Gene ben gene benn

Ayy sinir oluyorum su erkeklerin piskinliklerine senin sohbet etmek istedigini nerden cikariyor aceba hep kendileri hakli biliyorum cok zor ama esinle onlar icin kavga etme sikayet etme birak onlar soyledim gun geliyor sonra hep sen olay cikartiyormussun gibi oluyor birak kendi gozlemleyip gorsun
Aynen öyle yaa. Dahada ağzımı açmam zaten eşime. önceden benim yanmdaydi simdi degismiş eminim onlar onceki olaylarıda sikayet etmiştir de eşim kapalı kutu gibi yansıtmaz şimdi yansıyor işte. Hey Allahım evimde istemiyorken eşime sikayet edince istiycem heralde neyden korkacaksam

Az bile yapıyorsun.. ömrün bitti orada kayinvalide görümceler yüzünden.
Eşinde demiyor ki bizim burda huzurumuz yok gidelim diye
Oo olur mu herşey normal ona göre beni düşünen kim ki..
Önceden benm yanimdaydi simdi gelsinler sohbet vs olur sıkılmazsın diyor.. Allahım kafayi yicem artk yani gelmeyince ne oluyor onu merak ediyorum illa gelip yayılmaya mecburlar sanki. ben tölerans göstereceğime onlar gösterip istemiyosam gelmesin!.. akıllarınca beni pıstıracaklar böyle böyle..

Oo olur mu herşey normal ona göre beni düşünen kim ki..
Önceden benm yanimdaydi simdi gelsinler sohbet vs olur sıkılmazsın diyor.. Allahım kafayi yicem artk yani gelmeyince ne oluyor onu merak ediyorum illa gelip yayılmaya mecburlar sanki. ben tölerans göstereceğime onlar gösterip istemiyosam gelmesin!.. akıllarınca beni pıstıracaklar böyle böyle..
Hangi sağlıklı insan devamlı kayinvalide ve görümcelerle görüşmek ister Allah aşkına. Eşinde bi değişik.
Çalışsan aslında sana iyi gelebilir biraz, çocuklara kayinvalide görümceler bakar

Kv yüzünden maalesef. Bi şekilde dişimi sıkar kiradada otururm ki bikere kavga ettiler eşimle. ayaklandık kv sütümü helal etmemm senin bu evden ölün çıkar anca vs diye olay çıkardı araya birilerini soktu.

Eşim ev alıcam dese küsen bi kadın

O zaman oglunun tursusunu kursaydi. Böyle saplantili anne madem niye baskasinin cocugunun günahina giriyor.

Kv yüzünden maalesef. Bi şekilde dişimi sıkar kiradada otururm ki bikere kavga ettiler eşimle. ayaklandık kv sütümü helal etmemm senin bu evden ölün çıkar anca vs diye olay çıkardı araya birilerini soktu.

Eşim ev alıcam dese küsen bi kadın
Küs konuşma bir daha dicen ya gerçekten anlamıyorum anne değilim olmaya da çabalıyorum ama allahım ben böylr biri olmayım diyorum hep bende görümce kv çektim kıskandılar beni baya ama benim evim uzak ve şükür eşim onları biliyor aramızı çoo açmaya çalıştılar ama bende yüz vermem canım isterse giderim yoksa gitmem 4 senelik evliyim alıştılar artık ama bu anneliği kullanmak nedir ya eşiniz keşke çıksa nereye kadar küs kalacak ki annesi

Kızlar uzatmadan konuya giriyorm biliyosunuz beni zaten. Görümceler kv evimden cikmiyodu sesimizi duyar duymaz kapida bitiyorlardı baya sert davrandm (görümcelere) kapiyi carptm surat astım felan neyse. baya oldu tabi de o kadar tavri anlamazdan geldiler. hatta hâlâ geldiler zaman zaman

Uzun zaman oldu

Neyse dun görümce gene geldi oğlumu bahane ederek yatırıcam dedim girmeden eve.

20 dk sonra(sesini duydu) gene geldi veriyim size götür sıkıldı evde zaten dedim götürdü 10 dk sürmeden getirdi.

Bu sabahta verdim sevsin diye. Hemen geri getirdi bizim evi sevmiyo durmuyo diyerek.yolunu yapiyo yani

1-2 saat geçmedi bi görümcem kv yi de almış geldi. oğlum uyandı sesini duydular galiba ( kv varken al çocuğu götür diyemem ya o yüzden)

Peşinden öbür görümce daldı geldi.

Normalde kv eşim varken geliyodu arada bi oturuyoduk filan da bu sefer bu gıcık suratlılar yuzunden hiç gitmedim bile sonra kızım telefonumla oynuyodu gidip elinden aldım(görümce her fırsatta mesajlarıma galerime kadar karıştırır ) tavırlıca çıktım odadan.

kv ye yapmak istemezdim ama o iki görümcek ten nefret ediyorum desem yeridir kv ye ayıp oldu diye pişmanim. Ama o ikisine yuz verdıkce evimden asla cıkmıyolar diğer konularımı bilenler nasıl yuzsuz olduklarını bilir. Bu mesele bence inat meselesi oldu galiba.
Ben istemedikce onlar geliyor yani ne olacak biyerden sonra sesimi kesip oturucam galiba bekledikleri bu.

Kızlar cok mu ayıp ettim?zorla beni sert davranmak zorunda bırakıyorlar bi iki yuzlerine güldüm diye sesimizi duyar duymaz kapıda bitiyolar daha yuz versem başa dönücez eskisi gibi zırt bırt gelecekler.

