gençliğimi yaşatmıyorlar :(

Herkes herkesin ne giydiğine laf eder olmuş. Ben açığım mayoyla giriyorum tamamen benim tercihim. Bikiniyle rahat hissedemiyorum kendimi. Sıyrılıyor, kayıyor falan diye. Kuzenim haşemalı en yakın arkadaşım bıraksam çıplak girer o derece Üçümüz gayet rahat eğleniyoruz bir arada kimse kimseye iğrenç, rezalet bu ne demiyor. Neden? Çünkü insanız. Gerçekten insanız ve karşımızdakinin de insan olduğunu unutmuyoruz. İsteyen istediğini giyiyor. Ne haşema giyen rezil oluyor ne de bikini giyen teşhirci.

Konu sahibi sana gelince. Ailenle birlikte yaşıyorsun inat ettikçe aranız açılacak. Onlardan bağımsız olarak gidersen istediğini giy. Kadınlara özel plaj ya da havuzlar var artık buralara gidip de bikini ile girebilirsin bir şey demezler diye düşünüyorum.

Niye hemen dine bağlıyorsunuz olayı? Sanki herkes aynı dine inanmak zorunda.
Bi konuya da dini karıştırmadan yardımcı olmaya çalışın.

Konu sahibi, aileni ikna etmen zor gibi görünüyor. Şimdilik ya dediklerini yapacaksın ya da denize girmekten vazgeçeceksin.
Zamanı gelip de kendi ayaklarının üzerinde durduğun zaman istediğin gibi hareket edebilirsin.

Her konuyu dine bağlayanlara ayar oluyorum sanki dini site burası kib liyorum öylelerini
Konu sahibine gelince ağlamak kendini heba etmek çok abartılı geldi bana hele gençliğimi yasatmıyolar demişsin alinma ama gülümseme geldi bian
Daha çok gençliğin güzel günlerin olacak mesleğini eline al o zaman kendi istediğin hayatı yaşarsın

Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen. Rezalet.

Sizin kadar insanların giyimine saygısız,tahammülsüz birini görmedim.Göz zevkinizi bozuyorsa bakmazsınız.Hadsizce yorum yapma hakkını kim veriyor bu kadar size ?

Kardes, senin ailen gercekten cok tutucu ve bagnaz, sen sonuna kadar haklisin. Yani gosterdigin hasemanin her yeri kapali zaten, ona niye itirazlari varmis daha???

Sadece kadinlarin oldugu plajlar var , sizin oralarda da var mi? Ben de denizi cok severim, giremezsem oturur aglarim o derece.

Bir de universitede mumkunse baska sehire git bence. Bir an once ekmegini eline almaya bak.

Son düzenleme:
siz haşemayla mı giriyorsunuz denize?
Kardesim sen niye taktin benim ne zihniyette olduguma ne giyindigime ben sana soruyormuyum sen ne giyoyorsun diye ne giyerseen giy banane bak hayatina sen,ben 18 yasindaki cocugun annesi babasina olan tavrina cevap verdim[/QUOTE]

Bu kizin ailesine tavrinda hcbir dert yok, problem ailesinin garip zihniyeti, asiri baskici olmasi.

Bu arada hasemayla ilgili yorum yapmak da isterim. Gercekten cok komik gorunuyor, giyenler Teletubbies e donuyor :) Bir de bir keresinde parlak grisini gormustum, bildigimiz UFOya benziyordu :)

Ben anlamiyorum, erkekler kara, killi, cirkin , gobekli de olsa gururla! sortlarini giyiyorlar. Her zamanki gibi edep, haya , aman oran gorunmesin, buran gorunmesin kadinlara dusuyor. Kimse vucudundan utanmamali, insan vucudundan utanma meselesi Ronesansta geride kaldi zaten. Kadinlar vucutlarindan utanmayi, ote beri bakiyor demeyi birakmali artik. Su toplum bir kere de kadina fazladan bir sey yuklemesin, disimi kiricam. Ben prensipte karsiyim, goruntu ayri bir hikaye zaten.

