Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önleyecek birşey yapamazsın artık 15 gün sonra falan test yapabilirsin ama adet bitimin olduğu için hamile kalma ihtimalin düşük..yinede belli olmaz

ertesi gün hapı kullanabilirsin ama üstünden birkaç gün geçmiş sanırım

kızlar bana yardımcı olurmusunuz...

normalde adetimin başlangıcından itibaren 14.gün hep yumurtlamam olurdu ama bugün 16. gün hiç bi belirtim yok..

bazı aylar yumurtlamama olabilirmi...bu ayda umudum bitiyor böle olunca..

Slm kıslarr bende aranıza yeni katıldım :)) yumurtanın kaliteli olmaması gibi bir durum varmış böyle oluncada gebelik şansı düşük oluyormuş. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba????

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 senelik evli 8 haftalık hamileyim oruç tutsam cocuk açısından sakıncalı olurmu.bilgilendiriseniz sevinirim

selam arkadaşlar bende yeni geldim sohbet etmeye ama kimsecikler yokk

merhaba kızlar bende hikayemi anlatmak istiyorum v tecrübelerinize ihtiyacım var.lütfen bana yardımcı olun ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım ctsi günü doktora gittim doktor alttan muane etti dedi bi yumurtan kist olmuş diyerinin içinde sıvı var dedi gülümseyerek başka bişey söylemedi adetini bekliyicez dedi.bu ne demek yumurtanın içinde sıvı olması ne demek lütfen benle tecrübelerinizi paylaşın.allah herkezin gönlüne göre versin.

CANIM BU Konuda pek bilgim yok maalesef(
bu arada merhaba arkadaşlar ama burası çok yalnız kalmış

dostinex kullanıpta hemen hamiş olan waymıı ben kullanıorum degerim ise 30:61

merhaba arkadşlar
bende hamileyim galiba ama cesaret edip test yapamıorm. hep (-) çıktı aynı sonuç beni üzer. ama belirtilerini sanki görmeye başladım ve adetimin 5. gününde olmam gerkirken hala kanama yok
bu ne anlama gelioki???

5 gün geçti ve adet belirtin yoksa.hamilesindir canımdelikafadulden hemen bi test yap derim...

arkadaşlar öncelikle merhaba bu ay korunmadık adet başlangıcından 20 gün sonra ilişkiye girdik sizce hamile kalma olasılığım varmı adetime 4 gün var ama çok merak ediyorum

hadi bakalım hayırlısı boz..
ihtimal yok diyemeyiz tabi..her an hamile kalabiliriz..bu siteden bir arkadaş adetine 2 gün kala hala yumurtladığını söyledi...
ben de bekliyorum sabırla..dün 6 günlük gecikmem oldu derken gece kanamam başladı...test yaptırmış negatifi görmüştüm ama bi umut işte...
Allah tez vakitte gönlümüzdekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…