gene hüsran

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar işsizdim bir medikal ilanına başvurdum
çağırdılar yarın eğitime başlanıyor
babam nette firmayı araştırmış bitkisel ürünler yani geciktirici krem,sprey,penis büyütücü ürünleri telefonla tanıtıp satmakmış iş ve olmaz dedi bizimkiler
ama maaşı normaldi ve işe ihtiyacım var..sadece bu ürünler değil romatizma ilaçları falanda var
of napacağım ben, belki o ürünleri erkekler tanıtıyordu

senin o ürünleri tanıtmanda problem yok ama arayacak olan potansiyel sapıklardan dolayı iş biraz can sıkıcı olabilir. aslında her türlü ihtiyaca göre yapılan işler var ve birileri de bu işi yapmak zorunda değil mi? ama malesef biz bunlara açık bir toplum değiliz... işe girsen ne iş yapıyorsun diye soranlara söylesem miiii söylemesem mi diye düşünür durursun sonra işi söylersin hangi şirketmiş bura diye sorarlar gel de anlat. kısacası bence boşver canım romatizma ilacı da satsa aspirin de satsa gören adam sadece diğer ilaçları görür kendince yorumlar canın sıkılır

canm şimdiden çok sıkıldı canm
iş bulmuştum ama gitti

sıkma canını vardır bir yerde kısmetin ben de işsizim seni çok iyi anlıyorum çok hüsrana uğradım çalışmaktan şikayetçi oluyor ya bazıları öyle kızıyorum ki Allah'ım verme bunlara ya diye geçiriyorum içimden komşumuzun kızı var da geçen gün annesiyle kavga ediyor ve ne diyor biliyor musun 'ben çok şanssızım mezun olur olmaz işe girdim hiç dinlenemedim gezemedim' ve ağlıyor ne zaman görsem şikayet ediyor benden de 4 yaş küçük işinin birinci yılında da altına araba aldı gözüm yok kimsenin birşeyinde ama yapma kardeşim bari benim yanımda yapma

O iş olmaz meltem.

Neden çağrı merkezi vs denemiyorsun?

ya ne kadar nankörmüş ya
ben işsizliktan kıvranıyorum gerçekten çok sinir bozucu

olabilir tabi ilanlara başvurmak lazım

Çağrı merkezinin ilanlarına basvur. Kalıcı bir iş bulana kadar idare edebilirsin, böyle satıştı pazarlamaydı yaş işlerle uğraşma.

ağlamaktan öldüm bu iş olmadığna değil sevincim kursağımda kaldı
işim olmadı gene

Daha iyisi olacağı içindir muhtemelen. Hep dua ederken allahım hayırlısıysa ver demiyor muyuz?

bu işi arkadaşım söylemişti ilana başvur diye kendisi çalışıyor o çalıştığına göre güvenilir bi iştir dedim
sordum şimdi msj attım evet öyle ürünler var ama ben tanıtmıyorum sana kalmış dedi
hiçte öyle olamaz ürünlerin yarısı saçma sapan şeyler netten baktım
nasıl arkadaşmış öyle helal olsun
insan baştan söyler yaa resmen hayal kırıklığı yaşadım

Son düzenleme:
medikal diyince insan sağlık ürünleri sanıyor yani ne biliyim protez falan, hüngür hüngür ağlıyorum sevincim kursağımda kaldı..babama karşı utandım hatta bağırdım sinirden..işsizlik vermesin kimseye Allah ne günlere kaldık
görüştüğüm kadıın birde beni beğenmişte iş yapacak kabiliyetteymişimde off çatlıcam sinirden

Bu konuda bayan eleman bulamadıkları için öyle demiştir belki.Üzülmeyin.Hayırlısı ne ise o olur bir bayanın böyle ürünleri tanıtması neredeyse imkansız.Sapık ruhlu biri çıkabilir her an.

Bu konuda bayan eleman bulamadıkları için öyle demiştir belki.Üzülmeyin.Hayırlısı ne ise o olur bir bayanın böyle ürünleri tanıtması neredeyse imkansız.Sapık ruhlu biri çıkabilir her an.

teşekkür ederim umarım hayırlısı olur

meltem sanirim ynei mezunsunce bu sene otur güzelce kpss ye calis

hem is hem calismak zor olur,dersaneyle ya da kendin ama bir sekilde calisip atanmak

daha mantikli bu islerin garantisi yok malesef

meltem sanirim ynei mezunsunce bu sene otur güzelce kpss ye calis

hem is hem calismak zor olur,dersaneyle ya da kendin ama bir sekilde calisip atanmak

daha mantikli bu islerin garantisi yok malesef

ben okulu 1 sene geç bitirdim zaten geçici başka işlerde yaptım olmadı
ailemin dumu iyi değil dersaneye giden kardeşim var babam memur ama zor geçiniyoruz yani kpssye çalışırken bi iştede çalışmam gerekiyor :18:

anliyorum canim ama yinede tam gün olmamasina dikkat et ne bileyim bütün enerjin ise gitmesin

eve gelince bezginlik gelmeyecek isler bak insallah olur hayirli bir is,

okul bitiyor hadi bu seferde bu dertler hayat zor insan okuduguna pisman oluyor

kapıyı baya geç açtılar zaten tabela bile yoktu
aklıma saçma sapan şeyler geliyor
eğitimde penis falan büyütmüyorlar heralde tövbe tövbe

kapıyı baya geç açtılar zaten tabela bile yoktu
aklıma saçma sapan şeyler geliyor
eğitimde penis falan büyütmüyorlar heralde tövbe tövbe

İyi akşamlar arkadaşım bence medikal ile alakalı degildir benim kardeşimin okudugu okulda medikal bölümü var medikal de senin dedigin ürünler olmaz diye biliyorum ben

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri
¨ Tıbbi Laboratuar ve Hasta Dışı Uygulama Cihazları
¨ Yaşam Destek ve Tedavi Cihazları
¨ Fizyolojik Sinyal İzleme Teşhis ve Kayıt Cihazları

Medikal bölümü bu tür alanlarda hizmet ediyorlar

İnşallah en kısa zamanda güzel bir iş bulursun her işte bir hayır vardır arkadaşım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…