En nefret ettiğim insan tipi 40-50 derece sıcakta kendisi çıplak kadınlar içinde denize girerken örtülü karısını şezlonga hapseden erkektir .
Denize bikinimle girerim .İzmir de yaşıyorum .Burada şortla ve kısa eteklerle gezilir .Bir erkek bile bakmaz .(Karşıyakadayım diğer semtleri bilmem )
İstanbulda kadınların çoğu kapalı ,erkekler pis pis bakar açığa da kapalıya da .
Gerisini siz düşünün

Çünkü burası İzmir
Karşıyakaya da çok çappo doluyor ama artık

Hep imrenmişimdir İzmirlilere, İzmir'de yaşayanlara :)
Ne şanslısınız, ben de çok isterdim orada yaşamayı :)

Hep imrenmişimdir İzmirlilere, İzmir'de yaşayanlara :)
Ne şanslısınız, ben de çok isterdim orada yaşamayı :)
Ben de yaklaşık 7 ay önce yerleştim buraya .İstanbul doğumluyum .Çok radikal bir karar aldım ama mutluyum .İstanbul 'un kroları hanzoları çekilmez olmuştu

Allahtan bahsetmissin Allahin ona bu sekilde dneize girmesine musde etmediginide biliyor olmalisiniz yilin 2014 oldugunu da yazmadan gecememissin ailesinin kizini korumaduygusunu anliyacagina 18 yasindaki cahilin isyanina hak veriyorsunuz
Konu sahibi yaşına göre son derece akli başında ve olgun bir genc.
cahil kelimesi gibi bir hakareti haketmiyor.
ne istedigini bilecek bilinçte çünkü

ya bi sinir oluyorumki şu karışan ailelere gidip saklı gizli yapacak başına bi iş gelecek anlayacaklar sonra

Böyle once askılı değil de kolsuz olanlar oluyo bi de onun için izin istesen? Loya da vardı çok da hoş duruyo. Ona da izin vermezlerse girmicem dersin inat yaparsan napalım uğraşmayız bu kızla giysin bari derler

Kardesim sen niye taktin benim ne zihniyette olduguma ne giyindigime ben sana soruyormuyum sen ne giyoyorsun diye ne giyerseen giy banane bak hayatina sen,ben 18 yasindaki cocugun annesi babasina olan tavrina cevap verdim

Kız çocuklarının kendileriyle ilgili meselelerde özgür iradeleriyle karar verebilme yaşları kaçtır?
18 yaş, ülke yöneticilerini seçebilir ama kendini yönetemez. İronik...

SUSUNNNN BEN KONUSACAGIM.
BENIM AILEMDE BIR TANE KAPALI YOK.ANNEM KAPRILI ASKILI GIYINEN BIRI.AMA BENIM ESIM KISKANCLIGINDAN BANA BIKINI GIYDIRMEZ.VELHASIL BENDE BEKARKEN DAHI GIYINMEZDIM.BANA BIR KADININ HER YERINI ACMASI MANTIKLI GELMIYOR.AMA DIKKAT EDIN BANA GOREEEEEE....

BENDE HAVUZA GIDIYORUM.KADINLARA OZEL GUNLERDE,YADA KADINLAR PLAJINA.YANI BEN ONLARI GIYMIYORUM DIYE NEDEN MUTSUZ OLAYIM KI.BEN BIKINIMI GIYIP KADINLARIN ICINDE KEYFIMI CIKARIYORUM.YANI BUNU ERKEKLERIN ICINDE YAPMADIM DIYE HAYATIMI KISITLIYORMUYUM.
HAYIR.
HER AILENIN YASM TARZI FARKLIDIR.NASIL KI ACIK BIR AILENIN KIZINI DUSUNUN CARSAF GIYINMEK ISTESIN.AILE TEPKI VERMEZ MI.VERIR TABIKI DE.BU AILENINDE YASAM TARZIBELLI,VE BUNA DA SAYGI DUYMAK GEREKIR.
ANNE BABA BURADA KIZLARINI KORUMA AMACLI SAKINIYOR.SANKI KOTU YOLAMI SURUKLEDI.HI ARKADASIM SANADA DIYORUM YA BU DUNYANIN SONU DEGIL,SEN DE GIT HAVUZLAR ,KADINLAR PLAJI VAR.AAA DERSEN KI BEN HERKEZIN ICINDE GIYINMEK ISTIYORUM,O ZMN AILENDEN AYRILDIGIN ZAMAN GIYERSIN.BUNUN ICINDE MUTSUZ OLMA.

BENIM KIZKARDESLERIM BIKINI GIYER GIDERLER DENIZE.AMA BEN ASLA GIYINMEM.AMA KENDIM ICINDE UYGUN ORTAMLAR HAZIRLAR TADINI CIKARIRIMMM....MESELA BU HAFTA AGUA PARKA GIDICEM.BIKINIMI DE GIYICEM.KADINLARLA BIR GUZEL EGLENECEGIM.NIE UZULEYIM KI....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…