senin o ürünleri tanıtmanda problem yok ama arayacak olan potansiyel sapıklardan dolayı iş biraz can sıkıcı olabilir. aslında her türlü ihtiyaca göre yapılan işler var ve birileri de bu işi yapmak zorunda değil mi? ama malesef biz bunlara açık bir toplum değiliz... işe girsen ne iş yapıyorsun diye soranlara söylesem miiii söylemesem mi diye düşünür durursun sonra işi söylersin hangi şirketmiş bura diye sorarlar gel de anlat. kısacası bence boşver canım romatizma ilacı da satsa aspirin de satsa gören adam sadece diğer ilaçları görür kendince yorumlar canın sıkılır
O iş olmaz meltem.
Neden çağrı merkezi vs denemiyorsun?
sıkma canını vardır bir yerde kısmetin ben de işsizim seni çok iyi anlıyorum çok hüsrana uğradım çalışmaktan şikayetçi oluyor ya bazıları öyle kızıyorum ki Allah'ım verme bunlara ya diye geçiriyorum içimden komşumuzun kızı var da geçen gün annesiyle kavga ediyor ve ne diyor biliyor musun 'ben çok şanssızım mezun olur olmaz işe girdim hiç dinlenemedim gezemedim' ve ağlıyor ne zaman görsem şikayet ediyor benden de 4 yaş küçük işinin birinci yılında da altına araba aldı gözüm yok kimsenin birşeyinde ama yapma kardeşim bari benim yanımda yapma
olabilir tabi ilanlara başvurmak lazım
ağlamaktan öldüm bu iş olmadığna değil sevincim kursağımda kaldı
işim olmadı gene
Daha iyisi olacağı içindir muhtemelen. Hep dua ederken allahım hayırlısıysa ver demiyor muyuz?
Bu konuda bayan eleman bulamadıkları için öyle demiştir belki.Üzülmeyin.Hayırlısı ne ise o olur bir bayanın böyle ürünleri tanıtması neredeyse imkansız.Sapık ruhlu biri çıkabilir her an.
meltem sanirim ynei mezunsunce bu sene otur güzelce kpss ye calis
hem is hem calismak zor olur,dersaneyle ya da kendin ama bir sekilde calisip atanmak
daha mantikli bu islerin garantisi yok malesef
ben okulu 1 sene geç bitirdim zaten geçici başka işlerde yaptım olmadı
ailemin dumu iyi değil dersaneye giden kardeşim var babam memur ama zor geçiniyoruz yani kpssye çalışırken bi iştede çalışmam gerekiyor :18:
kapıyı baya geç açtılar zaten tabela bile yoktu
aklıma saçma sapan şeyler geliyor
eğitimde penis falan büyütmüyorlar heralde tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?