Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şuan baya aşama kaydettik biz uzun işlemler normal tüp bebek işlemleri gibi değil malesef maddi ve manevi yıpratıcı ama bu yola çıkmadan önce tedirgindik nereye gidicez ne yapicaz bilememistik ama şuan çok şükür bilgi sahibiyiz bizim gibi olan kişiler varsa yardımcı olmak ve fikir alışverişinde bulunmak adına açtım konuyu teşekkürler ilginiz icinMerhaba Bülent Tıraş instagram Videolarını izlediğimde karışıma sizin gibi bir hasta çıkmıştı Translokasyon varmış babada kucaklarına almışlar araştırın derim
Anladım inşallah herşey yolunda gider kendiliğinden bebek sahibi olursunuz.. bu yollar yorucu malesefPaylaşırsanız bilgilerğnizi bende memnun olurum ben de tekrarlayan gebelik kayıpları hastasıyım ya olana kadar denemeye devam edicem (ki bu seçenek artık uzak)yada genetik incelemeli tüp bebek yapmamız gerekiyor o yüzden araştırma yapıyorum bende
Merhaba..eşim ve bende pompe hastalığı tasiyicisiyiz 2015 yılında 2,5 yaşında bebeğimi kaybettim..Merhaba şuan baya aşama kaydettik biz uzun işlemler normal tüp bebek işlemleri gibi değil malesef maddi ve manevi yıpratıcı ama bu yola çıkmadan önce tedirgindik nereye gidicez ne yapicaz bilememistik ama şuan çok şükür bilgi sahibiyiz bizim gibi olan kişiler varsa yardımcı olmak ve fikir alışverişinde bulunmak adına açtım konuyu teşekkürler ilginiz icin
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın çok zor bı durum sizi anlıyorum bizde hastane kapısından dönmüştük ilk seferde sağlıklı gelen sayısı 2 ydi 9 embriyoda 2 sağlıklı fakat transfer aşamasına gelememislerdi... Şuan durum nedir ? Tekrar baslayabildiniz mı bizim.suan çok şükür transfer oldu bekliyoruzMerhaba..eşim ve bende pompe hastalığı tasiyicisiyiz 2015 yılında 2,5 yaşında bebeğimi kaybettim....Şimdi başkent üniversitesinde hulusi hocaya pgt yaptırdık.. 3 embriyoya genetik tarama yapildi..ancak hepsi de hasta geldi..biz tasiyiciyiz ama embriyolar 3 ü de hasta geldi..
... cok ama cok yikildik.. 4 yil aradan sonra cok zor karar vermistik buna zaten..
Benim gibi olupta sağlıklı gebeliği oluşan var mı acaba..yardmcı olur musunuz..
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın çok zor bı durum sizi anlıyorum bizde hastane kapısından dönmüştük ilk seferde sağlıklı gelen sayısı 2 ydi 9 embriyoda 2 sağlıklı fakat transfer aşamasına gelememislerdi... Şuan durum nedir ? Tekrar baslayabildiniz mı bizim.suan çok şükür transfer oldu bekliyoruz
Inşallah Allah in izniyle kucağına da alirsin canim..Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın çok zor bı durum sizi anlıyorum bizde hastane kapısından dönmüştük ilk seferde sağlıklı gelen sayısı 2 ydi 9 embriyoda 2 sağlıklı fakat transfer aşamasına gelememislerdi... Şuan durum nedir ? Tekrar baslayabildiniz mı bizim.suan çok şükür transfer oldu bekliyoruz
Kusura bakmayın buraya çok şık giremiyorum geç oldu cevap umarım.hersey yolundadır güzel dilekler için çok teşekkür ederim bizdeki nadir rastlanan ve Türkiye'de başka örneği olmayan genetik bir rahatsızlık kaslar sinirler vs vs karışık biraz yani tedavisi yok hakkında gelişmede yok.. mesajınızı takip edicem sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırımInşallah Allah in izniyle kucağına da alirsin canim..❤ şu anda sil bastan basladik biz herşeye...yeniden tedavinin basina döndük yani..beklemek istemedim tekrardan...
