Genelde sevgilinizlemi alışverişe çıkarsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşimle alışverişe çıkmam.Kendim çıkarım.Rahat rahat istediğim dükkana girer çıkarım.Hatta ikinci turu bile atarım.kaydirigubbakcemile3
Kendisi aldığım şeyleri beğenir zaten.

kesinlikle hayır lmaz:çünkü neyi denesem çok yakıştı deyip aldırıyor sonra da gereksiz giyemeyeceğim kıyafetler doluyor evde

Sevgilime birşey alıcağımız zaman birlikte alıyoruz çünkü sevgilim tek başına birşey alıyo kendine
Ama ben kendim için alışveriş yapıcağım zaman tek başıma alışverişe çıkarım çünkü sevgilim yok o kısa yok şu dar falan filan

o kdr çok kıyafet düşknyüm ki girip çıkmadıım mağaza kalmaz.tabe bn hala dincim aama sewgilmde de ayaklarında derman kalmaz:kedi:.çok yoruorm sanırım.kıyafetleri görünce kendimden geçiorum resmen kaydirigubbakcemile2 onun içn pek çıkmayz =)

Birlikte çıkarız genelde :)
Tek başıma alışveriş yapmayı sevmem
Ya babamla ya ardayla :) ben ardacımı tercih ediorum opuyorumnanaktan

sevgilimin keyfine göre değişir bu durum:bbo: bazen gaza gelip çıkıyoruz bazende o kadar ısrar etmeme rağmen çıkmıyoruz

benim çok hassas olduğum bir tek ayakkabı alışverişidir kesinlikle ayakkabı alırken kimseyi karıştırmam tek başıma alırım onun dışında sevgilimle beraber alışveriş yaparız

yok tahu sevgiliyi geçtim, hiç bi erkekle alışverişe çıkılmaz..

hemen oflayıp puflarlar, mağaza mağaza dolaştırmazlar, "hadi al da gidelim" diye beynini kemirirler insanın.. alışveriş sabır işidir, erkeklerde malesef ki o yok :)

sevgilimle bırak alışverişi, çişe bile gitmem =)

tabiki hayır onu mu cekcem ben kafamı karıstırmasın diye arkadasımı bıle almam yanıma.tek basına en guzelı valla rahat rahat

Ayyy maalesef hiç bi yere çıkamıoruz ki alışverişe çıkalım. bi yere gittiğimizde bile hmn sıkılıo sevgilim :çok üzgünüm:

benm sevgilim o konuda çok tatlıdır hiç sıkıntı çıkarmaz... gelir benle tıpış tıpış alışverişe... hem bu arada onun içinde yapmış oluruz yoksa ona bıraksam hayatta gidip kendine bişe almaz

ben evlendikten sonra bir erkekle alışverişe cıkılmayacagını anladımlmaz:

hemen sıkılıyor eşim...sıkıldıgı ıcınde fıyatına bakmadan tamam begendıysen hadı alalım cıkalım der..aceleye getırıyormafoldumben

alışverişimi yalnız yaparım , bi başıma alışveriş yapmak bana terapi gibi geliyo:CüvCüv: yanımda biri olursa seçemem , karar veremem nedensefisfisfis

sevgilimin ne işi var

herkes kendi işini yapsın :lepi:

herzaman askımla cıkarız alıswerısee...
annecıgımlede cıkarım bazennn

alışverişi benden daha çok sevdiği için genelde ben onunla ve onun zoruyla alışverişe çıkarım ama zevki çok iyidir onunla ne almışsam genelde bana çok yakışan şeyler seçer =)

bana birşey alınacaksa eşimle beraber gideriz canım benim sıkılsada fikir verir bana yardımcı olur, 5 saat peşimde dolaşıp ayakkabı aradı benimle :asigim: onun alışverişini ben kendim yaparım gelmez, aldıklarını beğeniyorum sen al bana der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…