gene hüsran

İyi akşamlar arkadaşım bence medikal ile alakalı degildir benim kardeşimin okudugu okulda medikal bölümü var medikal de senin dedigin ürünler olmaz diye biliyorum ben

Tıbbi Görüntüleme Sistemleri
¨ Tıbbi Laboratuar ve Hasta Dışı Uygulama Cihazları
¨ Yaşam Destek ve Tedavi Cihazları
¨ Fizyolojik Sinyal İzleme Teşhis ve Kayıt Cihazları

Medikal bölümü bu tür alanlarda hizmet ediyorlar

İnşallah en kısa zamanda güzel bir iş bulursun her işte bir hayır vardır arkadaşım .

bencede değil ismi bile sahte
umarım bulurum güzel bir iş teşekkür ederm

kızlar işsizdim bir medikal ilanına başvurdum
çağırdılar yarın eğitime başlanıyor
babam nette firmayı araştırmış bitkisel ürünler yani geciktirici krem,sprey,penis büyütücü ürünleri telefonla tanıtıp satmakmış iş ve olmaz dedi bizimkiler
ama maaşı normaldi ve işe ihtiyacım var..sadece bu ürünler değil romatizma ilaçları falanda var
of napacağım ben, belki o ürünleri erkekler tanıtıyordu

bence iyi olmuş, o tarz firmaların uzun süreli eleman çalıştırdığını hiç sanmıyorum, sattıkları şeyler bile saçma sapan
allah bilir o romatizma ilaçlarıda ottan çöptendir, matah bi ilaç olsa zaten eczanede satılırdı çünkü
üzülmene gerek yok yani, boşu boşuna gidip gelip yol parası vercektin ama belki maaşını bile alamıcaktın, bence bu iş daha büyük hayal kırıklığı olcaktı

bence iyi olmuş, o tarz firmaların uzun süreli eleman çalıştırdığını hiç sanmıyorum, sattıkları şeyler bile saçma sapan
allah bilir o romatizma ilaçlarıda ottan çöptendir, matah bi ilaç olsa zaten eczanede satılırdı çünkü
üzülmene gerek yok yani, boşu boşuna gidip gelip yol parası vercektin ama belki maaşını bile alamıcaktın, bence bu iş daha büyük hayal kırıklığı olcaktı

sağol haklısın üzüntüm geçti artık zaten böylesi daha iyi oldu önceden öğrenmiş olmam

sakın o işe gitme.... kpssye çalışacakmışsın avmlerde part time işlere başvursan nasıl olur?

hem ders çalışmaya zamanında kalır:34:

sakın o işe gitme.... kpssye çalışacakmışsın avmlerde part time işlere başvursan nasıl olur?

hem ders çalışmaya zamanında kalır:34:

yok gitmeyeceğim zaten
başvuruyorum ama işte en erken dönen burası oldu..inşallah hayırlı gzel bir iş bulabilirim

meltem sanirim ynei mezunsunce bu sene otur güzelce kpss ye calis

hem is hem calismak zor olur,dersaneyle ya da kendin ama bir sekilde calisip atanmak

daha mantikli bu islerin garantisi yok malesef

aynen katılıyorum ben de bu sene öyle yapmayı planlıyorum dershane ile birlikte yoğun bir şekilde ders çalışacağım inşallah 3 yıldır denemediğim yer kalmadı öğrenciyken bile çalışıyordum e tabi paramı vermiyorlardı o ayrı ama en azından mezun olunca böyle olmaz diyordum hayırlısı olsun artık yeni bir umut kapım var çok çalışmak kalıyor bana sadece

kızlar görüştüğüm bayan akşam arayacağını söylemişti aradı açmadım
bu saatte gene aradı bu saatte iş için aranmaz kesinlikle
ben çok şüphelenmeye başladım polise bildirmelimiyim sizce
ayrıca cvmde ev tlfn numaramda var ama evi değil cebi arıyor

allah allah bu saatte nıye arar kı

hıç sağlam bı ış değıl bu

ama dur hemen panık yapma polısı felan karıştırma, ne dıceksın kı polıslere

cvme numaramı yazmıştım kadın geçıktırıcı ürün satmam ıçın arıyor mu :1: hem belkı başka ürünler satılıyordur bılemeyız

yabancı dılın var mı meltem?
Iyı sevıyede almanca ıngılızce felan

allah allah bu saatte nıye arar kı

hıç sağlam bı ış değıl bu

ama dur hemen panık yapma polısı felan karıştırma, ne dıceksın kı polıslere

cvme numaramı yazmıştım kadın geçıktırıcı ürün satmam ıçın arıyor mu :1: hem belkı başka ürünler satılıyordur bılemeyız

yabancı dılın var mı meltem?
Iyı sevıyede almanca ıngılızce felan

evet iyi derecede ingilizcem
orta derecede hintçem var

canım kadın ararsa da , uygun bir dille daha iyi başka bir teklif aldıgını, başka yerde çalışmaya başladıgını veya babanın tayini çıktıgını ve taşınacagınızı söyle.
gercegı söylersen o işi size vermeyız başka şeyler satarsınız dıye ikna etmeye calısabilir. yani telefonda kestirip atardın, o da anlardı istemedıgını, bir daha da aramazdı. başka eleman arardı.

bugün öğretmen atamaları yapılmış atanan bir sürü arkadaşım var
onlar adına çok sevinirken kendi adıma çok üzüldüm :43:

Back
X