kızlar hamileyim ve şuanda kanamam var doktoru aradım progesteron iğnesi verdi hemen vurdurdum bebeğime bişe olmaz demiiiiii
Ya ben yanlış mı hatırlıyorum adet söktürücü değil mi o :1shok:
yok adet söktürücü değil progesteron bi hormon şuan için gebelikten korkulacak bi durum yok dedi doktor kalp atışı var ama koyu renkte ve akıntı şeklinde ara ara geliyo çok korkuyorum bişe olmaz demi lütfen dua edin kızlar lütfen...senağlama
yok adet söktürücü değil progesteron bi hormon şuan için gebelikten korkulacak bi durum yok dedi doktor kalp atışı var ama koyu renkte ve akıntı şeklinde ara ara geliyo çok korkuyorum bişe olmaz demi lütfen dua edin kızlar lütfen...senağlama
merhaba kızlar bir sorum olacaktı son adet tarihim 26 aralık buna göre 4 haftalık hamile kategorisine giriyorum ama kan değerim 101.19 çıktı çok düşük oluyor buna göre çünkü adetin ilk gününden itibaren sayılıyormuş. kafam karıştı bilgisi olan var mı?
hamiş arkadaşlarıma bir sorum var:kızlar regliniz geciktiği ilk ay neler yaşadınız?demek istediğim adet gibi ağrılarınız oldu mu?göğüsünüz hassaslaştı mı?
mrb arkadaslar evlenelı hazıran 25 te 1 sene olcak bu sene ocak ayından beri calısma yapıoruz ama bebısımız olmuyo ama esımın ısın dolayı hergun yapamıyoduk mesela bazen 2veya 3 gun ust uste yapıoduk sonra 4-5 gun ara verıoduk tabi herzaman bole olmuyodu ama cok duzenlı degıldı 2 aydır 2 gunde bir yapmaya calısıyoruz ama cok merak ettım ve doktora gıttım doktor kabn ve ıdrar testı ıstedı verdım hıcbısı yok dedı folıkasit verdı folbiol isimli 5mg yazıo ceyrek ıceceksın dedı aslında hapın kendısıde cok mınık bırde sıkısık gel dedı ultrason gunu verdıler ultrason gunu gıttım kadın dogumcu degısmıs baska doktor vardı neyse ultrasona gırdım cok sıkısıktım ultrasonda da hıcbısı cıkmadı kadındogumcunun yanına gıttım gecenkı gıttıgımde yaptırdıgım kan ve ıdrar tesıtımı gosterdım bısı yok dedı ogun adetım son gunlerıydı tekrar ıdrar testı ıstedı ondada bısı cıkmadı ultrasondada bısı cıkmadı ama doktor sonra alttan baktı muyane odasında alttan bısı sokup bılgısayar gıbı bısıden baktı bişi yok dedi sadece bılgın olsun dıe soluyom dedı sol yumurtalıkta demıstı sanırım 20 mm oda 2 cm mi ne gelıomus kist var dedı oda hıc onemlı degıl dedı genelde herkes te olur dedı kisti,akıntın var dedı neo penotron forte l dıe vitil verdi akıntı ıltıhapmı yanı dedım evet dedı fazla mı dedım hayır dedı kapıdan cıkarken sordumkı bı engel bı sorun varmı hayır dedı,ama sonrakı gunlerde baska doktoru aradım dedkı o vitil cok kuvvetlıdır akıntın oazaman fazldır dedı kafam karıstı arkadaslar arada benden azar azar yapıskan uzayan bısıler gelıo ıltıhapmı yumurtlamam zamanımı anlamadım mesela sımdı adetım bıtelı 8.ci ve 9.cu gun arada gelıo o sıvıdan ve hafıf bugunlerde cok acık sarılastıgını farkettım bembeyaz degıl yardımcı olurmusunz sızce ne ben kendımı uzuyorum bazen olumsuz seyler dusunerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?