Hayır şmdiye kadar hiç olmadı canım aldatma yokCanim herkesin hayat zorluklari var. Herkesin problemi var yanliz degilsin. Onceki konularini hatirlayamadim ama , esinin aldatmasi var mi?
Evet söyledim bikereliğine gittiğini bidaha asla olmayacağına söz verip yeminler ettiKumar oynuyor degil mi bunu bildigini soyledin mi.
Eskileri hatirlayamadim . Ama esin seni ve aileni seviyorsa seni ailesinden uzak bir yere tasiyabilir nebilim bebegin var ben evlilikte her cabanin gosterilmesi taraftariyim. Elinden geleni yapmalisin , yavrun icin..Hayır şmdiye kadar hiç olmadı canım aldatma yok
Evet canım atlı üstlü oturuyoruz hergun gelir sürekli bebeğe bakmaya sevmeye ama öyle fena ki kp görümceler hepsi eziyorMesleğiniz ekonomik güvenceniz yoksa gercekten hayat zor. Amaa böyle yalanlarla da böyle kaynanayla da bir ömür nasil geçer orasi da zor :/ . Kvden her gün evine mu geliyor. Seni kontrol mu ediyor. Esinin ailesinden ne gibi zulüm goruyorsun mesela ?
Kendini neden ezdiriyorsunn ? Esinden korktuğun için falan miEvet canım atlı üstlü oturuyoruz hergun gelir sürekli bebeğe bakmaya sevmeye ama öyle fena ki kp görümceler hepsi eziyor
Sevgisinddn de emin değilim canım ve asla taşınmaz o... Anne bağımlısı. Bu yüzdende çok kavgalar ettik .. Annesine hiç ağzını açamaz. Birlikte hiç paylaştığımız birsey yok afedersin ölse gitse dusunup üzüleceğim doğru düzgün bi anımız yok. Bu pazar suraya gidelim diyorum asla götürmez. . Arabamızda var . İnsan sevdiğiyle hiç mi bişey yapmak istemez..Eskileri hatirlayamadim . Ama esin seni ve aileni seviyorsa seni ailesinden uzak bir yere tasiyabilir nebilim bebegin var ben evlilikte her cabanin gosterilmesi taraftariyim. Elinden geleni yapmalisin , yavrun icin..
Aslında hiç korkumda yok.. Aksine hepsiyle çatır çatır kavga etmek istiyorum ama zamanla bu hale getirdiler beniKendini neden ezdiriyorsunn ? Esinden korktuğun için falan mi
Bazi erkekler anneci oluyor ne yazikki.Sevgisinddn de emin değilim canım ve asla taşınmaz o... Anne bağımlısı. Bu yüzdende çok kavgalar ettik .. Annesine hiç ağzını açamaz. Birlikte hiç paylaştığımız birsey yok afedersin ölse gitse dusunup üzüleceğim doğru düzgün bi anımız yok. Bu pazar suraya gidelim diyorum asla götürmez. . Arabamızda var . İnsan sevdiğiyle hiç mi bişey yapmak istemez..
Kaç yıllık evlisin ki?Sevgisinddn de emin değilim canım ve asla taşınmaz o... Anne bağımlısı. Bu yüzdende çok kavgalar ettik .. Annesine hiç ağzını açamaz. Birlikte hiç paylaştığımız birsey yok afedersin ölse gitse dusunup üzüleceğim doğru düzgün bi anımız yok. Bu pazar suraya gidelim diyorum asla götürmez. . Arabamızda var . İnsan sevdiğiyle hiç mi bişey yapmak istemez..
Çok haklısım canımSorumsuz koca olsa ne olmasa ne, baktin duzelmiyo kararini ver bitanem,herseyin hayirlisi,sen ve bebegin nqsil mutluysaniz onu yap
Babam geçen öyle bi söz ettiği hüngür hüngür agladim.. Ben senin maddi manevi arkandaym kzım en ufak bi canın mı sıkıldı beni ara hemen gelirim o felan kimse karışamaz ' dedi.. Hiç bir sıkıntımı anlatmadığım halde sanki anlıyo gibiydi. . Herkese çok mutluymuş gibi gösterdim hepAilen arkanda ise durma git. Bebeğinin sağlıklı anneye ihtiyacı var bunun içinde sizin huzura ihtiyacınız var. Şuan elimde olsa bi dakika evli kalmam ben
2 ama sanki 30 yıl olmuş gibiKaç yıllık evlisin ki?
Burdan taşınsak belki bi ihtimal düzelebilir ama onada asla yanaşmaz.. Bide ev kendisine ait.. Artık kv nin ufacık sözünü bile kaldıramıyorum :/Bazi erkekler anneci oluyor ne yazikki.
Ama bi yolu olmali. Allah dermansiz dert vermez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?