Genetik geçiş testi

netteki bilgileri okumayın.
ben de başka bir şey için genetik test yaptırdım. aman Allah'ım neler yazıyordu neler! sonra bir daha okumadım. şükür temiz çıktı. siz de okumayın.

Anneannem dedem teyzemin kızı kanserden öldü annem de iki kez atlattı çok şükür. Bende bekliyorum bu arkadaşla tanışmayı ki kendisi akrabalarının yarıya yakınını telef etti. Bi gelse de tanışsak diyorum. Hiç teste filan ihtiyaç duymadım o kadar alıştık ki artık Kesin gelecek diye bekliyorum. Allah ne yazdıysa kabulümüz bacım. Sıkıntıya sokmaya gerek yok. Daha az düşünmeye çalış. Çok takmışsın kafana. Testte çıksa daha da üzülcen. Üzüntüdrn hasta olcan Allah korusun

Kızlaaarr iyi çıktı sonuç :halay::halay:
3 aydır bekledim dualar ettim fazla takıldım evet ama Allaha milyonlarca şükür. Ne desem nasıl sevinsem şaşırdım. Herşey boşmuş kızlar. Sağlık varsa herşey boş. :KK200:
Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Yanımda yakınında hissettim sizi. Destekleriniz çok güzeldi. Var olun. En Büyük KK

Ah kızlar günlerdir uyuyamıyorum ve 2 ay var daha öğrenmeme. Hatırlayan olacaktır ananem yumurtalik annemi meme kanserinden kaybettim. ikiside 54 yaslarinda idi. Bir dr genetik test önerdi yaptırdım. 2 ay kaldı sonucu öğrenmeye. geçiş yok ise çok rahatlarim. var ise vay halime. yüzde 80-85 menopoz döneminde bende de olurmuş. Dr dedi bunu. İnternette ihtimalleri arastirmaktan kör olacağım artık. Ne adaklar aradım lütfen allahım diye. Benim annemin hastalığında yaşadığımı çocuğum yaşamasin :KK43:
Nasıl felaket senaryoları kafamda anlatamam. Annene ve anne olunca sıra bende sanki. bunu bilmek çok kötü olur yaa :kızgın:
Geceler zor geçiyor bana sizle paylaşmak istedim. var olun arkadaşlar.
En kötü ihtimal doğumlar bitince over ve memeleri aldırırsın

3 aydır bekledim dualar ettim fazla takıldım evet ama Allaha milyonlarca şükür. Ne desem nasıl sevinsem şaşırdım. Herşey boşmuş kızlar. Sağlık varsa herşey boş. :KK200:
Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Yanımda yakınında hissettim sizi. Destekleriniz çok güzeldi. Var olun. En Büyük KK
Gözünüz aydın ;)

Hangisi canım ne söyledin de yaptilar
vallahi tepe hastanesi gibi bir ismi var. ben bir kadin dogumcuya gittim ananem ve annem kanserden kaybettim dedim. şurada bedava genetik test projesi var dedi. öyle gittim. ama aile öyküsü kalabalık değilse yapmazlar canım. hiç girme zaten o strese.

Gözün aydın canım Allah seni evlatlarına bağışlasın maşallah anneciginin de yattığı yer nur olsun:KK200:

Back
X