Gene yalan gene eşim... Gücüm kalmadı bu evliliği devam ettirmeye

dua et kahvedeymiş...ya birde karının kızın yanın da olsa?

Oncelikle yorumunuz için teşekkr ederim. Aslında tam tersi eşim kızımıza okadar düşkün ki, aşırı seviyor ilgisi iyi. Babalık konusunda hakkını yemeyim şimdi. Biz Bu konudan kavga ettik ben gidiyorum ayrılalım, ailenede kumar oynadığını söylüycem dedim oda O evde kzım yoksa zaten adımımı atmam oralara dedi. öylede düşkün yani onsuz yaşayamam diyor ama şimdi gitsem kızımı alıp giderim yani. gidemiyeceğimi düşündüğü için rahat. Başka çocuğmuz olsa kızım kadar Sevemem der hep . Buarada kumar olayı bikereliğine olmuş bişey( takipteyim ve bidaha hiç görmedim duymadım öyle bişey)

Çok teşekkür ederimm canımmm aslında evet herkese cevap verebilsem hiçç sorun kalmayacak aslında.. Onlara susup eşimi ve kendimi yiyorum. Resmen pısırık biri oldum ve hazırcevap bi insan olmak istiyorm (önceden böyle pısırık degildim)

Hayat illa ki zor canım ama eşinin baska kötü Yönleri var mı ? Kv kp ile mi yaşıyorsunuz ?

Bu durumları düzeltmeyi dene derim önce olmazsa sonra ayrılık düşünürsün.
Valla nasıl diyeyim canım, bana yaklaşık 3-4 aydr ne yapsa batıyor.. Öncedende çok farklı değildi eşim. ama son zamanlarda gicik oluyorum resmen.. Anlamsz bi soğukluk var içimde. Mesela
Önceden aslaa boşanma lafını almazdım agzima. Eşim alınca da barıştığımızda hemen derdim' bidaha boşanmayacaksan sakın o lafi ağzına alma asla ' diye 100 kere söylerdim . Oda nadir söylerdi öyle biseyi . Simdi ufacık sorunda boşanıyor ,ertesi güb bisey olmamış gibiyiz. bana nolduysa son 6 aydır oldu. Kaybetme korkum vardı artık yok. Eşim işe gidince kazaklarını koklayıp üzülürdüm şurda en fazla 7-8 ay önce. Öyle seviyordum yani. Ozamanda sorunlarımız vardı görümcelerle tartışırdım eşime yansıttığım için kavga ederdik. Ama byle olmazdk.. Artk Ufak bi olayda bile boşanma lafını getirdiğim için ciddiye almıyor...Şimdi bi gıcıklk var eşime karşı ki bazen öyle beddualar ediyorum ki şaşıp kalıyorum
Kv ile altlı üstlüyüz. . Görümce ve Kv 'ninde çok etkisi var bunda mesela bana bi laf söylüyor ben dolup dolup eşime patlıyorum. Onlara gelince put gibi susup kalıyorum yaa. Bebeğimiz de altı aylık..

Son düzenleme:
Aynen canım benmkide bebeğimi annemlere bırak kendn git dedi. Ben Önceden aslaa boşanma lafını almazdım agzima. Eşim alınca da barıştığımız gün hemen derdim' bidaha boşanmayacaksan sakın o lafi ağzına alma asla ' diye 100 kere söylerdim bana nolduysa son 6 aydır oldu. Ufak bi olayda bile boşanma lafını getirdiğim için ciddiye almıyor...

Acilen oradan tasının bence o zaman daha kolay olur hersey . Ne kadar uzak o kadar iyi

Acilen oradan tasının bence o zaman daha kolay olur hersey . Ne kadar uzak o kadar iyi
Keşke keşke canım tabi ozamanlar bide ben sabahın köründe kv'ye çıkıp akşama kadar orda durup akşam yemek yiyip öyle iniyorduk. Ona rağmen bukadar sorun yoktu . taşınmakta imkansız bebek olduda zar zor çıkmamaya başladım düsünn

Yani şöyle bir gerçek var ben ilkolkul 4'e gidenekadar bende babama çok düşkündüm bensiz ölürdü yaşayamazdı falan bir dediğim 2 olmazdı...
Umarım sizinki farklı bir babadır... Madem o kadar düşkün kızının rızkını kumara yatırmayı nasıl düşünebilir? Bunu kendisine söyleyin bence belki kızınız engel olabilir :)
Hayırlısı olsun inşallah

Çok haklısım canım ben gidersem dha mutlu olacağımı düşünüyorum ama bebeğime haksızlık yapacakmış gibi hissediyorum bide çevredekiler ne konuşacaklar acaba hakkımda , kimisi gülecek
oyle bir ortamda yasamayi bebeginiz seviyor mu?
gidip mutlu bir hayat kurarsaniz bebeginize nasil haksizlik yapmis olucaksiniz?
o cocuk buyudukce babasi disarlarda surttukce aile kavramini nasil ogrenecek?
annesini surekli ezilirken gorucek ne hissedecek?
sizin mutsuzlugunuz her gecen gun artarak buyuyecek cocugunuz mutsuz bir annenin evladiyken cok mu mutlu olacak?
sahi o evde kaldiginiz surece bebeginize nasil bir haksizlik olacak? yoksa gidip mutlu bir hayat sunmak mi haksizlik cocugunuza?
bahaneler ardina saklanmayin ne istiyorsaniz onu yapin

bu ne yahu köle misin sen ? o zaman tabi kendinize ait bir hayatınız olmaz. kavga bile edemezsiniz eşinle bu da sıkıntı yaratır sende sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…