden cinsleri var. Bunlar gibi olmaktansa muhafazakar olmayı tercih ederim.
aferin kız sana :38::71::71::71::71::71::71:

18 yasında varmı bunlar ya ınanamadım hareketlere bakınca ya bence bunlar kesın bırseyler alıyorlar uyusturucu gıbı yoksa boyle davranamazlar. sen ıyı duzgun yetısmıssın ama neyazıkkı onlar yanlıs ve gafletteler. senı tebrık ederım onlarada allahtan akıl fıkır ıhsan etmesını dılıyorum

Bunların anası babası yok bence..varsa da nerede :26:
Türkiyede de değiller muhtemelen..
Ama nasıl bir cesaret böyle bir video çekmek ve nete koymak..inanamıyorum :53:
Ben üzülmüyorum izledikten sonra yaa.. İğrençler akıllı bir insan yapmaz bunu..

Bunların anası babası yok bence..varsa da nerede :26:
Türkiyede de değiller muhtemelen..
Ama nasıl bir cesaret böyle bir video çekmek ve nete koymak..inanamıyorum :53:
Ben üzülmüyorum izledikten sonra yaa.. İğrençler akıllı bir insan yapmaz bunu..

annesı var kızın hatta sıgara ıstemeye geldı bırara gormedınmı vıdeoda:( turkıyedeler bunlar hatta bu en cok konusanları varya onun sıyah saclı hamıle vıdeosu bıle var kımden hamıle kaldıgı bellı degıl gıbı yorumlar yapılmıs.. nasıl bır cesaret saka gıbı ya allah akıl fıkır versın... bıde 18 yasındaymıs bunlar okadarda aptal olamazlar zorla degılse bılınclı yapıyorlar demekkı ben daha kucuk sanmıstım bunları yazık cok yazık ya:S:S

ben de aileleri olduğunu düşünmüyorum veya son derece izole bi dünyada yaşıyolar demek ki, çünkü bu kızların başka videolarıda var..

Back
X