Allah ım size saglık sıhhat versin. Allah tan ümit kesilmez canm her şerde vardır bir hayırAh kızlar günlerdir uyuyamıyorum ve 2 ay var daha öğrenmeme. Hatırlayan olacaktır ananem yumurtalik annemi meme kanserinden kaybettim. ikiside 54 yaslarinda idi. Bir dr genetik test önerdi yaptırdım. 2 ay kaldı sonucu öğrenmeye. geçiş yok ise çok rahatlarim. var ise vay halime. yüzde 80-85 menopoz döneminde bende de olurmuş. Dr dedi bunu. İnternette ihtimalleri arastirmaktan kör olacağım artık. Ne adaklar aradım lütfen allahım diye. Benim annemin hastalığında yaşadığımı çocuğum yaşamasin
Nasıl felaket senaryoları kafamda anlatamam. Annene ve anne olunca sıra bende sanki. bunu bilmek çok kötü olur yaa
Geceler zor geçiyor bana sizle paylaşmak istedim. var olun arkadaşlar.
Aslında önlem alınabiliyor. Angelina Jolie her iki memesini de aldırdı. Bu sebeple rahmini, yumurtalıklarını aldıran kadınlar da var.Geçiş olsa da bununla yaşanır mı arkadaşım? Keşke hiç yaptırmasaydın. Bilsen ne olacak önceden önlemle ancak biraz önleyebilirsin. Nasıl öleceğimizi biz belirleyemiyoruz ki. Biraz Allah'a tevekkül etmeli. Hayırlara çıksın inşallah sonucun.
Angelina Jolie annesi ve anneannesi kanserden öldü diye ameliyat oldu. Ne ameliyatı olduğunu unuttum. Ama ölümden kurtuluş var mı?
Angelina gibi ameliyat olunursa yüzde 95 risk sifirlaniyor muş. ama para lâzım tabi. Dr bilime sırtını dönme yaptir dedi. ikna etti beni.Geçiş olsa da bununla yaşanır mı arkadaşım? Keşke hiç yaptırmasaydın. Bilsen ne olacak önceden önlemle ancak biraz önleyebilirsin. Nasıl öleceğimizi biz belirleyemiyoruz ki. Biraz Allah'a tevekkül etmeli. Hayırlara çıksın inşallah sonucun.
Angelina Jolie annesi ve anneannesi kanserden öldü diye ameliyat oldu. Ne ameliyatı olduğunu unuttum. Ama ölümden kurtuluş var mı?
Sağol cnm dileklerinden dolayı. rahim aldirilir kolay da meme?Rabbim onların ömürlerini sana versin.İnşallah tertemiz çıkar sonuçların.çokta kafana takma zehir etme kendine dünyayı.benim bir arkadaşım rahmini komple aldırdı aynı durumdan dolayı.
Evet cnm kanser geliyorum diyorsa gelmeden kapıları kitlemek lâzım. Ama estetik ameliyatlar bunlar pahalı yani.Aslında önlem alınabiliyor. Angelina Jolie her iki memesini de aldırdı. Bu sebeple rahmini, yumurtalıklarını aldıran kadınlar da var.
Tabi bilgi veririm cnm. inşallah sevinçli bir haber vereceğim. Dua ediyorum hep.Insallah temiz çıkar . Sonucu öğrendiğinizde bizi de bilgilendirin lütfen.
2 ay geçmiş bileArkadaşlar nihayet yarın genetik test sonuclarimi alacağım. Heyecan dorukta yani. Sizle paylaşmak ve dua istemek geldi aklıma. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı.
Teşekkür ederim.
Yarın güzel haberler vermek dileği ile.
Arkadaşlar nihayet yarın genetik test sonuclarimi alacağım. Heyecan dorukta yani. Sizle paylaşmak ve dua istemek geldi aklıma. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı.
Teşekkür ederim.
Yarın güzel haberler vermek dileği ile.
angelina jolie gibi yap cocuk yap sonra herseyi bosalttirAh kızlar günlerdir uyuyamıyorum ve 2 ay var daha öğrenmeme. Hatırlayan olacaktır ananem yumurtalik annemi meme kanserinden kaybettim. ikiside 54 yaslarinda idi. Bir dr genetik test önerdi yaptırdım. 2 ay kaldı sonucu öğrenmeye. geçiş yok ise çok rahatlarim. var ise vay halime. yüzde 80-85 menopoz döneminde bende de olurmuş. Dr dedi bunu. İnternette ihtimalleri arastirmaktan kör olacağım artık. Ne adaklar aradım lütfen allahım diye. Benim annemin hastalığında yaşadığımı çocuğum yaşamasin
Nasıl felaket senaryoları kafamda anlatamam. Annene ve anne olunca sıra bende sanki. bunu bilmek çok kötü olur yaa
Geceler zor geçiyor bana sizle paylaşmak istedim. var olun arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?