- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
istersenız ıntıhar edın dıyor umrumda degıl dıyor.Yutkunamadim…
Ayıkken nasıl ? Yani sıcak deildir ne bileyim suratsızdır ama bu sözleri sarf edermi genede ?istersenız ıntıhar edın dıyor umrumda degıl dıyor.
Ah canimm yaa o kaninda ki alkol yüzünden ne dedigini bilmiyor sende bunun farkindasindir ailenizde size yardim edecek babanla konusacak akli basinda bi büyügünüz yokmuistersenız ıntıhar edın dıyor umrumda degıl dıyor.
annem lafta cıkacak eveİki kız kardeş birde anneniz üç kişisiniz çıkın bir eve çalışın madem istemiyor sevmiyorsa ayıkkende aynı şekilde davranıyorsa eğer bırakın evlensin
annem destek ayrı eve cıkalım dıyor ama anca laftaKonularınıza çok üzülüyorum, o evden çıkmanın yolunu evlenmek dışında bulmanız lazım, başka şehirde iş bulun ya da gerçekten kasıp atanın. Çünkü bazen şöyle hissediyorum, bir cehenenmden çıkıp diğerine girebilecek kadar gözünüzü karartabiliyor bu yaşananlar. Babanız ayıkken de çok farklı değil, annenizden hiç bahsetmiyorsunuz, o sizin yanınızda duruyor mu, destek oluyor mu?
o kızdan da aılesınden de kendi sülalemden de nefret edıyorumPislik herif... tek sen değil annen de gitmeli o evden ne demek "belki ananız bir halt yedi " annen bu laflari duya duya devam ediyorsa ne diyeyim, kiz kardeşin annen ve sen toplanıp terkedin o evi...
O adi baban ve elin oynak kızına para yedirme derdinde ki kardeşin kalsınlar mik gibi ortada!
Ay çok sinirlendim şu an.
etmez mi hep aynı.gelını ve ogluna ıyı birtekAyıkken nasıl ? Yani sıcak deildir ne bileyim suratsızdır ama bu sözleri sarf edermi genede ?
O kızı ailesini bırak kenara annen ne düşünüyor babanla ilgili o evde kalmaya devam mı etmeyi istiyor?o kızdan da aılesınden de kendi sülalemden de nefret edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?