Gene vurdu çocuksuzluk 😞

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Evet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim

Kaç yaşındasınız benim annemin 9 yıl çocuğu olmamış doktor sizin çocuğunuz olmaz imkansız demiş ama Rabbim nasip edince ediyor tam 3 tane olmuş 9 yıl sonra ve kendiliğinden hemde 2 yıl nedir ki ❤️ dua etmeyi bırakmayın hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin Rabbim ♥️

Kaç yaşındasınız benim annemin 9 yıl çocuğu olmamış doktor sizin çocuğunuz olmaz imkansız demiş ama Rabbim nasip edince ediyor tam 3 tane olmuş 9 yıl sonra ve kendiliğinden hemde 2 yıl nedir ki ❤️ dua etmeyi bırakmayın hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin Rabbim ♥️
Canim evet cok zor ama birde hic bir sorun olmayip beklemek.. en azindan bi sorun olsa ona yönelirsin care ararsin. Boylesi daha zor gibi geliyor bana. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn

Amin insallah. Anne babam ayrı onun sınavini yaşadim bekarken. Smdi birde boyle sinavla deneniyoruz rabbim boyle uygun gördü demek.. herseyin hayirlisi
Canim cok üzülme. Bak ne guzel demissin. Allah böyle uygun gördü. Baska yollar denersiniz araştırırsiniz.

Back
X