- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Buraya ataerkil ailemle ilgili kaç konu açtım hatırlamıyorum. Tek derdim bu resmen. Ailemi silebilsem hayatımda her sey daha güzel olacak. Abimle yaşıyorum su an, evde köle gibiyim her şeyi yapıyorum üstüne sürekli elestiriliyorum. Zaten bir yardım beklemiyorum o aşamayı geçtim. Karşılık veremiyorum,bağırıyor.Tek isteğim elestirilmemek. Dün abim annemi aradı iste dedi kızına iş yaptırıyorum her seyi yaptırıyorum acımıyorum vs.. Annemden en azından kızımı yorma demesini beklerdim. Yaptır yaptır öğrensin dedi. Sanki bulaşık yıkamayı bilmiyorum. Neyse kirildim tabi geçti, bugün kuzenimin doğum günü(annemin yeğeni) onun evine gittim. Evet corona var evden cikmamaliyiz ama bana emrivaki olduğu için gitmek zorunda kaldım gitmiycem deme şansım yok. Annemi aradık,annem telefinda kuzenime(kız) ne dese beğenirsiniz , karamel sana yardım ediyor mu,yardım edilecek bir sey varsa yapsın sen otur,burada yapmıyor bari orada yapsın. Şok oldum resmen. Kuzenimde uzaktan kıza iş kitleme diye sakaya vurdu. Annem tabi söylenmeye devam.Halbuki evde her şeyi her işi yaparım kendisi temizlik hastasidir temizlik yapmaktan nefret etmeme rağmen yaparım. Şunu yapmam dediğim hicbir sey yok. Tabii ki paşa oğullarına kıyıpta iş yaptımaz. Bunu geçtim mesela bir yere misafirliğe gideriz evde kız olsa bile hep karamel yapsın,karamel tabakları götür,bulaşıkları yıka,yapılacak bir sey varsa karamel yapsın. Abimle yaşıyorum dedim ya mesela çok çok nadir annemi ararım bana dediği abin isten yorgun gelir (komiser) kahvaltisini hazırla abini üzme yemeğini hazırla kızdırma. Sanki ben evladı değilim. Sizin kaynana diye sikayet ettiklerinizi bana annem yapıyor şu an çok üzgünüm kuzenime telefonda bunu dediği anda yüzüm düştü üzüntüden ağlamamak için titriyorum. 24 yaşındayım annemin ailemin bana saygı göstermesini bekliyorum sadece bana insan gözüyle bakmalarını istiyorum. Beklentilerim çok mu sizce ? Nasıl bir anne bunu der ya