- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Senin babanin ateist olmasindan bizene ne cok rahatsiz oldunuz dinden yav
Asıl bu haşema mıdır nedir, ne idüğü belirsiz şey utanç verici. Bununla denize gireceğime leğene su doldurur içine otururum. Bununla denize girsen nolacak allasen.Rezalet.
Kardesim sen niye taktin benim ne zihniyette olduguma ne giyindigime ben sana soruyormuyum sen ne giyoyorsun diye ne giyerseen giy banane bak hayatina sen,ben 18 yasindaki cocugun annesi babasina olan tavrina cevap verdim[/QUOTE]siz haşemayla mı giriyorsunuz denize?
En nefret ettiğim insan tipi 40-50 derece sıcakta kendisi çıplak kadınlar içinde denize girerken örtülü karısını şezlonga hapseden erkektir .
Denize bikinimle girerim .İzmir de yaşıyorum .Burada şortla ve kısa eteklerle gezilir .Bir erkek bile bakmaz .(Karşıyakadayım diğer semtleri bilmem )
İstanbulda kadınların çoğu kapalı ,erkekler pis pis bakar açığa da kapalıya da .
Gerisini siz düşünün
En nefret ettiğim insan tipi 40-50 derece sıcakta kendisi çıplak kadınlar içinde denize girerken örtülü karısını şezlonga hapseden erkektir .
Denize bikinimle girerim .İzmir de yaşıyorum .Burada şortla ve kısa eteklerle gezilir .Bir erkek bile bakmaz .(Karşıyakadayım diğer semtleri bilmem )
İstanbulda kadınların çoğu kapalı ,erkekler pis pis bakar açığa da kapalıya da .
Gerisini siz düşünün
Ben de yaklaşık 7 ay önce yerleştim buraya .İstanbul doğumluyum .Çok radikal bir karar aldım ama mutluyum .İstanbul 'un kroları hanzoları çekilmez olmuştuHep imrenmişimdir İzmirlilere, İzmir'de yaşayanlara :)
Ne şanslısınız, ben de çok isterdim orada yaşamayı :)
Konu sahibi yaşına göre son derece akli başında ve olgun bir genc.Allahtan bahsetmissin Allahin ona bu sekilde dneize girmesine musde etmediginide biliyor olmalisiniz yilin 2014 oldugunu da yazmadan gecememissin ailesinin kizini korumaduygusunu anliyacagina 18 yasindaki cahilin isyanina hak veriyorsunuz
kimsenin dinden rahatsız olduğu yok.Rahatsızlık veren sizsiniz.Çok cahilsiniz ...
Ablalarım yılda 1 kez 1 veya 2 gün denize gidiyoruz ama inanın denizi o kadar çok sevmeme rağmen hevesim kaçıyor neden derseniz denize girerken ne giyeceğim promlem oluyor 18 yaşındayım şu yasıma kadar ne bikini ne de mayo giyebildim bundan önceki snelerde şort ve askılıyla girerdim ama bu yıl onada izin vermiyor ailem internetten açıklar için haşemalara bakayım dedim şunu çok beğendim
Eki Görüntüle 1205511
ama buna da izin vermediler bıktım artık ben bıktım bi ağız tadıyla tatil yapamıyorum
Anne babanın yönlendirmeleri her zaman isabetli midir?Burda olgunluktan bahsedilmedi msj lari tekrar okuyun ekmegini elin aldinmi bosverisin ana babayi istedigini giyersin dendi
Kardesim sen niye taktin benim ne zihniyette olduguma ne giyindigime ben sana soruyormuyum sen ne giyoyorsun diye ne giyerseen giy banane bak hayatina sen,ben 18 yasindaki cocugun annesi babasina olan tavrina cevap verdim
Kıyamet gelse de kopsak dercesine bir konu açılsa da tartışsak diyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?