Gene bi kaynana sorunu

Suya sabuna dokunun. Böyle veryansın edilecek bir konu değil. Ne var yani kadına mikrop muamelesi yapmışsın. Bu kadar sinirlenip öfkelenecek ne var. Al yıka yada sessizce çöpe at.

valla kaynananın yaptığı normal bir şey değil zaten de, sizin de tepkiniz aşırı fazla, kocanız size orda destek çıkınca oyuncağı atma haddini buldunuz kendinizde sanırım, ama bu tepkiniz çok tuhaf özellikle kaynananızın gözünün önünde attıysanız, insanı pislik gibi hissettirir bu.

hıı tabi kocanız da anne napıyosun diyince ondan yüz buldunuz

Oyuncağı atmanız kayınvalidenin oyuncağı yalaması kadar saçma. Ayrıca orda ziyan olan şey içine oyuncak düşen sos daha yenir mi o o oyuncak yerlerde çocuğun ağzında orda burda

Ülkenin son durumundan sonra insanların geldiği durum bu olsa gerek, bu da yeni versiyon galiba çok güldüm ahahaha

Kv nizin hareketi ne kadar abartiysa sizinki de o kdr abarti. Çöpe atmak nedir yani yıkarsıniz silersiniz bitti gitti

Kayınvalide değil kaynana yazılınca direk bir sorun olduğunu anlıyorum artık

Sos ne oldu? İnşallah dökmüştür
Konuyu okuduğumdan beri aklımda olan tek soru.

Çocukların eşyalarından çok iğrenirim ben. Çünkü pis kavrami yoktur. Ellerini her yere sokarlar.

Misafirin çocuğu salataya elini sokuyordu. Yemezdim. Halen daha yemem.

Oyuncağı yıkardım ve sosu kaptığım gibi cöpe basardım

Tamam kv yalamış yanlış da , sizinkide pek normal değil ogluda kızmış Allah hayırsız evlat vermesin ne diyim ne olcak yani yıkayın gitsin kaç yaşında kadın ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…