- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Bakin size diyorum yaa ailem buna musaitti,bikini giyinmeme,fakat bu benim kisisel trecihim diyorum.giyiniyorum.ama kendimi rahat hissedecek yerde kadinlar arsinda.asla bir erkegin karsisinda bikiniyle durmam.bunu soylemem veya bu secimim benim.burada teselliyi bana gosterin diyorum.bubir tercih cnm.
Ben birbaskasi gibi her yerde bikini giyinseydim ,o zman mi teselli etmis olacaktim kendimi.
Her insanin dogrulari ve yanlislari ve asla yapmiyacaklari vardir.bunlar her insana ozel olmali.ama karsi kisiler ise buna saygi duymaktan baska bir sey yapmamali.ama konu aileye gelince,Ile cocugundan sorumludur.ama baski kurarak degil.ornek olarak.
Bosuna yorma kendini kardesim herkes karsi tarafa kendi fikrinin kabul etyirmeye calistigi icin kimsenin yazilanlari okudugu yok senin yazini okudum sen kendin bi secim yapmissin istememissin mayo bikini giymeyi ama bunu bile ozenti olarak algilamis karsi taraf yani senin kendi secimin kararin olarak algilamamis cunku ona gore herkes mauo bikini giymek ister giymeyen elde edemedigi icin giymemis konu cok dallandi budaklandi vesselamm 18 yasindaki arkadas hayatini yasamaya gitti bizede derdi tasasi kaldiBakin size diyorum yaa ailem buna musaitti,bikini giyinmeme,fakat bu benim kisisel trecihim diyorum.giyiniyorum.ama kendimi rahat hissedecek yerde kadinlar arsinda.asla bir erkegin karsisinda bikiniyle durmam.bunu soylemem veya bu secimim benim.burada teselliyi bana gosterin diyorum.bubir tercih cnm.
Ben birbaskasi gibi her yerde bikini giyinseydim ,o zman mi teselli etmis olacaktim kendimi.
Her insanin dogrulari ve yanlislari ve asla yapmiyacaklari vardir.bunlar her insana ozel olmali.ama karsi kisiler ise buna saygi duymaktan baska bir sey yapmamali.ama konu aileye gelince,Ile cocugundan sorumludur.ama baski kurarak degil.ornek olarak.
Var var yazilanlari tamamen okursan hasemaya igrenc midem bulaniulr diyende var asil rezalet hasema diyende varKonu sahibi eklediği fotoğraftaki kıyafeti çok beğendiğini ama ailesinin izin vermediğini söylüyor.
İlle de mayo bikini giyeceğim diye bir talebi yok ki kardeşimizin.
Burada savunmaya çalıştığımız fikir. Konu sahibi ailesinin fikrine uyabilecek seçenekler sunduğu halde
ailesinin onu anlamaya talip olmaması.
Bikini giymek için gözyaşı döken olmadığı gibi kadınların plaj kıyafeti bikinidir diyen de yok.
Him madem bu kadar bilgilisin o zaman once sunu bil gaipten kimse haber verm
Kadinlar plajina gidin istanbuldaysan baskasehirlerde de cogunlugun olmadigi plajlar vardir belki bilemiycemAblalarım yılda 1 kez 1 veya 2 gün denize gidiyoruz ama inanın denizi o kadar çok sevmeme rağmen hevesim kaçıyor neden derseniz denize girerken ne giyeceğim promlem oluyor 18 yaşındayım şu yasıma kadar ne bikini ne de mayo giyebildim bundan önceki snelerde şort ve askılıyla girerdim ama bu yıl onada izin vermiyor ailem internetten açıklar için haşemalara bakayım dedim şunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1205511
ama buna da izin vermediler bıktım artık ben bıktım bi ağız tadıyla tatil yapamıyorum
Bakin ben diyorum ki bekarken giyinmedim.ailem musaitti.ama esim de kiskanc giydirmez ama ben zaten esim yokkende giymiyordummmm ki.sadece onu dipnot olarak belirttimm.ilk cümlenize yorum yapacağım. : ) ailem müsayitti ama eşim kıskanç giydirmedi dediniz az önce. nasıl kişisel tercihiniz oluyor?
haklısın. : ))Bakin ben diyorum ki bekarken giyinmedim.ailem musaitti.ama esim de kiskanc giydirmez ama ben zaten esim yokkende giymiyordummmm ki.sadece onu dipnot olarak belirttimm.
Ay ne yapiyimm senin icin giyicem neredeyse yaaaa....cnm.bos ver sen bu konulari,allah guzel ahlak versin hepimize.birbirimize saygi duyalim.isteyen istediginiistedigi sekilde giyinsin.
Kimse kimseye burun kivirmasin.acigi kapaliya kapalisi aciga.yoksa benim ne giydigim ne seni nede senin ne giyindigin beni ilgilendirir.onemli olan birbirimizi kirmadan saygi duyarak yasamak.
Bak az once hasema icin neler soyledi birisi.bu dogrumu.degil,tabiki de.
Saygi duyarsak birbirimizehepimiz mutlu mesut yasariz...
Bakin iki ornek vericem.biz bir yere tasinmistik.tum mahalle kapaliydi.sadece biz aciktik.bize oyle kotu gozlebaktilar ki.nededikodular ne arkadan konusmalar.sonra bizden ozur dilemek icin evimize geldiler topluca....
Ve diger bir ornek tesu anda karsi komsum var.annem yasinda .kizlarida ist..calisiyor.ama mahallede her kez giyimlerinden dolayi mirin kirin ediyorlar...sizce kime sus demelii.hepsineeeeeeeee...
Biz yargi merkezi degiliz.
kendinizi teselli ettiğinizin farkında mısınız?
neymiş askılıymış böyle erkeklerin içinde durmaya utanmıcakmışmıyımsinirden ağlıyorum bıktım bu baskıdan sonra kızımız neden evden kaçtı al sana işte
hahahaha : D ben fark etmemiştim.ben agua park ı merak ettim ne ola ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?