Gençliğim burada çürüyüp gidiyor :((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
2.976
1.733
Evet kizlar gençliğim burada çürüyüp gidiyor ya çok skldm artik sabrimda tahammülümde kalmadi inanin 27 yasindayim kücük bir ilçede yasiyorum köy sayilir calisiyorum sosyal anlamda yapilacak bise yok merkeze çok sk gdemiyorum sosyal aktivite yok yani uzak zaten .tayin de çok zor bu sene istiycem ama artik olsada heralde su saatten sonra cokda bi değişiklik olmaz herhalde hayatimda .şuanda sevdiğim biri var ama o istemedi duygusal anlamda yasadigim yikintilar anlatmakla bitmez kisaca noolcak böyle bilmiorm bunaldim öyle içimi dökmek istedim

Evet kizlar gençliğim burada çürüyüp gidiyor ya çok skldm artik sabrimda tahammülümde kalmadi inanin 27 yasindayim kücük bir ilçede yasiyorum köy sayilir calisiyorum sosyal anlamda yapilacak bise yok merkeze çok sk gdemiyorum sosyal aktivite yok yani uzak zaten .tayin de çok zor bu sene istiycem ama artik olsada heralde su saatten sonra cokda bi değişiklik olmaz herhalde hayatimda .şuanda sevdiğim biri var ama o istemedi duygusal anlamda yasadigim yikintilar anlatmakla bitmez kisaca noolcak böyle bilmiorm bunaldim öyle içimi dökmek istedim
çalışıyor para kazanıyorsun arada kendine izin verir ödüllendirirsin 2 günlük tatil gibi nerede yaşıyorsun ki aktivite gibi sıkıntıların söz konusu çok mu ıssız bi yer ve ne iş yapıyorsun

Görev icabı oradasiniz sanırım. Bir zamanlar ben de öyle küçük bir yerde çalışıyordum. Aslında küçük yerlerde arkadaşlık ilişkileri daha sıcak olur. Ben bir daha öyle bir ortam yakalayamadim mesela. Arkadaş ortamınız nasıl? Biraz arkadaşlık edinme şansınız olursa iyi vakit geçirebilirsiniz belki. Umarım yakın zamanda gönlünüzce göre bir yere gidebilirsiniz. Sevgiler.

çalışıyor para kazanıyorsun arada kendine izin verir ödüllendirirsin 2 günlük tatil gibi nerede yaşıyorsun ki aktivite gibi sıkıntıların söz konusu çok mu ıssız bi yer ve ne iş yapıyorsun
Gdemiyorm canm ailem öyle izin vermez her yere bi merkeze gdiorm iste bide yillik izin ailemle yasiyorum buraliyim maalesef

öğretmenlik mi ? ben sizin yeriniz de olsam para biriktirirdim .anladığım kadarıyla zaten gezip tozup para harcayamıyorsunuz onları biriktirin işte. araba alın mesela .yada ev için peşinat biriktirin. şu can sıkıntısı ile ilgili olarak film arşivi yapın .zamanınızı öyle geçirin . kitap alın okuyun bol bol :)

Gdemiyorm canm ailem öyle izin vermez her yere bi merkeze gdiorm iste bide yillik izin ailemle yasiyorum buraliyim maalesef
ne iş yapıyorsun ve hangi ildesin arkadaş çevresi falan yapsan iş çıkışı oturup sohbet edecek imkanınız olsa falan yok mu bu tarz bir yer birde kaç yaşındasın ki ailen izin vermiyor sana

Görev icabı oradasiniz sanırım. Bir zamanlar ben de öyle küçük bir yerde çalışıyordum. Aslında küçük yerlerde arkadaşlık ilişkileri daha sıcak olur. Ben bir daha öyle bir ortam yakalayamadim mesela. Arkadaş ortamınız nasıl? Biraz arkadaşlık edinme şansınız olursa iyi vakit geçirebilirsiniz belki. Umarım yakın zamanda gönlünüzce göre bir yere gidebilirsiniz. Sevgiler.
Hayir canm ben buraliyim evet vardi bi donem vardi ortamim onlarda kalmadi gitti herkes buradan bi biz gdemedik

[QUOT risopraz, post: 40676258, member: 623863"]öğretmenlik mi ? ben sizin yeriniz de olsam para biriktirirdim .anladığım kadarıyla zaten gezip tozup para harcayamıyorsunuz onları biriktirin işte. araba alın mesela .yada ev için peşinat biriktirin. şu can sıkıntısı ile ilgili olarak film arşivi yapın .zamanınızı öyle geçirin . kitap alın okuyun bol bol :)[/QUOTE]
Hayr deil dedign gibi yapiorm ama yine bos geliyor bana herşey acikcasi cnku nereye kadar diyorsun artik farklıddeğişiklik bekliosn hayatnda soncta gezip tozmak istyo insan ama artik imkansiz gibi benim.icin

yalivescege .!.:
ne iş yapıyorsun ve hangi ildesin arkadaş çevresi falan yapsan iş çıkışı oturup sohbet edecek imkanınız olsa falan yok mu bu tarz bir yer birde kaç yaşındasın ki ailen izin vermiyor sana
27 yasindayim bankacym otrcak hicbiyer yok maalesef ailemlede sorunlar var zaten hepsi üst üste anliycagin

