Genelde sevgilinizlemi alışverişe çıkarsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her zaman sevgilimle alışverişe çıkarım arada anne-kız alışverişe çıkasımız gelir o zaman bile sevgilim bir süre sonra yalnız bırakmaz alınanları taşımak için falan gelir kesinlikle o da olur aldıklarıma da karışmaz pek çok da eğlenceli olur alışverişler
tek probleeemmm beğenmediği bir mağazada asla dolaştırmaz, ne yapar eder soğutur oradaki satılan şeylerden ve çıkartır

evetttt
çok eğlenceli oluyor. mağazaya girdiğimiz gibi benim çantamı,montumu alır, ben rahat rahat takılırım, sevgilimin zevkine de çok güvenirim
ama sıkıldığı zamanlar her şeye çok güzel diyor o zaman da devreye annişkom giriyor

genelde sevgilimle çıkarım alışverişe sıkılmadan dolaşır hattaa bir aışveriş merkeziyle kalmaz 3 yere bile gittiğimiz olur bide her gördüğünü al diyo o yüzden kararsız kalıyorum

Asla onunla vitrin bile bakamam nefret eder alışverişten
arada gözüm kayar hemen çeker kolumdan önüne bak diye hiç sevmiyo hiiç

Asla onunla vitrin bile bakamam nefret eder alışverişten
arada gözüm kayar hemen çeker kolumdan önüne bak diye hiç sevmiyo hiiç

valla bnmki benden meraklı geçen gün bi parfüm görmüş illla allım diyo yakından takip aşkım biri bişi sorarsa nerde indirim var neresi güzel biz söylicez diyo deli gibi alışveriş yapıorz:13:

bnm sevgilim çok zevklidir.genellikle birlkte alışverişe cıkarz.ama o kısa şu dar diye yakınmalarıda oluyor tabi.yinede onunla alışverişe çıkmk çk guzek.çantamı montumu fln tasşıo rahat rahat geziorm bnde

benden iyi zevki vardır.benim hoşuma gidene güzel der ama onun benm için gösterdiklerine ben bayılırım birde ben 2 saat ararım bakarım o nasıl olursa 2 dk da önüme dizer en iilerini :) bu yüzden onunla alışverişe cıkmak daha olumlu benm için ..

evet cok egleniyoruz onunda alışverişe olan merakı benden beter ayrıca cok zevklidir benim yakışıklım

onunla alisverise cikmak bi baska yaa cok eglenceli oluyo. Allahtan oda seviyo
genelde arkadaslarimla cikarim onun zamani olmadigi icin
ama onunla cikmayi tercih ederim cunku bazen cok kararsiz oluyorum bi kiyafet hakkinda arkadaslarimla ciktigim zaman sen bilirsin felan diyolar ama o acik ve net ya yakisti ya yakismadi der

ayy biz de beraber çıkarız ama vukuatımız da olmadı değil
dedi ki gel sana kıyafet bakalım bnm hediyem bu bsefer böyle olsun dedi yakışıklım
neyse biz başladık mağazaları gezmeye bilmiyo ki yavrum nasıl bir belaya takıldığını
allahım gir çık gir çık deniyorum beğenmiiyorum sattlerce sürdü bu
baktı olmayacak dedi tmm bugünlük bu kadar anlaşıldı ben alıcam gene dedi
baktım almış getirmiş çok da güzel oldu valla
onun dışında beraber çıkarız veririm ona çantamı montumu kendimi kaybederim mağazada

Ben genelde annem ve babamla gidiyorum para onlardan çıkıyor çünkü Sevgilimle öylesine dolaşırız o varken alışveriş yapmam yaparsam da küçük bir şeyler ya da kozmetik ürünü filan alırım.

Evet her alışverişimi bitanecik eşimle sevgilimle yapıyorum =))))

evet kocişimle yapıyorum hep,bikere kendim yaptım tadı çıkmadı yaa

Valla ben benimkiyle alışverişe çıkmaya bayılıyorummm çünkü kendisii benden daha hevesliii bakıyorr ürünlere .. şu çok güzelmiş bak bu böyle şuna bakalım falann .. zevkinede güveniyorum aşkımınn .. Öyle sıkıldımm off pufff hiç çıkmaz ağzındann aksine mağaza mağaza o sürükler beniii evet,genelde beraber alışveriş yapıyoruz...O bana ben ona fikir alışverişi güzel oluyor...

eğer kıyafet alıcaksam kendim giderim çünki ne giysem çok güzel oldu der
amma market alış verişi ise eşimle giderim ; torbaları taşımaktan hiiiç hoşlanmam

her zaman sevgilimle alışverişe çıkarımm..onsuz alışveriş yapmak çok sıkıcıııııııı..:92:

Benim sevğilimde kocamda olmadığı için yalnız gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…