Genetik tanılı tüp bebek yaptıranlar aciiiiil

Canım sorun neymiş sizde ki

Çok sağolun inşallah hepimiz mutlu haberler alırız kalp atışını duyuncada söylerim inşallah ☺ eşim azosperm olduğu için normal yolla gebelik mümkün değildi Ankara da tedavi gördük ancak ngs işlemi İstanbula gönderildi nereye gönderdiklerini bilmiyorum ama

Hangi hastanede hangi dokto acaba bizde düşünüyoruz da Ankara yı.. Canım inşallah güzel haberlerini alırız

Yumurtalarla alâkalı canm bu sperm sorunu yok emriyo oluşuyor seçiliyor sağlıklı bulunursa transfer oluyor 1 tane bulduk o da şansıma tutmadı
Ama görünüşte dölleniyor ve 5.güne gidiyor dimi.. Bende de yumurta geç büyüyor bir türlü olgun olmuyor çatlamıyor bunun adı nedir bu hastalık mıdır acaba

Ama görünüşte dölleniyor ve 5.güne gidiyor dimi.. Bende de yumurta geç büyüyor bir türlü olgun olmuyor çatlamıyor bunun adı nedir bu hastalık mıdır acaba
Bence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulursun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canım

Sonuç ne oldu canım... Acaba neden büyümüyor yumurtalarım doğal halinde iken. İğne ile büyüyor ama

Bence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulsun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canım
T

Translokasyon annede olan bir sorun mu yani kadının yumurtasında olan bir hasar mı
Yani dişi hücresinde sıkıntı Olunca mı bunduuem oluşuyor
Evet yani eşimden alınan spermlerde sorun yok bendeki yumurtalarla olusan embriyo gamet hücresi oluşurken bendeki translokasyon bebege de geçiyor ve problemler başlıyor

Anladım canım benim. Bazen bu tür şeyler genetik oluyor. Rabbim hepimizi kurtarsın bu imtihandan inan bazen nefes alamıyorum.. Evlatlık edinmeyi bile düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…