Gene ben gene benn

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar uzatmadan konuya giriyorm biliyosunuz beni zaten. Görümceler kv evimden cikmiyodu sesimizi duyar duymaz kapida bitiyorlardı baya sert davrandm (görümcelere) kapiyi carptm surat astım felan neyse. baya oldu tabi de o kadar tavri anlamazdan geldiler. hatta hâlâ geldiler zaman zaman

Uzun zaman oldu

Neyse dun görümce gene geldi oğlumu bahane ederek yatırıcam dedim girmeden eve.

20 dk sonra(sesini duydu) gene geldi veriyim size götür sıkıldı evde zaten dedim götürdü 10 dk sürmeden getirdi.

Bu sabahta verdim sevsin diye. Hemen geri getirdi bizim evi sevmiyo durmuyo diyerek.yolunu yapiyo yani

1-2 saat geçmedi bi görümcem kv yi de almış geldi. oğlum uyandı sesini duydular galiba ( kv varken al çocuğu götür diyemem ya o yüzden)

Peşinden öbür görümce daldı geldi.

Normalde kv eşim varken geliyodu arada bi oturuyoduk filan da bu sefer bu gıcık suratlılar yuzunden hiç gitmedim bile sonra kızım telefonumla oynuyodu gidip elinden aldım(görümce her fırsatta mesajlarıma galerime kadar karıştırır ) tavırlıca çıktım odadan.

kv ye yapmak istemezdim ama o iki görümcek ten nefret ediyorum desem yeridir kv ye ayıp oldu diye pişmanim. Ama o ikisine yuz verdıkce evimden asla cıkmıyolar diğer konularımı bilenler nasıl yuzsuz olduklarını bilir. Bu mesele bence inat meselesi oldu galiba.
Ben istemedikce onlar geliyor yani ne olacak biyerden sonra sesimi kesip oturucam galiba bekledikleri bu.

Kızlar cok mu ayıp ettim?zorla beni sert davranmak zorunda bırakıyorlar bi iki yuzlerine güldüm diye sesimizi duyar duymaz kapıda bitiyolar daha yuz versem başa dönücez eskisi gibi zırt bırt gelecekler.

5 sene cektim ben bunları
peki mecbur muyum her an her dk

Tamam sıkılıyo olabilirler sohbet konuşmak istiyo da olabilirler(görümceler benden nefret ediyo cok iyi olduğumuz zamanlarda bile arkamdan etmedikleri hakaret küfür kalmamıştı) her hareketleri art niyetli bana karşı hep bi alttan laf sokma kaç senem böyle gecti.ben kafami böyle şeylere yormak istemiyorum ya şunu dedi bunu dedi diye..

Kurban bayramında bi şans daha verdm resmen ve hiçbişey değişmemiş hâlâ fitne fesat peşindeydiler.

kötüde olmak istemedim resmen zorluyolar insanı ne var yani mesafeli olalım iyi olalım her dk dipdibe napicaz ne konuşucaz sanki insanda huzur kalmıyor.
benim kendi ailem bile gelmiyor yakın olmasina ragmen .

kaldı ki o tavırlarımdan sonra bayıla bayıla ne diye geliyolar.

Kv baya surat asarak gitti yarn birgün konusunu açarsa nasıl bi konuşma yapmalıyım ne demeliyim yoksa yanlış mı yapıyorum kızlar yaa ..

Aile binası anladığım .Neden tasinmiyorsunuz
Sorunuza gelince bunaldım,yalnız kalmak istiyorum dersiniz soran olursa
Kv yüzünden maalesef. Bi şekilde dişimi sıkar kiradada otururm ki bikere kavga ettiler eşimle. ayaklandık kv sütümü helal etmemm senin bu evden ölün çıkar anca vs diye olay çıkardı araya birilerini soktu.

Eşim ev alıcam dese küsen bi kadın

Kv yüzünden maalesef. Bi şekilde dişimi sıkar kiradada otururm ki bikere kavga ettiler eşimle. ayaklandık kv sütümü helal etmemm senin bu evden ölün çıkar anca vs diye olay çıkardı araya birilerini soktu.

