- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
cesaretim yok. hem çocuk yapmak kadar büyük bir mesele değilmi boşanmakta ? lafta olduğu kadar kolay olsaydı keşke
Allahın gücüne gitmesin isyan etmiyorum genede ama yemin ederim şimdiki aklım olsaydı asla evlenmezdim. Nerden bilceksin işte bilmiyosun( keşke tüm kocaların kullanma klavuzu olsa önce bi baksak :) nişanlıyken bana bıktım artık annemden babamdan evlenelim kimseyle görüşmycem ailemden diyen insan tam tersine döndü ( napsam olmadı çaresizlkten böyle bişey düşündüm.
gerçekten mantıksız olabilr, doğru diyosunz çok haklısınz. çaresizlk insana neler neler yaptırabiliyo
cesaretim yok. hem çocuk yapmak kadar büyük bir mesele değilmi boşanmakta ? lafta olduğu kadar kolay olsaydı keşke
İnsan içinde olmayınca bukadar rahat konuşabilmesi doğal tabi. Aptal kadın araya girmeseydi çok büyük hayallerimiz vardı bizim. Oyüzden bunun böyle olmasını istiyorum
Allahın gücüne gitmesin isyan etmiyorum genede ama yemin ederim şimdiki aklım olsaydı asla evlenmezdim. Nerden bilceksin işte bilmiyosun( keşke tüm kocaların kullanma klavuzu olsa önce bi baksak :) nişanlıyken bana bıktım artık annemden babamdan evlenelim kimseyle görüşmycem ailemden diyen insan tam tersine döndü ( napsam olmadı çaresizlkten böyle bişey düşündüm.
gerçekten mantıksız olabilr, doğru diyosunz çok haklısınz. çaresizlk insana neler neler yaptırabiliyo
hepinize çok teşekkür ederim çok mantıklı konuşuyosunz katılıyorum fakat 1 senedir bu durum böyle ,konuştum olmadı, kavga ettim olmadı, küstüm, uzaklaştım vs inanın her yolu denedim. yok olmuyo anne diyo başka bişey demiyo napim. belki çocuğa bağlanır biraz diye düşündüm çaresiz kaldım. hergün 2 3 saat telde ne konuşuyolar bukadar anlamıyorum. ben bişey istiyorum yapmıyoken, mesela yorgunm dio. annesi arıyo hadi oğlum şuraya gidelim. 'tamam anne' deyiveriyonolcak bu işin sonu bilmiyorum. benimde aklıma böyle bişey geldi napim ((
İnsan içinde olmayınca bukadar rahat konuşabilmesi doğal tabi. Aptal kadın araya girmeseydi çok büyük hayallerimiz vardı bizim. Oyüzden bunun böyle olmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?