gençliğimi yaşatmıyorlar :(

ilk cümlenize yorum yapacağım. : ) ailem müsayitti ama eşim kıskanç giydirmedi dediniz az önce. nasıl kişisel tercihiniz oluyor?

Bosuna yorma kendini kardesim herkes karsi tarafa kendi fikrinin kabul etyirmeye calistigi icin kimsenin yazilanlari okudugu yok senin yazini okudum sen kendin bi secim yapmissin istememissin mayo bikini giymeyi ama bunu bile ozenti olarak algilamis karsi taraf yani senin kendi secimin kararin olarak algilamamis cunku ona gore herkes mauo bikini giymek ister giymeyen elde edemedigi icin giymemis konu cok dallandi budaklandi vesselamm 18 yasindaki arkadas hayatini yasamaya gitti bizede derdi tasasi kaldi

canım meselenin dini boyutunu tartışmaya girmeyeceğim ama şunu merak ettim, zaten başın açıksa şu resimde gösterdiğin haşema gayet ideal bence....
ben kapalı bir bayanım ve tamamemn kapalı haşema ile girdim...
açıkçası ailen kapalı giymeni istiyorsa önce başını kapatmanı teklif etmeli yani...
başın açıkken tam kapalı haşema da biraz komik durur zaten...her ağzı olan da yorum yapar seni görünce...
tamamen kapansan, eğer niyetin varsa, vesile olmuş olur belki...

Var var yazilanlari tamamen okursan hasemaya igrenc midem bulaniulr diyende var asil rezalet hasema diyende var

Him madem bu kadar bilgilisin o zaman once sunu bil gaipten kimse haber verm

Üzgünüm, cümlenizde ne demek istediğinizi anlayamadığım için karşılık veremiyorum.

Konu sahibine, ya aileni ikna etmeyi çalışacaksın, ya da kendi kararlarını kendin verene kadar elinden geleni yapmaya devam edip sabredeceksin. Takdir edersin ki evden kaçmak günü kurtarır, çözümün o değil.

Kadinlar plajina gidin istanbuldaysan baskasehirlerde de cogunlugun olmadigi plajlar vardir belki bilemiycem

ilk cümlenize yorum yapacağım. : ) ailem müsayitti ama eşim kıskanç giydirmedi dediniz az önce. nasıl kişisel tercihiniz oluyor?
Bakin ben diyorum ki bekarken giyinmedim.ailem musaitti.ama esim de kiskanc giydirmez ama ben zaten esim yokkende giymiyordummmm ki.sadece onu dipnot olarak belirttimm.
Ay ne yapiyimm senin icin giyicem neredeyse yaaaa....cnm.bos ver sen bu konulari,allah guzel ahlak versin hepimize.birbirimize saygi duyalim.isteyen istediginiistedigi sekilde giyinsin.
Kimse kimseye burun kivirmasin.acigi kapaliya kapalisi aciga.yoksa benim ne giydigim ne seni nede senin ne giyindigin beni ilgilendirir.onemli olan birbirimizi kirmadan saygi duyarak yasamak.
Bak az once hasema icin neler soyledi birisi.bu dogrumu.degil,tabiki de.
Saygi duyarsak birbirimizehepimiz mutlu mesut yasariz...
Bakin iki ornek vericem.biz bir yere tasinmistik.tum mahalle kapaliydi.sadece biz aciktik.bize oyle kotu gozlebaktilar ki.nededikodular ne arkadan konusmalar.sonra bizden ozur dilemek icin evimize geldiler topluca....
Ve diger bir ornek tesu anda karsi komsum var.annem yasinda .kizlarida ist..calisiyor.ama mahallede her kez giyimlerinden dolayi mirin kirin ediyorlar...sizce kime sus demelii.hepsineeeeeeeee...
Biz yargi merkezi degiliz.

haklısın. : ))

Ben senin yerinde olsam babamla denize gitmezdim. Ya birakin erkekler erkek erkege gitsin. Denize giricem diye bu kadar strese mi sokulur insan. Onlar rahat rahat cibil cibil girsin sen yok oram acildi mi buram acildi mi. Cok istiyosan da o hasemanin kisa kollularina bak. Idare et yani. Gencligini yasican daha merak etme.

Benim babam da cok karisirdi giyime kusama. Bilirim o igrenc duyguyu. Oyle kizginim ki babama bu yuzden esime daha ilk gunden bunu ima ettim. Kesinlikle kiyafetime laf edemez kimse dedim.

Ilerde kendi hayatini kurunca kendi ayaklarin ustunde durunca caninin istedigi gibi bir yol cizersin kendine. Simdi uzulme sikilma bos yere.

Ailen 18 yıldır sende tesettür bilinci oluşturamamışsa bu saatten sonra müdahale etmeleri anlamsız.
Bu insanın içinden gelir, zorla olmaz böyle şeyler.

Maddi bağımsızlığını kazanıp kendine ait bir düzen kurana kadar ailene tabisin, huzurlu olmak istiyorsan bulunduğun ortama uymanı tavsiye ederim.

Bence dert edilecek ve bikilacak bi durum degil bu herkes istedigini yapmakta ozgurdur ama aileler izin vermez malesef cunku onlara yanlistir bu durum

Açıkken bende giyemezdim baştan ipin ucunu kaçırmayacaksın ailen haklı kesinlikle. Sende kapri kısa kolla gir ne olacak su girmiyormu içine

neymiş askılıymış böyle erkeklerin içinde durmaya utanmıcakmışmıyım sinirden ağlıyorum bıktım bu baskıdan sonra kızımız neden evden kaçtı al sana işte

Ne yani açık giyindiğinde evinden kaçmayıp paşa paşa oturacakmısın. Kaç yaşındasın canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…