Eşim ev alıcam dese küsen bi kadın
Yani kayinvalideler hep böyle sanıyorum .Bizimki de onun yaşadığı şehre tasinalim istiyor mesela ama herkesin her istediği olmaz sonuçta .Yani baskılar,manipülatif konuşmalar oluyor anlıyorum ama onemli olan sizin evliliğiniz diye düşünüyorum .Sonuçta bu şekilde ne kadar sürebilir ki evliliğiniz ? Dipdibe bir hayat çok zor geliyor bana belki o yüzden böyle bir cumle kurabildim kusura bakmayın .Sadece eş ailesi de değil kendi ailemle de çok sik görüşmek normal gelmiyor aramizin çok iyi olmasına rağmen .

Yani kayinvalideler hep böyle sanıyorum .Bizimki de onun yaşadığı şehre tasinalim istiyor mesela ama herkesin her istediği olmaz sonuçta .Yani baskılar,manipülatif konuşmalar oluyor anlıyorum ama onemli olan sizin evliliğiniz diye düşünüyorum .Sonuçta bu şekilde ne kadar sürebilir ki evliliğiniz ? Dipdibe bir hayat çok zor geliyor bana belki o yüzden böyle bir cumle kurabildim kusura bakmayın .Sadece eş ailesi de değil kendi ailemle de çok sik görüşmek normal gelmiyor aramizin çok iyi olmasına rağmen .
Aynen öyle bende böyle düşünüyorum. Eşime de yazdım az önce ne evimde rahat edebiliyorm vs diye. Kim geldi rahat edemiyosun vs yazmış sinirli sinirli.
Oda onlardan yana olursa bilmiyorum artık.

Siz aynısınız, görümceler de hala aynı, büyük ihtimalle biz de hep aynıyızdır, gelecek yorumlar da eskilerinin aynısı olacaktır

Sizin tek çözüm yolunuz ayrı ev ama
Kimse değişim için çabalamazken herhangi bir değişiklik olmayacaktır zaten genel olarak

Hep sorucam sorucam diyorum soramadım bi türlü.
Bu görümcelerin kaç yaşındalar? Çocuklar mı daha, yani laftan da anlamadıklarına göre öyleler diye düşünüyorum.
Eğer yetişkin olup hala böyle utanmadan kapına gelebiliyolarsa yuuh yani! Tavır yapmaya devam et!

Hep sorucam sorucam diyorum soramadım bi türlü.
Bu görümcelerin kaç yaşındalar? Çocuklar mı daha, yani laftan da anlamadıklarına göre öyleler diye düşünüyorum.
Eğer yetişkin olup hala böyle utanmadan kapına gelebiliyolarsa yuuh yani! Tavır yapmaya devam et!
Biri 23 diğeri 21 yaşında, gerçekten inat meselesi oldu istemediğimi anladıkça geliyolar
Kv'ninde onlardan farki yok.. ya ona ayip olmasini istemezdim ama yapacak bişeyim yok çekemiyorum ya kimseyi :(

Biri 23 diğeri 21 yaşında, gerçekten inat meselesi oldu istemediğimi anladıkça geliyolar
Kv'ninde onlardan farki yok.. ya ona ayip olmasini istemezdim ama yapacak bişeyim yok çekemiyorum ya kimseyi :KK43:
Aa koca genç kız olmuşlat ne kadar ayıp ya. Bence artık eşine de tavrını koy, taşınmak istediğini söyle. Tamam gelsinler otursunlar ama her şeyin bi sınırı var. Bunlar artık yüzsüzleşmişler ve bilerek yapıyolar, kocan da bunu görmüyosa gerçekten on da hata var.
Eşini ikna etmeye bak, kurtul şu aile apartmanından artık. 😔

Aa koca genç kız olmuşlat ne kadar ayıp ya. Bence artık eşine de tavrını koy, taşınmak istediğini söyle. Tamam gelsinler otursunlar ama her şeyin bi sınırı var. Bunlar artık yüzsüzleşmişler ve bilerek yapıyolar, kocan da bunu görmüyosa gerçekten on da hata var.
Eşini ikna etmeye bak, kurtul şu aile apartmanından artık. 😔
Aynen öyle maalesef :(( eşime yazmıştım annenlik bişey yok, o ikisi huzur kaçırıyor yüzlerine gülmeye gelmiyor Vs diye az önce mesaj atmış 'sakin anneme yapma yaparsan beni çok kirarsın yazmış..

