genetik inceleme

BU ARADA ARKADAŞLAR HEPİNİZİN MESAJINI TEK TEK OKUDUMM
ÇOĞUNUZ BU TAHLİL SONUCU AŞILAMA YADA TÜP BEBEK YAPTIRMIŞSINIZ eğer bişey çıkmazsa yada çıkarsa bendemii aşılama yada tüp bebek olucam
birde bu tahlil sonuçları ne zaman çıkıyor

canım sen kromozom analizi mi yaptırdın ege ünv. ben izmirde oturuyorum.
eğer kromozom analizi sonucunu soruyorsan benimki 25 günde çıktı.bunların çeşitleri var bana tedaviye başladığımda düşük sebebi olabilecek bi de trombofili paneli denen bi test yapıld genetik merkezde gentan var alsancak da pahalı bi test bi de onu yaptırdım o da 10 gnde sonuçlandı yani hepsinin süresi farklı canım

canım bende merak ediyorum sonuçlardan sonra aşılamamı tüp bebekmi yapılacagını
bende genetik inceleme yaptırıyorum şimdi
bir erken dogum bir düşük birde dış gebelik geçirmiştim ben doktor düşük tekrarlarında yapıruz biz genetik incelemeyi dedi ama genede yapalım dedi bakalım ayın 21inde kan vericez
sonuçlar 1 ay sonra çıkıo bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

arakadaşlarr genetikk inceleme yaptıran varmı aranızda
ben hamile kalıyorum fakatt bebeğimi kaybediyorum karnımda
dr genetik inceleme istedi
aslında yaptırmıytım ama sanırımm daha kapsamlı oluyor
eğer bişiy olsada olmasada bunun sonucu tüp bebek veya aşılamaıı
cevaplarsanızz içimm rahatlarr:Saruboceq:a.s.

canım benimde her şeye bakıldı ve birşey bulunamadı enson genetik tanıda bende kan pıhtılaşması çıktı ve doktorum bebek aspirini kullandıttırıyor ama birde artık eşimden enson çare istemek zorunda kaldı sadece benim yeterli gelmiyormuş eşimdede pıhtılaşma varsa ona göre tedavi uygulancak çünkü kromozomların yarısı benden yarısı eşimden olduğu için benim vucudum yeterli olmuyormuş dedi bebeğin durması için

valla açıkçası 3 sene önceki kromozommu genetikmi tam bilmiyorum kan alındı 15 gün sonrada sonuç çıktı
birde asistanlar yapmıştı oyüzdende pek içim rahat değil
illaki prof. istiyorum
sanırımm kromozomm
birde aile sülaleyi sordu form gibi bişiy doldurdular

valla açıkçası 3 sene önceki kromozommu genetikmi tam bilmiyorum kan alındı 15 gün sonrada sonuç çıktı
birde asistanlar yapmıştı oyüzdende pek içim rahat değil
illaki prof. istiyorum
sanırımm kromozomm
birde aile sülaleyi sordu form gibi bişiy doldurdular

canım genetik - kromozom testi ömür boyu geçerli diye biliyorum sana yapılan test sonucunda ne yazıyordu sonucun yok mu?fisfisfis

25 gunde kromozom sonucu ha ben 5 aydir sonuc bekliyorum esimle beraber verdik akraba oldugumuzu ogrenince ikimizden de istediler
mirmirmirmir

hem ayrica dusuk falanda yok 8 yasinda oglum var 6 senedir ugrasiyorum bi sey yok oglum kendiliginden olmustu simdi tup bebek diyorlar onun icin verdim kan kromozom icin ne bileyim ALLAH bir sinavdan geciriyor ama hayirlisi

canım benim geçmişimi biliyosun.3 ölü bebek ama nedensiz....genetik araştırma yapıldı hem eşimde hem bende...temiz çıktı.bişey bulamadılar.geçen istanbuldan bi doktora mail atmıştım.benden o genetik raporlarımı fakslamamı istedi.ayrıca bana sizin gibi hastalara tüp bebek öneriyoruz dedi.en iyi sperm ve yumurtadan oluştugu için yaşama şansının yüksek oldugunu söledi.sende istersen bi tüp bebek merkeziyle falan görüşşen.hamile kalmadan önce gerekli görürlerse tüp bebek yaptırırsın.böle evlat kaybetmek insanın ömründen ömür çalıyo.ben artık ciddi ciddi tüp bebek düşünüyorum.tekrar bi evlat daha topraga vermek istemiyorum..canım kib sevgilerimle

25 gunde kromozom sonucu ha ben 5 aydir sonuc bekliyorum esimle beraber verdik akraba oldugumuzu ogrenince ikimizden de istediler
mirmirmirmir

okuyunca şoke oldum inanamadım 5 ay mı? nerde canım test yaptırdığın bu yer?

