Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş ağrısı yaşamaktan çok korkuyorum yoksa bir şekilde panik atağa dayanırım ama1.de spinal, 2.de spinal+epidural kombo yaptirdim. Bas agrim olmadi sutum hemen geldi. Tek spinalden daha memnun kalmistim. Epidural katateri rahatsiz etti belimi. Her turlu dogum anini gormek bebeginle temas etmek cok guzel bir duygu.
Bende aralımda genel istyorum , panik atakda dolayıHanımlar merhaba 1 hafta sonra doğum yapacağım Spinal anesteziden korkuyorum baş ağrısı olursa dayanamam zaten migrenimde var ayrıca bir de panik atağım var. Sizler hangi yöntemle sezeryan oldunuz? Nasıl geçti? Sütünüz geldi mi?
Bende öyle yapacağım sanırımBende aralımda genel istyorum , panik atakda dolayı
bende 12 gün sonra kombine anesteziyle sezaryen olcam , konforlu mu biraz anlatır mısınız ağrı durumu oluyo mu1.de spinal, 2.de spinal+epidural kombo yaptirdim. Bas agrim olmadi sutum hemen geldi. Tek spinalden daha memnun kalmistim. Epidural katateri rahatsiz etti belimi. Her turlu dogum anini gormek bebeginle temas etmek cok guzel bir duygu.
Daha once de yazdigim gibi ben tek spinal olan sezeryanimdan daha memnun kalmistim. Ama agri vs olmuyor endisen olmasin o konuda. Kombine de omurgaya epidural katateri takiliyor o beni his olarak rahatsiz etti. Bahsettigim sey agri degil duzenli agri kesici geliyor. Sadece o kataterin varligi oturup kalkarken yururken wc girip cikarken huysuz etti beni. Bir de spinal ignesini yapip cikmalari cok kisa ve kolay oluyor ama epidural kataterinin takilmasi biraz daha meşekkatli. Gerci ben de mizmizimdir o yuzden cok da takilma.bende 12 gün sonra kombine anesteziyle sezaryen olcam , konforlu mu biraz anlatır mısınız ağrı durumu oluyo mu
Doğum yaptınız mıHanımlar merhaba 1 hafta sonra doğum yapacağım Spinal anesteziden korkuyorum baş ağrısı olursa dayanamam zaten migrenimde var ayrıca bir de panik atağım var. Sizler hangi yöntemle sezeryan oldunuz? Nasıl geçti? Sütünüz geldi mi?
amin inşallahhh, hemen sütünüz geldi mi pekiiiDaha once de yazdigim gibi ben tek spinal olan sezeryanimdan daha memnun kalmistim. Ama agri vs olmuyor endisen olmasin o konuda. Kombine de omurgaya epidural katateri takiliyor o beni his olarak rahatsiz etti. Bahsettigim sey agri degil duzenli agri kesici geliyor. Sadece o kataterin varligi oturup kalkarken yururken wc girip cikarken huysuz etti beni. Bir de spinal ignesini yapip cikmalari cok kisa ve kolay oluyor ama epidural kataterinin takilmasi biraz daha meşekkatli. Gerci ben de mizmizimdir o yuzden cok da takilma.Her sey guzel gecsin bebis saglikla gelsin insallah.
Evet evet hemn geldiamin inşallahhh, hemen sütünüz geldi mi pekiii
Yaptım iğne ameliyat kısmı korkulacak gibi değil ama sonrasında mahvoldum baş ağrıları sırta omza vuran gaz sancıları ayakta azıcık kalınca nefes kesilmeleri başım şuan kazan gibi 5. Günüm sanırım ne zaman geçer diye dua ediyorum elimden başka şey gelmiyor bir önceki genel anestezi ile olduğumda böyle değildimDoğum yaptınız mı
Öncelikle gözünüzaydın Allah bağışlasın benimde 20 günüm falan kaldı panikten dolayı doktorum genel dio ama onunda uyanır uyanmaz ağrısndan çok korkuyorum spinal ve epidurldende baş ağrısı vs panikten çok korkuyorumYaptım iğne ameliyat kısmı korkulacak gibi değil ama sonrasında mahvoldum baş ağrıları sırta omza vuran gaz sancıları ayakta azıcık kalınca nefes kesilmeleri başım şuan kazan gibi 5. Günüm sanırım ne zaman geçer diye dua ediyorum elimden başka şey gelmiyor bir önceki genel anestezi ile olduğumda böyle değildim
Panik yapmazsın ilaç veriyorlar o kısımlar da sıkıntı olmuyor güven bana ileri derece panik atağım ben ama sonrası için bir şey diyemem ben kötü durumdayım midem bulanıyor iyi değilim yani genelde bu şekilde olmamıştımÖncelikle gözünüzaydın Allah bağışlasın benimde 20 günüm falan kaldı panikten dolayı doktorum genel dio ama onunda uyanır uyanmaz ağrısndan çok korkuyorum spinal ve epidurldende baş ağrısı vs panikten çok korkuyorum
Genelde ilk uyandığımda çok ağrın oldumu?ay inşAllah biran önce kendine gelirsin canım benim doktorunla görüştün müPanik yapmazsın ilaç veriyorlar o kısımlar da sıkıntı olmuyor güven bana ileri derece panik atağım ben ama sonrası için bir şey diyemem ben kötü durumdayım midem bulanıyor iyi değilim yani genelde bu şekilde olmamıştım
Görüşüyorum normal sabırlı ol geçecek diyor ama Allah biliyor ya iyi değilim inşallah geçer genelde uyanınca ağrım olmamıştı benim zaten sonra ağrın oldukça ilaç yapıyorlar bana kalırsa bunu kimse yapmasın asla tavsiye etmiyorumGenelde ilk uyandığımda çok ağrın oldumu?ay inşAllah biran önce kendine gelirsin canım benim doktorunla görüştün mü