genetik tani

Hasretim2013

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
23
0
286
Almanya
hepinize merhaba,

ben gelecek ay istanbul memorial sisli hastanesine geliyorum genetik tani icin

bir kac sorum var yardimci olursaniz sevinirim

doktorumuz cumkur ekmekci

ne gibi testler yapiliyor? ve fiyati ne kadar?

simdiden tskler

allaha emanet olun

Genetik tanı derken belirli bir genetik hastalığınız var mı?

Genetik bir rahatsızlığınız yoksa size ve eşinize kromozom analizi, size bağışıklık ve pıhtılaşma testleri yapılacaktır.

Bizim de doktorumuz Cumhur Bey bu arada.

Allah yardımcınız olsun.

hepinize merhaba,

simdiden tskler

allaha emanet olun

Ben ve eşim pıhtılaşma testlerini ve karyotip analizi zeynep kamil devlet hastanesinin genetik bölümünde yaptırdığımız için bedava yaptırdık. Genetik bölümü olan başka hastanelerde var.
Eşim kistik fibrozist testini özelde 400 e yaptırdı. Ben de özelde (İstanbul genetik merkezi) tüm gen analizini 1400 e yaptırdım.

hepinize merhaba,

simdiden tskler

allaha emanet olun

öncelikle geçmiş canım allah şifanı versin :31:bana da genetik tanı testi yapılmıştı ama benim ilk gebeliğim dış gebelik olduğu için yapılmasını istemişti dr ben özel tüp bebek merkezin de yaptırmıştım 300 tl

cevaplariniz icin tskler

benim iki tane ozurlu cocugum oldu icin genetik testler yapilacak

ama ne gibi testler yapilacak bilmiyorum

hem esimi hem cocugumu gormek istedi yani ailece bir genetik testen gececegiz

o yuzden fiyat konusunda bilgi almak istedim

Ben ve eşim pıhtılaşma testlerini ve karyotip analizi zeynep kamil devlet hastanesinin genetik bölümünde yaptırdığımız için bedava yaptırdık. Genetik bölümü olan başka hastanelerde var.
Eşim kistik fibrozist testini özelde 400 e yaptırdı. Ben de özelde (İstanbul genetik merkezi) tüm gen analizini 1400 e yaptırdım.

1400 e yaptirdin yazdin euro mu tl mi?

Genetik tanı derken belirli bir genetik hastalığınız var mı?

Genetik bir rahatsızlığınız yoksa size ve eşinize kromozom analizi, size bağışıklık ve pıhtılaşma testleri yapılacaktır.

Bizim de doktorumuz Cumhur Bey bu arada.

Allah yardımcınız olsun.

merhaba bizde bir genetik sorun var mutlaka cunku 2 tane ozurlu cocuk hemde ayni hastaligi tasiyorlar ama bulundugum yerde pek birsey bulamadilar o yuzden turkiyeye gelmek istiyorum

sadece fiyati ve ne gibi testler yapilacak benim icin onemli cunku hazirlikli gelmek istiyoruz ucak bileti ve otel burdan bitirdim sayilir sadece dr ekmekciden cevap bekliyorum

genetik testen sonra bakalim sonuclarina gore tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz allah hepimizin yardimcisi olsun herseyin hayirlisni nasip etsin insallah

merhaba bizde bir genetik sorun var mutlaka cunku 2 tane ozurlu cocuk hemde ayni hastaligi tasiyorlar ama bulundugum yerde pek birsey bulamadilar o yuzden turkiyeye gelmek istiyorum

sadece fiyati ve ne gibi testler yapilacak benim icin onemli cunku hazirlikli gelmek istiyoruz ucak bileti ve otel burdan bitirdim sayilir sadece dr ekmekciden cevap bekliyorum

genetik testen sonra bakalim sonuclarina gore tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz allah hepimizin yardimcisi olsun herseyin hayirlisni nasip etsin insallah

Geçmiş olsun. Allah şifalar versin inşaallah.
Önce hastalığın tanısının konması gerekiyor.
Tanı konduktan sonra hastalığa sebep olan genin bulunması gerekiyor, bunlar için ne kadar ücret istenir açıkçası bilmiyorum.
Ben taşıdığım hastalığı bilerek gittim merkeze ancak mutasyon bulunamadı. Mutasyon taramasını üniversite hastanesinde yaptırmıştık hoş bu hastalıkta mutasyon bulunma şansı yüzde 60 civarı. Bulunamadığı için Cumhur Bey annemden, babamdan, benden ve eşimden kan örneği alarak set up denilen bir işlem uyguladı. Bunun için 1 yıl önce 6500 lira ücret ödedik.

Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin inşaallah.

Back
X