Benim de 10 embriyodan 3 ü gelismisti..ama işte sağlıklı gelmediler..
Sizin sağlık sorununuz neydi acaba..
Ben bakıyorum genelde.. hiç pompe hastalığıyla karşılaşmadım..
Merhaba geç oldu ama kusura bakmayın genelde bu tip durumlarda genetiğe bakılsın deniliyor ama Türkiye'de bu işlem yapılıyor yani yurt dışı hem masraflı olur hemde bence gerek yok hatta ve hatta düşük yaptığınız embriyonun parçasından bakılıyor mevcut embriyoların gelişimi vs zarar görmesin diye şuan hangi aşamadasiniz bilmiyorum ama yazarsanız aklınıza takılan bişey olursa cvplaamaya calisirim...mrb ..bende bugün bahceci tüp bebek merkezine gittim..7 düşüğüm var..olması gereken testler yapıldı fakat bir problem çıkmadı..dr bana döllenmiş embriyoların genetik taramaya gideceğini söyledi..oda yurt dışında bakılıyormuş..sizin embriyolarınızdamı yurt dışına gitmişti tarama için..
sizde kusura bakmayın corona falan derken siteye hiç giremedim..ankara şehir hastanesinde başladım.. bugün ilk iğnemi oldum..genetik tarama ben istersem eğer ücretli yapılıyo dedi doktor ama bizce gerek yok cünki genetiğinde bişey cıkmamıs dedi..uğraşmakmı istemedi anlamadımkiMerhaba geç oldu ama kusura bakmayın genelde bu tip durumlarda genetiğe bakılsın deniliyor ama Türkiye'de bu işlem yapılıyor yani yurt dışı hem masraflı olur hemde bence gerek yok hatta ve hatta düşük yaptığınız embriyonun parçasından bakılıyor mevcut embriyoların gelişimi vs zarar görmesin diye şuan hangi aşamadasiniz bilmiyorum ama yazarsanız aklınıza takılan bişey olursa cvplaamaya calisirim...
Merhaba cevap vermek istedim aslında önceki düşüklerinizi genetik merkezine gönderseydiniz neden düştüğü belli olurdu? Normal yoldan oluyor anladığım kadarıyla eğer ki pgt yapılmayacaksa tüpbebek yapmanın bi amacı kalmıyor sanki tedavinizde şansınız açık olsunsizde kusura bakmayın corona falan derken siteye hiç giremedim..ankara şehir hastanesinde başladım.. bugün ilk iğnemi oldum..genetik tarama ben istersem eğer ücretli yapılıyo dedi doktor ama bizce gerek yok cünki genetiğinde bişey cıkmamıs dedi..uğraşmakmı istemedi anlamadımki6 düşük demek ne demek yaa..sebepte bulunamadı..genetik tarama ile şans daha arttırılmazmıki ne bileyim
![]()
tşk ederim...aynen pgt şart bencede ama devlet hastanesi uğraşmıyo bence...iyi dilekleriniz için ayrıca tşk ederimMerhaba cevap vermek istedim aslında önceki düşüklerinizi genetik merkezine gönderseydiniz neden düştüğü belli olurdu? Normal yoldan oluyor anladığım kadarıyla eğer ki pgt yapılmayacaksa tüpbebek yapmanın bi amacı kalmıyor sanki tedavinizde şansınız açık olsun
Merhaba bende de tek gen hastaligi var, siz ne yaptiniz acaba surec nasil olduEşimde genetik tek gen hastalığı olup taşıyıcı ve hastalık dominant geçişli olması sebebi ile sadece pgt ve tüp bebekle sağlıklı bebek sahip olma şansımız var benzer durumda olanlar var mı ?