bu konuda tr deki arkadaslar daha sansli tr tup bebek konusunda cok ilerde burda ise yasadigim yerde sadece bir tane merkez var imkanim olsada tr tedavi olsam buranin iyiyanida 4 denemeye kadar devlet oduyor ayrica butun ilaclarim bedava

slm ben de de kanın pıhtılaşma sorunu var genetik tüm testleri ben de eşim de yaptırdık herşey norma l sadece metiyonin geninden dolyı kanım pıhtılaşma sorunum var hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum konuşmak istiyorum

arakadaşlarr genetikk inceleme yaptıran varmı aranızda
ben hamile kalıyorum fakatt bebeğimi kaybediyorum karnımda
dr genetik inceleme istedi
aslında yaptırmıytım ama sanırımm daha kapsamlı oluyor
eğer bişiy olsada olmasada bunun sonucu tüp bebek veya aşılamaıı
cevaplarsanızz içimm rahatlarr:Saruboceq:a.s.

gözekçim merhaba ben 8 yıllık evliyim 3 defa düşük yaptım bütün translokasyonlarda olduğu gibi yaklaşık 2 -3 aylıkken hep kalpleri durdu.3 aşılama 3 tüp bebek denemesinin ardından eşimde 1 ve 3nolo kromozomlarında trnslokasyon olduğu tesbit edildi.bu tesbit 3 türkiyedeki üniversite tarafından yapıldı.sonra yurt dışında bir konferansta eşimin sonuçları gündeme gelmiş.yurt dışından bir üniversitedednde gelip kan alarak bu testi teyit ettiler.bunun yanında pgt yapılan merkezlerde de testler tekrar edildi .sonıç hep aynı.1 ve 3nolu kromozomlarda büyük kırılma var.bunun üzerine 3 defada pgt denedik.hepsinde 3 er sağlıklı embriyo elde edildi.ama sonuç sıfır.türkiyedeki ve yurt dışındaki üniversiteler eşimin hiçbir zaman çocuğunun olmayacağını olsa bile engelli olacağını büyük ihtimalle bütün hamileliklerin düşükla sonuçlanacağını söylediler.ona rağmen 3 kez denedik ama olmadı.üstelik pgt çok ucuz değil.benim yaklaşık olarak hep 20 nin üzerinde embriyom oluştu tanesine 250 dolar ödedik.yani çok pahalı.ve en son üniversitelerden sağlığınızı kaybetmeyi göze alıyorasınız paranız çoksa deneyin ama bir sonuç elde edmezsiniz onun yerine evlatlık ya da donasyon düşünün dediler.
umarım senin olumlu olur ve ilki başarırsın ....umarım bizi de bilgilendirirsin...7 kasım hepimiz için büyük gün olacak ohalde nolur bizi çok benzetme...

ben de genetik tanı yaptırdım kanda bişey çıkmadı 3 kere tüp bebek yaptım olmadı yeterli embriyomuz olursa embriyolara da genetik araştırma yapılcak tedavim yeni başladı .sende yaptır bişey çıkmaz umarım tüp bebege gerek kalmadan bebişlerine kavuşursun inşaallah.

evet canim 5 ay oldu ben fransada yasiyorum burda isleri uzattikca uzatiyorlar tup bebek yaptiran arkadaslari okuyorum hemen tedaviye basliyorlar:ecrin_bebek:

anladım canım. ben tr olduğunu düşünmüştüm. burada sonuçlar maxımum 1 ay da sonuçlanıyor. umarım sen de bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda.

anladım canım. ben tr olduğunu düşünmüştüm. burada sonuçlar maxımum 1 ay da sonuçlanıyor. umarım sen de bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda.

7kasımı büyük bir merak ve ümitle bekliyoruz umarım translokasyonda bir ilki paylaşır herkese ümit olursun aslında dah önce pgt denediniz mi onu da merak ediyorum

7kasımı büyük bir merak ve ümitle bekliyoruz umarım translokasyonda bir ilki paylaşır herkese ümit olursun aslında dah önce pgt denediniz mi onu da merak ediyorum

hayır canım bu benim ilk tüp bebek denemem ve ilk pgt. umarım güzel sonuçlar yazarım buradan sizlere. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.a.s.

hayır canım bu benim ilk tüp bebek denemem ve ilk pgt. umarım güzel sonuçlar yazarım buradan sizlere. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.a.s.

eyetkinercim umarım başarılı olursun eğer burada paylaşmayacak olursan sonucu özelden bana da bilidir miisin.lütfen.ben hikayemi yukarıda paylaştım .biz 3 defa pgt ile denedik ama sonuç negtif.bizim denediğimiz dönemde embriyo tanesini 250dolardan yapmışlardı.yaklaşık 20 nin üzerinde embriyo oluşmuştu.yani bizde maliyet çoktu 3 defa da ödeyince .üstelik 3 farklı merkez ama yinde sonuç ve fiyat değişmedi.sanırım sen genartla yapıyosun .siz fiyat nasıl yaptınız merak ediyorum.özelini açrsan msn den de görüşebilirz.

Back
X