5 sene cektim ben bunları
peki mecbur muyum her an her dk

Tamam sıkılıyo olabilirler sohbet konuşmak istiyo da olabilirler(görümceler benden nefret ediyo cok iyi olduğumuz zamanlarda bile arkamdan etmedikleri hakaret küfür kalmamıştı) her hareketleri art niyetli bana karşı hep bi alttan laf sokma kaç senem böyle gecti.ben kafami böyle şeylere yormak istemiyorum ya şunu dedi bunu dedi diye..

Kurban bayramında bi şans daha verdm resmen ve hiçbişey değişmemiş hâlâ fitne fesat peşindeydiler.

kötüde olmak istemedim resmen zorluyolar insanı ne var yani mesafeli olalım iyi olalım her dk dipdibe napicaz ne konuşucaz sanki insanda huzur kalmıyor.
benim kendi ailem bile gelmiyor yakın olmasina ragmen .

kaldı ki o tavırlarımdan sonra bayıla bayıla ne diye geliyolar.

Kv baya surat asarak gitti yarn birgün konusunu açarsa nasıl bi konuşma yapmalıyım ne demeliyim yoksa yanlış mı yapıyorum kızlar yaa ..
Kişisel sınır falan bırakmamışlar sizde , telefon karıştırmak ne demek yaaa, kesinlikle çıkın o evden gerekirse kavga dövüşle, eşinle güzel konuş deki bir karar ver ben yapamıyorum, evliliğimiz etkileniyor , sen bütün gün dışarıdasın ben bunları çekmek zorunda mıyım 🤨 maalesef sizde de suç var hiç eş ailesi ile aynı bina da oturulur mu , kaç km uzaktakiler bile anlaşamıyorken ...

Aynen öyle maalesef :KK43:( eşime yazmıştım annenlik bişey yok, o ikisi huzur kaçırıyor yüzlerine gülmeye gelmiyor Vs diye az önce mesaj atmış 'sakin anneme yapma yaparsan beni çok kirarsın yazmış..

Taşınmakta hayal benim için bu yüzsüzlerde bu gidişle eşimide kendilerine çekerler anladığım bu annesi devreye girerse eşimde karşıma dikilecek gibi. Bilmiyorum ne yaparlarsa yapsınlar ben göze aldım herşeyi onlardan korkup da boyun eğmiycem
Kesin bir dille konuş, eşine de gülme istediğini alana kadar

Biri 23 diğeri 21 yaşında, gerçekten inat meselesi oldu istemediğimi anladıkça geliyolar
Kv'ninde onlardan farki yok.. ya ona ayip olmasini istemezdim ama yapacak Kbişeyim yok çekemiyorum ya kimseyi :KK43:
Anca kocaya giderlerse kurtulabilirsin çok zor beraber yaşamak ben kendi annen babam ve üvey kardeşimle aynı binada 13 sene yaşadım bi de bana sor evim tam çilehaneydi evden çıktık ama küskünlükle 😞Allah iki iyiliği bir arada vermiyo imtihan dünyası işte

Kızlar galiba kv benle konusmaya gelecek ne desem bilmiyorm kesn ikna etmeye calıscak eskisi gibi olmak için ne diyeceğim yüzümde cok yumusak 😣
Dun kızıma annen bana artk anne demiyo bizi evinden kovaliyo filan demiş off dünden beri başım catlıyo
Yapamiyorum ama ya napayim olmuyo o sekilde huzurum olmuyo onlar gelince başıma ağrılar giriyo bilmiyorum böyle nereye kadar gidecek. Öyle olsa nereye kadar gidecek ki? Resmen çıkmaza girdim arkadaş anlamiyorum nedir bu inat illa gelme israrı nedir ..

Eşini karşına al güzel güzel açık açık konuş . Hayatım evet geliyorlar ama bende evimde başbaşa kalmak kafa dinlemek istiyorum cidden bunaldım ve bu çocuğumuzu da yansıyor ben bi kaç gün ailemle kalayım en iyisi . Kv saygısızlık yapmak istemiyorum ama cidden bunaldım söylüyorum anlamıyorlar ve bu durum bize yansıyor ya taşınalım yada ben bi kaç gün anneme gideyim.. kv küserim fln hikaye bugun küser yarın dayanamaz o kadın öyle bi tip yüzsüz

Ahahaha bu evden ölün çıkar ne demektir ya. Kocaniz kendini yetişkin bir insan gibi gorebiliyo mu cidden. O evden çıkmadıkça huzur bulamazsınız

Kızlar galiba kv benle konusmaya gelecek ne desem bilmiyorm kesn ikna etmeye calıscak eskisi gibi olmak için ne diyeceğim yüzümde cok yumusak 😣
Dun kızıma annen bana artk anne demiyo bizi evinden kovaliyo filan demiş off dünden beri başım catlıyo
Yapamiyorum ama ya napayim olmuyo o sekilde huzurum olmuyo onlar gelince başıma ağrılar giriyo bilmiyorum böyle nereye kadar gidecek. Öyle olsa nereye kadar gidecek ki? Resmen çıkmaza girdim arkadaş anlamiyorum nedir bu inat illa gelme israrı nedir ..

Buraya ne yazıyorsanız onu söyleyeceksiniz.
Nolur bu kadar pasif olmayın ya

Back
X