Taşınmakta hayal benim için bu yüzsüzlerde bu gidişle eşimide kendilerine çekerler anladığım bu annesi devreye girerse eşimde karşıma dikilecek gibi. Bilmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar ben göze aldım herşeyi onlardan korkup da boyun eğmiycem

Aynen öyle maalesef :KK43:( eşime yazmıştım annenlik bişey yok, o ikisi huzur kaçırıyor yüzlerine gülmeye gelmiyor Vs diye az önce mesaj atmış 'sakin anneme yapma yaparsan beni çok kirarsın yazmış..

Taşınmakta hayal benim için bu yüzsüzlerde bu gidişle eşimide kendilerine çekerler anladığım bu annesi devreye girerse eşimde karşıma dikilecek gibi. Bilmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar ben göze aldım herşeyi onlardan korkup da boyun eğmiycem
O zaman dediğim gibi tavrını koy. Gerçekten iş kocanda bitiyo. Gerekirse çık git ailenin yanına kafa dinlicem dayanamıyorum de. Belli et ama bi şekilde anlasın artık ne kadar ciddi olduğunu.
Allah yardımcın olsun, bol bol sabırlar versin. 🌺

Sana tasin demekle bitmiyor kocan olacak insan tasinmaz gibi geldi
O yuzden kocana hic soyleme o etkisiz eleman bu konuda direk kvden sorarsa ona kibarca anlat
Sen bizi yaninda istedin diye tasinmiyorum Evet ama sizde bana yasamak icin yer birakmiyorsunuz beni yanlis anlama ama ozelime saygi istiyorum bu kadar sik gorusmek istemiyorum de esinden bisey yapmasini bekleme cozumu sen yap

Sana tasin demekle bitmiyor kocan olacak insan tasinmaz gibi geldi
O yuzden kocana hic soyleme o etkisiz eleman bu konuda direk kvden sorarsa ona kibarca anlat
Sen bizi yaninda istedin diye tasinmiyorum Evet ama sizde bana yasamak icin yer birakmiyorsunuz beni yanlis anlama ama ozelime saygi istiyorum bu kadar sik gorusmek istemiyorum de esinden bisey yapmasini bekleme cozumu sen yap
Çok teşekkür ederim aynen öyle.. zaten az önce sakin anneme yapma yaparsan beni kırarsın vs yazmış ki kardeşine yapınca annesinede yapmış oluyorum zaten. Bide kimse sana bişey demez geldiklerinde sohbet fln olur sıkılmazsın yazmış dalga geçer gibi 😤 neyse en azindan kv ona bişey derse süpriz olmasın benim rahatsızlığımı bilsin

Çok teşekkür ederim aynen öyle.. zaten az önce sakin anneme yapma yaparsan beni kırarsın vs yazmış ki kardeşine yapınca annesinede yapmış oluyorum zaten. Bide kimse sana bişey demez geldiklerinde sohbet fln olur sıkılmazsın yazmış dalga geçer gibi 😤 neyse en azindan kv ona bişey derse süpriz olmasın benim rahatsızlığımı bilsin
Tek çareniz ayrı ev. Yoksa huzuru unutsun beyfendi. Kusura da bakmasın.

Ayy sinir oluyorum su erkeklerin piskinliklerine senin sohbet etmek istedigini nerden cikariyor aceba hep kendileri hakli biliyorum cok zor ama esinle onlar icin kavga etme sikayet etme birak onlar soyledim gun geliyor sonra hep sen olay cikartiyormussun gibi oluyor birak kendi gozlemleyip gorsun

Az bile yapıyorsun.. ömrün bitti orada kayinvalide görümceler yüzünden.
Eşinde demiyor ki bizim burda huzurumuz yok gidelim diye

Back
X