- Konu Sahibi Mor lahana
-
Konu sahibi de oyuncakları çöpe arsın demi?Oyuncağın üstündeki sos ziyan olmasın diye yalayan sosu da dökmez bence
Otursun ekmek bana bana yesin, ekmek bulamazsa oyuncak bansın
Oğlu evleneni düğün çıkışı imha ediyorlarmış
Çorba içiyordum yavaşça kaşığı bıraktım.iğrenç yaa..Bir arkadaşım çocuğunun kusmuğunu yemişti çok şaşırmıştım.
Dilerim öyle olmam
Çorba içiyordum yavaşça kaşığı bıraktım.iğrenç yaa..
Atmasın..kv ye özel plastik tek kullanımlık olanlardan alsın.işte bardak,tabak,çatal,kaşık felan.Kaşığı da yalıyor.
Attınız mı çöpe?
Allah akıl versin.b.oklu bezini de saklıyordur o.Üzgünüm ama yemişti yani bende çok şaşırmıştım
Allah akıl versin.b.oklu bezini de saklıyordur o.
hıı tabi kocanız da anne napıyosun diyince ondan yüz buldunuzKızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Ülkenin son durumundan sonra insanların geldiği durum bu olsa gerek, bu da yeni versiyon galibaKızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Ciddi ciddi güldüm bu yorumaDevir tasarruf devri
Konuyu okuduğumdan beri aklımda olan tek soru.Sos ne oldu? İnşallah dökmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?