Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bence bıran evvel gıt derım zaten dr senı tedavıye alınca kı ınŞalah oyle bır sorun yoktur bır sonrakı ayda kont olur yanı adetını bekleme 20 gun uzun zaman

Arkadaşlar Allah hepimize gönlümüzdekinin en hayırlısını versin.

Siteye yeni üye oldum.Keşke daha önce olsaymışım.Ne güzel birbirini tanımayan insanlar burada sorunlarını paylaşıp dertleşiyor.

merhabalar bende yeni üye oldum..gerçekten güzel bir siteymiş..bende hamile kalmak istiyorum.3 gebelik kaybım var.umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sizleri paylamayı isterim.allah herkezin kalbine göre versin..en kısa zamanda bebişleri kucamıza almayı nasip etsin inşallahhhh....AMıNNNN....

Bebek sahibi olmak isteyenlerden bir an önce güzel haberler alırız inşallah..Ben henüz isteyip istemediğime karar veremedim.

biankacım sana tavsiyem herşeyi Allaha bırak bak sana bir örnek ben istemedim istemedim şimdi istiyorum önüme sürekli bir engel çıkıyor henüz daha zamanım dolmadı ama dolmak üzere ve benim hala yok edilmesi gerekn bir kistim var sakın olmasın istemiyorum deme bırak Allah ayarlasın o en güzelini herşeyin hayırlısını bilir...

Gülde çok haklısın, her şeyin hayırlısını istemek lazım.Umarım senin kistin de bir an önce yok olur. ve dünya tatlısı bir bebeğin olur:Saruboceq:

merhabalar bir konu hakkında tevsiye istiyorum. ben 2 yıllık evliyim artık çocuk isityorum ama eşim sıcak bakmıyor ve ikna edemiyorum neyapmam gerekiyor..

merhabalar bir konu hakkında tevsiye istiyorum. ben 2 yıllık evliyim artık çocuk isityorum ama eşim sıcak bakmıyor ve ikna edemiyorum neyapmam gerekiyor..

mihracee evlenmeden önce eşinle bu konu hakkında konuşmuydunuz? Bazı erkekler hiç çocuk istemeyebiliyor da, ondan soruyorum.

arkadaslar bakarmısınzz soruya cvp verın ..
__??
kızlık zarı bozulmamıs bı kızın orgazm oldunda boşalması mümkünmü

arkadaşlar hamile olduğumdan emin değilim ama reglim gecikti ancak ben sanırım ilk hafta boyun röntgeni çektirmiştim ve antibiyotikilaçlar kullanıyrom şu aralar nasıl bir etki yapar lütfen yardımcı olur musunuz bana

lmaz:canim bende hamile oldugumu ögrenmeden önce hap falan kullanmistim hem zaten adet 3gün geciktimi bile teste belli ediyor sende test yaptir ortaya ciktigindada eger hamileysen yapacagin teksey doktora gitmek suanda hamileysen bile bir nokta kadar ultrasonda bile belli olmayacak kadar cok ufak birsey olacagini sanmiyorum icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…