27 yasindayim bankacym otrcak hicbiyer yok maalesef ailemlede sorunlar var zaten hepsi üst üste anliycagin
güzel bir mesleğin var yaşın da gayet normal ama ailenin sana baskı yaptığını mı düşünüyorsun ve gerçekten baskı mı yapıyor belki sorunları çözsen herşey düzelebilir

TE="yalivescege, post: 40676341, member: 659417"]güzel bir mesleğin var yaşın da gayet normal ama ailenin sana baskı yaptığını mı düşünüyorsun ve gerçekten baskı mı yapıyor belki sorunları çözsen herşey düzelebilir[/QUOTE]
Evet canm baski var en çokta nie evlenmiosn baskisi olmuyor yani ben napayim zaten sevdgm insanla olmdi aci cekiorm bi yandan

tercih yapacak olan bana bi uyarı niteliğinde o zaman bu konu. memleketim olmazsa şayet küçük bi yer yazıp hem para biriktiririm harcayacak yerim olmaz diyordum yanlıs dusunuyormusum galıba ben de sıkılırım sizin gibi çünkü:
kendinize bi uğraş bulsanız mesela, boncuk takı falan cok mu sıradan olur? iş dısında

[QUOT risopraz, post: 40676258, member: 623863"]öğretmenlik mi ? ben sizin yeriniz de olsam para biriktirirdim .anladığım kadarıyla zaten gezip tozup para harcayamıyorsunuz onları biriktirin işte. araba alın mesela .yada ev için peşinat biriktirin. şu can sıkıntısı ile ilgili olarak film arşivi yapın .zamanınızı öyle geçirin . kitap alın okuyun bol bol :)
Hayr deil dedign gibi yapiorm ama yine bos geliyor bana herşey acikcasi cnku nereye kadar diyorsun artik farklıddeğişiklik bekliosn hayatnda soncta gezip tozmak istyo insan ama artik imkansiz gibi benim.icin[/QUOTE]
o zaman en mantıklısı araba almak için birikim yapmak. böylece istediğiniz zamanda kafa dağıtmak için bir yerlere gidebilirsiniz. haftasonu kursları varsa merkezde filan arkadaş ortamı da yaparsınız :)

TE="yalivescege, post: 40676341, member: 659417"]güzel bir mesleğin var yaşın da gayet normal ama ailenin sana baskı yaptığını mı düşünüyorsun ve gerçekten baskı mı yapıyor belki sorunları çözsen herşey düzelebilir
Evet canm baski var en çokta nie evlenmiosn baskisi olmuyor yani ben napayim zaten sevdgm insanla olmdi aci cekiorm bi yandan[/QUOTE]
anlıyorum sivastasın sanırım eğer tayin imkanı varsa şansını dene ayrıca ailenle açık açık görüşmen gerek artık belli bir yaşa geldiğini iş hayatının olduğunu ve bazı şeylerde özgür davranman gerektiğini evlenmnin kolay olmadığı zaman gerektiği gibi konuşarak izah et ailene er yada geç anlayacaklardır seni

bende bu olaya sinir oluyorum gelmişsin 27 yaşına ve kendi kararını verip bir tatile bile çıkamıyoz arkadaş sözüm sadece sana değil bende senin gibiydim zar zahmet izin alıp arkadaşlarımla birşeyler yapardım.. tatil vs. sonuçta verirlerdi ama alana kadar aklım çıkardı aslında bir yetişkin birey olarak aileler kararımıza saygı duymalı bir tatile çıkmayı bile sorun ediyorlar

arkadaş edinin ,yürüyüş yapın, bi çay bahçesi varsa en azından, gidin orda oturun,iş yerindeki arkadaşlarınızla etkinlikler düzenleyin,evinize davet edin ya da dışarıda buluşmayı teklif edin,bahçeli bi evse bahçede semaver yakın arkadaşlarınızı davet edin (biz yapıyoz güzel oluyo) iş yeri arkadaşlarınızla gün bile düzenleyebilirsiniz küçük yerlerde başka yapacak bişey yok çünkü
ve ailenizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin,ben olsam tayin ister başka yerde çalışırdım belirli bi yaştan sonra aileyle yaşamak da zor.
ben de nüfusu 10 bin olan ufak bir ilçede görev yapıyorum 7 yıldır zordur bilirim alıştım artık buralarda daha güzel arkadaşlıklar kuruluyor.
bir de şöyle düşünüyorum büyükşehirde yaşasam sanki hergün avm mi gezicektim zaten işten yorgun geliyorum ev iş oluyor genelde hafta içi,haftasonu da arkadaşlar ,komşular,filmler,internet,kitaplar. ben memnunum

Hayir canm ben buraliyim evet vardi bi donem vardi ortamim onlarda kalmadi gitti herkes buradan bi biz gdemedik
Zaten ailenle beraber yasiyormussun. O da kisitlar seni biraz tabi. Yine de olumlu tarafından bak öylesine bir yerde calismiyor da olabilirdi. En azından bir mesleğin var. Dilerim gönlünce olur.

sivas öyle kötü bir yer değil ama ilçelerini bilmyorum doğrusu ben merkezdeyim bu sene tayin durumu var ama sivastan gitmek istemiyorum düşün yani ve daha önce büyük şehirden gelmiş biri olarak senin sıkıntın daha çok aile sorunları baskıları yoksa bu kadar bunalıp sıkılacağını sanmıyorum

X