Is hayatina atilsin, Kendi parasını kazanmaya başlasın biseycigi kalmaz.Eger bugun bu problemi asmazsak karakter olusumunda ve hayatinda hep karsisina cikacak bir sorun olarak degerlendiriyorum.
Tabi yasayan sizsiniz ama ben pek öyle değerlendirmiyorum. 18 yaşındaki genç kızların çok büyük çoğunluğu böyle bence. Bu yaşlarda cevresinin de etkisiyle böyle olduğunu düşündüm ben.
O yaştaki bireylerden önemli olanın karakter olduğunu algilayabilecek kişi sayısı sayilidir bence.
Tabi yasayan sizsiniz ama ben pek öyle değerlendirmiyorum. 18 yaşındaki genç kızların çok büyük çoğunluğu böyle bence. Bu yaşlarda cevresinin de etkisiyle böyle olduğunu düşündüm ben.
O yaştaki bireylerden önemli olanın karakter olduğunu algilayabilecek kişi sayısı sayilidir bence.
Katılıyorum ergen çocuk özeniyor işte.
O yastaki bir kizi ne egitimci degistirebilir ne ailesi cok gec. Bu yasa kadar ogrenememis neyin onemli oldugunu. Is karakterdede bitiyor bu da degismez. Ilerde hep marka takintisi herseyin fazlasini isteyen biri olucaktir.ergenlige yeni girilmis bir yasta degil.hersey onun mantigiyla ilgili.bizde ergen olurduk ozenirdik guzel giyinmeye falan ama cok daha farkli seyleri dusunurduk,onem verirdik. Hic bisey soylemeyin kiza yoksa istenmeyen yenge olursunuz. Dogruyu anliycak yasta
bu yaşanarak öğrenilir
arkadaş çevresi neden öyle bunu değerlendirdiniz mi
mesela ben çok daha küçük yaştaki çocuğumu göndereceğim okulu çok pahalı olmayanından seçmeye çalışıyorum zira okulun parasını versem de çevre çok varlıklı olursa sıkıntı olur
arkadaşları maddi olarak daha iyi durumda mı ya da ne bileyim onlar tek çocuk bunun diğer kardeşleri var şeklinde mi
eşim 4 kardeş ve onların bir çok şeyi ortak imiş mesela ben tek çocuğum maddi durumumuz hali ile daha iyi
onun arkadaşlarının var da mı özeniyor yoksa hiçbirinde yok da tv deki garip hayat özentisi mi
arkadaşın abisi ben neden her gece bara gidemiyorum diye isyan ederdi sanki olağan olan her gece barda gezmek sanki
örnek verin kitap önerin onu değil de başkasını anlatın konuşun o kişi hakkında ona nasihat etmeyin o sadece kulak misafiri olsun
Bakın şu anda bazı markalar var 18 yaşındaki gençler bilir bu markaları. Eğer bu markaları tasimiyorsaniz ustunuzde bir şekilde dislanirsiniz bazı çevrelerce.
Muhtemelen bu kızın da çevresi bu şekil insanlardan oluşuyor. Kız o gruba ait hissetmek için istiyor o markaları.
Kızın sorunu marka takıntısı filan degil kız gruba dahil olmak için o markalari kullanmak zorunda hissediyor kendini.
Anlatabildim mi?
Yani kızın sorunu sosyal çevresi. ..Marka takıntısı değil bence.
Iletisimimiz su an icin yok tanistik kaldi öylece.
beni cok sevmiyor zaten. Abisini elinden aldigimi düşündügu icin.. Halbuki annesi bu konu ile ilgili defalarca dil döktü. Mesela bir kinaya gidilecek. Cok yakinimiz olmadigi sürece özel bir alisverise cikmayiz. Ama bu her kim olursa olsun bastan asagiya pahali kıyafetler almak icin her seferinde problem cikariyor. Sevgilim o kadar caresiz ki ben de kötü hissediyorum yardim edemeyince
Cok teşekkür ederim gercekten yol gosterici oldu yorumunuz.
Okuduğu okul benim ve abisininde mezun olduğu bir devlet okulu aslinda. puan olarak yüksek olduğu icin her kesimden insan var. Sadece arkadas cevresi onun tercihi.. umarim yardimci olabilirz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?