Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hamileyim ve şuanda kanamam var doktoru aradım progesteron iğnesi verdi hemen vurdurdum bebeğime bişe olmaz demiiiiii

yok adet söktürücü değil progesteron bi hormon şuan için gebelikten korkulacak bi durum yok dedi doktor kalp atışı var ama koyu renkte ve akıntı şeklinde ara ara geliyo çok korkuyorum bişe olmaz demi lütfen dua edin kızlar lütfen...senağlama

merhaba cnm gecmis olsun birsey olmaz insallah,bende hamileligimde surekli kanamam olmustu ve solugu hastanede almistim istihrat et bir Allah izniyle bir sey olmaz,ama hep doktorunla irtibatta kal.iyi dusunelim iyi olsun
lmaz:

canım düşük tehlikesi olduğunda progestan veriyoo ben hem iğnesini oldum hem ilacını kullandım bişey olmaz allahın izniylee bebişinee ama çok dikkat etmen gerekir işi gücü bırak istirahatine bak hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

kizlar slm opuyorumnanaktan

bir dusunseneize bizler evlatlarimiz isin nekadar endiseleniyoruz acabaa bir sey olurmu oldumu allahim neolur olmasin falan filan. ammaaaaaaa bizim icinde annelerimiz ayni sekilde endise ediyorlar veya ettiler. beni annanem bakip buyutu ve ben onu anne bilirim allaha cok sukur hayatta. kendi annemde var ama onu anaannem kadar seviyorum yalan deyil. ama ben sadece hatirlatmak istedim bizimde annelerimiz boyle bize duskun diye

slm ben aranıza yeni katıldım!!

merhaba kızlar bir sorum olacaktı son adet tarihim 26 aralık buna göre 4 haftalık hamile kategorisine giriyorum ama kan değerim 101.19 çıktı çok düşük oluyor buna göre çünkü adetin ilk gününden itibaren sayılıyormuş. kafam karıştı bilgisi olan var mı?

Yumurtlaman yada döllenmen geç olmuştur canım..

arkadaşlar belki alakasız bi konu ama bu ticker ekleme nasıl oluyo çok aradım sitede bi bilgi bulamadım ben tickerfactory den eklemeye çalışıyorum ama istenilen formatta değildir deyip kabul etmiyo yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

hamiş arkadaşlarıma bir sorum var:kızlar regliniz geciktiği ilk ay neler yaşadınız?demek istediğim adet gibi ağrılarınız oldu mu?göğüsünüz hassaslaştı mı?

hamiş arkadaşlarıma bir sorum var:kızlar regliniz geciktiği ilk ay neler yaşadınız?demek istediğim adet gibi ağrılarınız oldu mu?göğüsünüz hassaslaştı mı?

merhaba cnm genelde adet olucakmis gibi agri falan oluyor goguslerde hassasiyetlik oluyor ama insanina gore degisir bu vucut yapisina baglidir,supe ediyorsan cnm test yap.

mrb arkadaslar evlenelı hazıran 25 te 1 sene olcak bu sene ocak ayından beri calısma yapıoruz ama bebısımız olmuyo ama esımın ısın dolayı hergun yapamıyoduk mesela bazen 2veya 3 gun ust uste yapıoduk sonra 4-5 gun ara verıoduk tabi herzaman bole olmuyodu ama cok duzenlı degıldı 2 aydır 2 gunde bir yapmaya calısıyoruz ama cok merak ettım ve doktora gıttım doktor kabn ve ıdrar testı ıstedı verdım hıcbısı yok dedı folıkasit verdı folbiol isimli 5mg yazıo ceyrek ıceceksın dedı aslında hapın kendısıde cok mınık bırde sıkısık gel dedı ultrason gunu verdıler ultrason gunu gıttım kadın dogumcu degısmıs baska doktor vardı neyse ultrasona gırdım cok sıkısıktım ultrasonda da hıcbısı cıkmadı kadındogumcunun yanına gıttım gecenkı gıttıgımde yaptırdıgım kan ve ıdrar tesıtımı gosterdım bısı yok dedı ogun adetım son gunlerıydı tekrar ıdrar testı ıstedı ondada bısı cıkmadı ultrasondada bısı cıkmadı ama doktor sonra alttan baktı muyane odasında alttan bısı sokup bılgısayar gıbı bısıden baktı bişi yok dedi sadece bılgın olsun dıe soluyom dedı sol yumurtalıkta demıstı sanırım 20 mm oda 2 cm mi ne gelıomus kist var dedı oda hıc onemlı degıl dedı genelde herkes te olur dedı kisti,akıntın var dedı neo penotron forte l dıe vitil verdi akıntı ıltıhapmı yanı dedım evet dedı fazla mı dedım hayır dedı kapıdan cıkarken sordumkı bı engel bı sorun varmı hayır dedı,ama sonrakı gunlerde baska doktoru aradım dedkı o vitil cok kuvvetlıdır akıntın oazaman fazldır dedı kafam karıstı arkadaslar arada benden azar azar yapıskan uzayan bısıler gelıo ıltıhapmı yumurtlamam zamanımı anlamadım mesela sımdı adetım bıtelı 8.ci ve 9.cu gun arada gelıo o sıvıdan ve hafıf bugunlerde cok acık sarılastıgını farkettım bembeyaz degıl yardımcı olurmusunz sızce ne ben kendımı uzuyorum bazen olumsuz seyler dusunerek

canım öncelikle geçmiş olsun muhtemelen iltihaptır akıntıdır yani ama kistin hamile kalmasına fazla etkisi yok sanırım çünkü bende 4 cm lik kist var ve hamile kalmışım bilmeden :) hani hep diyorlarya yumurtlama dönemi diye aslında her insanda farklıdır ben sana sadece şunu söyleyebilirim benim adetim bitti 4. günü hamile kaldım yumurtlama gününe bakarsan eğer 7 gün falan vardı o yüzden bide bu yöntemi dene istersen hııı bu arada bende mantarda vardı ve hamile kaldım bence herşeyi kafana takma dediğim zamanlarda deneme yapın :))))

slm byanlar aranza yeni katıldım size bir sorum olacaktı 3 buçuk aylık hamişim bugün cinsiyetini sordum erkeğe benziyor dedi dr ama yanılma olabilir dedi acaba yanılıyor olabilirmi meraktan çatladıkk eşimle sabredemyoruz artık bugün sorduk ama öyle dedi sizce kızlar yanılma çok oluyormu böle durumlarda :sm_confused:

slm ben derya bende geçen haftalarda 2 li tarama testi yaptırdım sonuçlarım geldi doktora götürücez burdaki doktorlar bişi yok dedi ama ben kendi doktorumdan duymayı çok istiyorum çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…