Genelde sevgilinizlemi alışverişe çıkarsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah korusun eşimle ne zmn bişey almaya çıksam alıcaklarımın yarısını unuturum...aldıklarımda içime sinmez aceleden ya büyük almışımdır ya küçük...ama sıra kendısıne geldiğinde istediği kadar dolaşaır dener çıkarır..bu yüzden alışverişe ya kardeşimle yada kuzenlerimle cıkıyorum zaten hepimiz aynı kafadanız ayaklarımız agrıyana kadar dolasıyoruz ohh ne güzel..

benimde eşim alışverişe çok meraklı ama kendisi için onunla gittiğimde benden çok para harcıyor kendisine gıcık oluyorum ben ayy bu çok pahalı diye diye nerde uygun fiyat varsa onu alırım ama pahalısında gözüm kalır..benimki gider saata bilekliğe dünyaca paralar yatırır..ama yine de hep beraber gidiyoruz hala :)

normal bir şeyler alacaksam eşimle çıkıyorum..
ama dekolteli yada özel bir şey düşünüyorsam tek başıma çıkıyorum.

kesinlikle hayır lmaz:çünkü neyi denesem çok yakıştı deyip aldırıyor sonra da gereksiz giyemeyeceğim kıyafetler doluyor evde

benimki de alışverişi kısa kesebilmek adına aynı psikoloji ile davranıyor ve beni deli ediyoooooooooooooor delikafadulden. sayesinde bir kere bile giymediğim kıyafetlerle dolu gardrop.

bazen birlikte bazen te//ama burnumdan getiriyor cok oyalanirsam:))
bende yapacagimi yapiyorumm simdii uslandii eskisi gibi huysuz degil:)

ıvır zıvır haricinde birlikte hiç çıkmadık.. ama beklemekten sıkılan bi aşkım var..ileride naparız bilmem:1no2:

Son düzenleme:
yok yok sevgilimle alısveris mı asla ...aslında hicbir erkekle dogru durust alısveris yapılmaz

inadına sevgilimle gitmek istiyorum onsuz alışverişin tadı çıkmıyor tabi o hiç benle gelmek istemiyor çünkü girip çıkmadığımız mağaza kalmıyor..her yeri tek tek gezrim. Alışverişi çok seviyorum.. Okendine bişey alıcağı zaman ilk girdiği mağazadan alır çıkar ;D

bndee kuzenmle çıkarım tek başıma olunca karar veremiyorum sewglmlede çıkmm açkcası

eşimle evlenmeden önce hiç alışverişe çıkmadım ben utanırdım ya ama şimdi eşimle alışverişe çıkmayı çok seviyorum çok zevklidir

yalnız alışverişe çıkmayı hiç sevmem mutlaka biri olmalı yanımda çoğunlukla sevgilimle çıkarım saatlerce dolaşırızda gıkı çıkmaz hatta ben ondan önce sıkılırım beraber pazara bile gittik en kalabalık alışveriş merkezlerinede bana daral gelio öyle gidioz böyle erkek görmedim valla bu zamana kadar hehehe canım benim

genelde sevgilimle çıkarım çünü o da benim kadar alışveriş delisi saatlerse sıkılmadan mağaza mağaza geziyoruzz

cıkss sevmiyorum sevgilimle alışveriş yapmayı..

Evettt son 4 yıldırrr alışverişleriminn olmazsa olmazııı canım sevgilimmm :kedi: ılk başta ben sevmem öylee alışverişi bayanlarla demiştiii ama nasıl oldu bilmiyorumm o bile kendine birşey alacağı zamann benimle çıkıyorrr. Hatta onsuz alışverişten zevk bile almıyorum desem yeridiirrr opuyorumnanaktan

ben cok sevıyorum ama pek ortamımız olmuyor beraber alışveriş yapmaya

evt birlikte çıkarıs ama sıkılıyorrrrr hep bi köşede oturur ben bakınırım magzada öle olunca çok rahat etmiyorumm...yalnız daha iyi alışveriş yaparım ama sevgilimleki gibi tatlı gelmio :)

bende sevgilimle çıkıyorum alışverişe veya erkek kardeşimle ikiside sağolsunlar sıkılmadan geziyor benimle Şeniz

ben onunla çıkmayı sevmiyorum. rahat bakamıyorum her istediğime. halbuki bişy demez. hatta gelmek isterki ne alıyom nasıl duruyo görsün:))
ama ben onu götürmem ya en yakın arkadaşımla yada annemle giderim.

Nişanlımla çıkarım ben alışverişe o çok sabırlıdır,benim çıldırmama ayak uydurur.En önemlisi hiç acele ettirmez beni hadi çıkalım filan derim mağazadan bulamadım bişey bak şunu gördünmü şunada bak filan der sabır ötesidir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…