Genel muhasebe finans maasları neden düşük?

4000 mi ?
Çok az değil mi ya..

Şok oldum..
Ondan herkes artık okumakta iş yok diyor

Bende bir firmada finans-genel muhasebe departmanında çalışıyorum 6,500 TL maaş alıyorum.
Artık firmalar diplomaya değil tecrübeye değer veriyorlar bence
Tecrübem 5 yıl ama diplomayada cok bakıyorlar
Aöf sıkıntı mesela

Bende bir firmada finans-genel muhasebe departmanında çalışıyorum 6,500 TL maaş alıyorum.
Artık firmalar diplomaya değil tecrübeye değer veriyorlar bence
Kac yıllık tecrübe ? Hangi firma?
Ben işimde fazlaca iyiyim

Yazık valla yazık ama iyi bir şirket olmasıda önemli
Iyi bir sirket bence 4000 vermez daha çok verir.
Ama üzgünüm demoralize olmayın ama coook mezun var. Aradan sıyrılmak zorlaştı. Tabi deneyin. Ama olmazsa da kendinize yüklenmeyin. Piyasa berbat.

Kız aöf mezunu ayrıca tecrübe 2 yıl
Sadece fatura giriyo
Beni cok kurumsal yerden arıyo en fazla 4.500
Tüm genel muhasebeyi biliyorum

Iyi bir sirket bence 4000 vermez daha çok verir.
Ama üzgünüm demoralize olmayın ama coook mezun var. Aradan sıyrılmak zorlaştı. Tabi deneyin. Ama olmazsa da kendinize yüklenmeyin. Piyasa berbat.

Aslında bunu birazda bahane yapıyorlar inan piyasayı düşümek için
Yabancı dilimi gelıstırıcem

Aslında bunu birazda bahane yapıyorlar inan piyasayı düşümek için
Yabancı dilimi gelıstırıcem
Hayır gerçek bu.
Dilinizi geliştirin tabi ki.
Kariyer sitelerini bir açın.
Kurumsal olmayan küçük ölçekli şirketlere bile muhasebe ilanlarına 2000 3000 başvuru var. Eee patronda en ucuz kim çalışırsa onu alırım diyor. Acı ama gerçek.

Aslında muhasebe yani genel muhasebe cok riskli ucuz calıstıracagına kalıtelı eleman alın dımı sonra sürekli eleman degıstırıyolar

ön muhasebe ve 4600 tl maaş çok istisnai bir durum.

ben 10 yıldır çalışıyorum, 1 yıllık mali müşavirim, 31 yaşındayım, yüksek lisansım var fakat 4.000 tl maaş alıyorum.

5.000 alan da var, 9000 alan da tanıyorum. yukarıdaki arkadaşların dediği gibi arz talep meselesi.

Sadece fatura giriyo
O biraz şans bence. Benim eski çalıştığım yerde on muhasebeci kız insanı şartlarda çalışmıyordu herşeyi yapıyordu 2500 tl gihi komik bir rakam alıyordu.
Evlendiği ve başka şehre gitmek zorunda olduğu için çıkmak zorunda kaldı. Yerine gelen 5 senelik is tecrübesi olan kıza 5500 tl verdiler artı birde maaş ödemeleri için baksa birini daha aldılar ona da 2800 verdiler. Yani 2500 tl ye herşeyi yapan kızın yerine toplamda 8300 tl vermiş oldu.
Kıza herkes diyordu bedavaya çalışyorsun diye anlamıyordu. Çıkarken çok güzel anladı bunu.
Issızlık var v.s diyorlar ama her şartı kabul etmeyen de bir sürü insan var.

hangi şehir ? Az yani sonucta
En az 5.000 alman lazım

Reactions: 000
Evet çok çok az.

Herseyi batırdılar.

Ülke Battı artık.
Çok ama çok haklı bir yorum..
Ülkede eskiden okuyan çoğunlukla iyi kötü iş bulurdu.
Şimdi millet iş bulmak için 2.3.4. Üniversiteyi okuyor.
Kafayı yedi halk işsizlikten..
Millet nereye saldıracağını şaşırmış durumda..
Umarım bu değişir..
Yoksa gençlerin ileride çoğu işsiz kalacak..

hangi şehir ? Az yani sonucta
En az 5.000 alman lazım
küçük bir yerde yaşıyorum, istanbul değil... 3+1 deniz manzaralı evime 1.000 tl kira ödüyorum mesela (kıyas için söyledim bunu)..
1 yıl öncesine kadar istanbul'da yaşıyordum mali müşavir değildim ve yine bu maaşı alıyordum.
şu anda da müşavirlik yapmıyorum, muhasebe yetkilisi olarak tek başıma çalışıyorum. ve çalıştığım kurum çok spesifik bi kurum, dolayısıyla muhasebesi oldukça değişik.. burada rahat yaşadığım için aldığım maaşı dert etmiyorum fakat istanbul'da olsam şuanki cvmle asla bu maaşa çalışmazdım.

Süpermiş..
Işte huzur herşeyden değerlidir..
Statüyü çok takmayın. Bir gün herkes emekli olacak:)
Deniz manzaralı evde kahve icip denizi izlemek paha biçilemez.. bizim için de yapın lütfen:)

Sadece fatura giriyo

Tamam da derdiniz tam olarak nedir? Şanslıymış iyi bir iş bulmuş kızcağız ne dememizi bekliyorsunuz? Patronla yatıyordur falan gibi bir cevap mı bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…