• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gene kaynanam

ya sadece o değilki benim çocuğumu sahipleniyor yok benim oğlum şöyle olacak boyle giyincek şunu falan herseyin yerini değiştirir kendi düzen belirler bazen sıkıyor. bu cocuk benimde ilk hevesim
Hayırdır kız sende mı hamilesin de :KK53:

Ne kadar küçük şeyleri kafanıza takıyorsunuz ya Allah aşkına adı kaynana olunca her söylenen gözünüze batıyor kendi anneniz dese alınmazsınız. Ya ne var ki öyle söyleyince onun annesi o mu oluyor? ayrıca ben onu şöyle kullanırım dediği şey ne ki onu da anlamadım zaten en için kullanıldığı belli farklı bir şekilde kullanılmaz ki? nasıl kullanılacağını anlattığınız şeyler neydi ki merak ettim. Kaynanan da ilgilenecek torununla demiştir yani ne var? bizim gelinde doğum yapacak annem bak bunları şöyle giydircem böyle süslücem neler yapıcam diyor hevesleniyor herşeyde de bir şey aramayın.

Merak etme nebiş ayaklandığında kaçacak delik arayacak
Yorumunu okuyunca kendi kayınvalidem geldi aklıma güldüm :))) Oğlum doğduktan 2,5 ay sonra işe başladım ben. O sıralar bakıcı arıyoruz, kayınvalidem ben bakarım torunuma havalarında. Tabi çocuk daha sebze kıvamında, yiyor içiyor uyuyor. Ben tabi bakıcı konusunda kararlı olunca bir şey diyemedi ama başka başka konularda hıncını çıkardı, güldüm geçtim :)
Neyse, bizimki tabi biraz daha büyüdü, ilgi oyun kucak ister oldu. tesadüf ya, bakıcımın işi çıktı bir günlüğüne kayınvalidem gelip baktı. Akşamına eve nasıl kaçtığını bilemedi :)
Ertesi gün diyor ki kızım sen doğruymuşsun zormuş bebek bakmak..

Konu sahibi, he de geç. Kimsenin hevesini kırma. Vakti zamanı gelip de eyleme geçerse o zaman verirsin cevabını. Farazi konularla sıkma canını :)

Çocuğunuza baktırmayın o zaman. Kadın bakacakmış çocuğa doğal olarak o kullanacak eşyaları, o yüzden der öyle, yok oğlum diyormuş bilmem ne diyormuş. Torun torun mu desin sürekli? İyiki bir çocuk doguruyorsunuz he. Benim çoocumm benim çoccummm.... Merak etme herkes biliyor sen doğuruyorsun, senin çocuğun, çocukta annesinin senin olduğunu anlar.

Tatlım aynısı bendede vardı..
Doğdu onda toplasan 1-2 saat bile durmuyordur sadece uyurken ayagına alıyor ona rağmen kendi bakıyormuş gibi davranıyor sağda solda öyle konuşuyor hala..

Sinir oluyordum artık umrumda değil sürekli tersleyip rezil ediyorum insanların yanında. Uyurken ayakatta sallamakla çocuk bakılmıyor diyorum sürekli.

Geçenlerde emzik alsa bi çok rahat etcem dedi komşuların yanında bende senin kafan iyice gitti anne heralde sen mi emziriyorusun sen mi besliyorsun sen mi bakıyorsun neyine rahat etcen allah aşkına dedim mosmor oldu.

He sustu mu hayır aynı devam ediyor sallama boşver. Tersle sürekli er geçç anlayacaktır. Birde herkes herşeyin farkında oluuor dışardan sen değil kv itici duruyor merak etme o bebiş senin o ne derse desin herşeyini sen yapacaksın

Kvalideler cok hevesli ve aşıri sahiplenici oluyorlar torunlarina karsi benim kvalidemde oyleydi halen oyle.hele dogdugu ilk zamanlar cocugu benim kucagimda bile birakmiyordu yapisip aliyordu.cok zor sabir lazim katlanmak icin

herkese merhaba,
kızlar bilenler vardır belki hamileyim 6. ayıma girdim.
bebeğime bir şeyler almıştım geçen kaynanam onlara bakıyordu dün işte söylüyorum ne işe yaradığını falan aaa o benim işime çok yarayacak aaa onu ben şöyle kullanırım cocuğu ben doğuracam ama anası o olacakmış gibi davranıyor .
gerçekten çok sıkıldım .
Ne var bunda heyecaninizi paylasiyor

ya sadece o değilki benim çocuğumu sahipleniyor yok benim oğlum şöyle olacak boyle giyincek şunu falan herseyin yerini değiştirir kendi düzen belirler bazen sıkıyor. bu cocuk benimde ilk hevesim
Yuh. Gözünü korkutsanız? O çocuk benim sahiplenmeye kalkma boğarım seni deseniz?

Back
X