Lütfen hafta kalp atışını bizimle paylaşın olur muuuSonuç olumlu şuanda haftaya kese ve kalp atışı için doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bundan sonrasındada
Canım sorun neymiş sizde ki1.de genetige giden embiyolardan hic biri uygun olmadi tranfer olmadi 2. Denemem de tam sevindim 1 tane uygun bulundu tam olcak derken transfer oldum 12. Gun test sonucum negatif dünyam yıkildi tam umitlenmiştik olcak bu sefer diye allah kimseye yaşatmasin bu durumları
Enfeksiyon sizdemi vardı acaba..Ha
Genetik bakılmadı canım potaloji de enfeksiyon sonucu çıktı
Çok sağolun inşallah hepimiz mutlu haberler alırız kalp atışını duyuncada söylerim inşallah ☺ eşim azosperm olduğu için normal yolla gebelik mümkün değildi Ankara da tedavi gördük ancak ngs işlemi İstanbula gönderildi nereye gönderdiklerini bilmiyorum amaTebrik ederim çok sevindim canım
siz umut oldunuz bize.. İnşallah sonuna kadar devam eder.. Hiç bir sorun yokken mi genetik yaptırdınız? Siz neden gebe kalamıyordunuz tüp bebek ten önce? Bide hangi şehirde yaptırdınız acaba
Bende translokasyon var canım kromozom anomaliCanım sorun neymiş sizde ki
Yumurtalar mı yoksa spermlerle mi alakalı oluyor o kuzumBende translokasyon var canım kromozom anomali
İki kisidede cikabiliyor genetikte kadındada erkektedeYumurtalar mı yoksa spermlerle mi alakalı oluyor o kuzum
Hangi hastanede hangi dokto acaba bizde düşünüyoruz da Ankara yı.. Canım inşallah güzel haberlerini alırızÇok sağolun inşallah hepimiz mutlu haberler alırız kalp atışını duyuncada söylerim inşallah ☺ eşim azosperm olduğu için normal yolla gebelik mümkün değildi Ankara da tedavi gördük ancak ngs işlemi İstanbula gönderildi nereye gönderdiklerini bilmiyorum ama
Benm patolojiden nasıl gelicek bakalım.Evet canım
Centrum tüp bebek merkezine gittik biz inşallah hep beraber mutlu oluruzHangi hastanede hangi dokto acaba bizde düşünüyoruz da Ankara yı.. Canım inşallah güzel haberlerini alırız
Yumurtalarla alâkalı canm bu sperm sorunu yok emriyo oluşuyor seçiliyor sağlıklı bulunursa transfer oluyor 1 tane bulduk o da şansıma tutmadıYumurtalar mı yoksa spermlerle mi alakalı oluyor o kuzum
Ama görünüşte dölleniyor ve 5.güne gidiyor dimi.. Bende de yumurta geç büyüyor bir türlü olgun olmuyor çatlamıyor bunun adı nedir bu hastalık mıdır acabaYumurtalarla alâkalı canm bu sperm sorunu yok emriyo oluşuyor seçiliyor sağlıklı bulunursa transfer oluyor 1 tane bulduk o da şansıma tutmadı
Bence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulursun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canımAma görünüşte dölleniyor ve 5.güne gidiyor dimi.. Bende de yumurta geç büyüyor bir türlü olgun olmuyor çatlamıyor bunun adı nedir bu hastalık mıdır acaba
Sonuç ne oldu canım... Acaba neden büyümüyor yumurtalarım doğal halinde iken. İğne ile büyüyor amaBence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulursun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canım
Translokasyon annede olan bir sorun mu yani kadının yumurtasında olan bir hasar mıYumurtalar mı yoksa spermlerle mi alakalı oluyor o kuzum
Yani dişi hücresinde sıkıntı Olunca mı bunduuem oluşuyorYumurtalarla alâkalı canm bu sperm sorunu yok emriyo oluşuyor seçiliyor sağlıklı bulunursa transfer oluyor 1 tane bulduk o da şansıma tutmadı
Bence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulsun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canımAma görünüşte dölleniyor ve 5.güne gidiyor dimi.. Bende de yumurta geç büyüyor bir türlü olgun olmuyor çatlamıyor bunun adı nedir bu hastalık mıdır acaba
T
Translokasyon annede olan bir sorun mu yani kadının yumurtasında olan bir hasar mı
Evet yani eşimden alınan spermlerde sorun yok bendeki yumurtalarla olusan embriyo gamet hücresi oluşurken bendeki translokasyon bebege de geçiyor ve problemler başlıyorYani dişi hücresinde sıkıntı Olunca mı bunduuem oluşuyor
Anladım canım benim. Bazen bu tür şeyler genetik oluyor. Rabbim hepimizi kurtarsın bu imtihandan inan bazen nefes alamıyorum.. Evlatlık edinmeyi bile düşünüyorum...Bence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulsun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canım
Evet yani eşimden alınan spermlerde sorun yok bendeki yumurtalarla olusan embriyo gamet hücresi oluşurken bendeki translokasyon bebege de geçiyor ve problemler başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?