• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene bi kaynana sorunu

Ben bida kahvaltı yapmadım zaten eşim de yemez ama kaynanam kesin yemiştir oyuncağın üstündekini yalayan onu mu ziyan etcek
Ya yesin size ne gerçekten size ne? Kadını sevmiyorsanız gitmezsiniz olur biter. Her hareketini eleştirmek size mi düşüyor

Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Peçeteyle alıp, deterjanlı kaynar suda bekletilseydi çöpe atmak yerine. Olmazmıydı? Fikir sadece

Yine de abartılı yaptığınız. Oyuncağı yıkarsınız olur biter. Sizden diş fırçası mı istedi gider yeni bir tane alır verirsiniz. Kadının dedikodusu yapacağım diye canınız çıkacak

Ya yesin size ne gerçekten size ne? Kadını sevmiyorsanız gitmezsiniz olur biter. Her hareketini eleştirmek size mi düşüyor
Sos noldu diye sordular bende ona cevap verdim. Beni eleştirmekte size mi düşüyor.

Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Yalaması doğru değil.
Sizin oyuncağı çöpe atmanızda doğru değil, alıp yıkanabilirdi.
Bu kadar dert edip büyütmenizde sağlıklı değil, o yalamış sizde çöpe atmışsınız bitmiş işte ne var bunda.
Ben olssam bundan sonrası için orada yediğim içtiğime dikkat ederdim...

Cocuk, oyuncağını alıp yalasaydi oy ben nerelere gidem diye ağıtlar yakıp sinirler basip oyuncağı çöpe atacak miydi acaba uye ?
Ama yok olur mu
Çocuğunun psikolojisi bozulur
Kaynana ise kim köpek kırılırsa kırılsın. 🤷
Bak gör 1 hafta sonraa konu açıcakk , o oyuncaa krediyle almıştık diyee :D 5 ₺ lik oyuncak kaynana yalayıncaa 500 oluyor djsjjdjd
ÖLCEM YİNEE :D

Back
X