Sana transfer edilen sağlıklı embriyo ya ne old sonraBence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulsun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canım
Evet yani eşimden alınan spermlerde sorun yok bendeki yumurtalarla olusan embriyo gamet hücresi oluşurken bendeki translokasyon bebege de geçiyor ve problemler başlıyor
Yumurta tembelliği diyorlar mesela adetin 32.günğmbenim yumurtam anca 17 mm oluyorBence bu bir hastalık değil arkadasim yumurtalıkların çalışmasıyla ilgili olabilir ve tedaviyi uygulayan merkeze göre durumun değişebilir fikrimce inşallah iyi bir merkez bulursun.Benim ikinci tedavimde11 yumurta toplandı benden 6 embriyo oluştu 3 tanesi 5. Güne gitti genetige giden 3 taneden 1 tanesi sağlıklı bulundu ve transfer edildi canım
Evet çok zor Allah isteyen herkesin kugağını boş bırakmasın inşallah canım...Anladım canım benim. Bazen bu tür şeyler genetik oluyor. Rabbim hepimizi kurtarsın bu imtihandan inan bazen nefes alamıyorum.. Evlatlık edinmeyi bile düşünüyorum...
Transfer sonrası 12 gün sonra kanda yapılan test te sonuç negatif oldu tutmadı yani arkadaşimSana transfer edilen sağlıklı embriyo ya ne old sonra
Evet bunu biliyorum benim doktorum da yumurtaları istediği büyüklüğe getirene kadar iğnelere devam etmişti sonra topldı 11 tane .Yani anladığım kadarıyla senin de eşinde de bi problem yok sperm kalitesi veya döllenmede sorun olmuyor?değil mi?kaç defa tedavi denedin ve şu an ne aşamasındasın bacı?Yumurta tembelliği diyorlar mesela adetin 32.günğmbenim yumurtam anca 17 mm oluyor
Merhaba bugün doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür ikizlerinLütfen hafta kalp atışını bizimle paylaşın olur muuugüzel haberlere ihtiyacımız oluyor burdaa
Tatlım tebrik ederimMerhaba bugün doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür ikizlerininşallah size de nasip olur
Ayyy masallah canim. Cok sevindim. Saglikla kucagina almayi allah nasip etsin. Bundan sonraki surecte biz de genetik tanili dusunuyoruz nasipse.Merhaba bugün doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk çok şükür ikizlerininşallah size de nasip olur
Tatlım benim döllenmede sorun olmuyor spermlerde sıkıntı yok Yumurtam da var Fakat yumurtalar çok yavaş büyüyor olgunlaşmıyor tam olarak mesela 14 milim de kalıyor Ya da 17 milime gelinceye kadar çok zaman geçiyor çatlama da sıkıntı çıkıyor tüp bebekte yumurtalar 5 güne kadar gidiyor döllenmede Sıkıntı olmuyor ama ben doğal yolla bir türlü Yumurtam büyümediği için ve çatlamadığı için gebe kalamıyorum bu sıkıntının nasıl çözüleceğini bilmiyorum Bir defa aşılama yaptım kese göründükten sonra düşük oldu tüp bebekte de kese göründükten sonra düşük oldu şimdi bana genetik tanılı tüp bebek öneriyorlar şu an paramızı biriktirme aşamasındayız canım Ne yapacağımızı bilmiyoruz genetik tanı ya gerek var mı onu da bilmiyorumEvet bunu biliyorum benim doktorum da yumurtaları istediği büyüklüğe getirene kadar iğnelere devam etmişti sonra topldı 11 tane .Yani anladığım kadarıyla senin de eşinde de bi problem yok sperm kalitesi veya döllenmede sorun olmuyor?değil mi?kaç defa tedavi denedin ve şu an ne aşamasındasın bacı?
Ben de de tup bebek tutuyor. Ya sonrasinda dusuk oluyor. Ya da belirli haftadan sonra bebeklerin gelisimi duruyor.Tatlım benim döllenmede sorun olmuyor spermlerde sıkıntı yok Yumurtam da var Fakat yumurtalar çok yavaş büyüyor olgunlaşmıyor tam olarak mesela 14 milim de kalıyor Ya da 17 milime gelinceye kadar çok zaman geçiyor çatlama da sıkıntı çıkıyor tüp bebekte yumurtalar 5 güne kadar gidiyor döllenmede Sıkıntı olmuyor ama ben doğal yolla bir türlü Yumurtam büyümediği için ve çatlamadığı için gebe kalamıyorum bu sıkıntının nasıl çözüleceğini bilmiyorum Bir defa aşılama yaptım kese göründükten sonra düşük oldu tüp bebekte de kese göründükten sonra düşük oldu şimdi bana genetik tanılı tüp bebek öneriyorlar şu an paramızı biriktirme aşamasındayız canım Ne yapacağımızı bilmiyoruz genetik tanı ya gerek var mı onu da bilmiyorum
Canım sizde sorun neydi.yaş kaç ben 30 yaşımdayım acaba geç mi kaldım diyorumEvet bunu biliyorum benim doktorum da yumurtaları istediği büyüklüğe getirene kadar iğnelere devam etmişti sonra topldı 11 tane .Yani anladığım kadarıyla senin de eşinde de bi problem yok sperm kalitesi veya döllenmede sorun olmuyor?değil mi?kaç defa tedavi denedin ve şu an ne aşamasındasın bacı?
Amin sağolun aynen çok şükür genetik tanılı olumlu olduTatlım tebrik ederimmaşallah Allah selamete vardırsın inşallah.. Genetik tanı olumlu oldu dimi
Amin inşallah sizinki de en kısa zamanda olumlu olurAyyy masallah canim. Cok sevindim. Saglikla kucagina almayi allah nasip etsin. Bundan sonraki surecte biz de genetik tanili dusunuyoruz nasipse.
Ben ce faydasıni görürsün çünki genetikte en sağliklı en iyi embriyo seçilerek transfer ediliyorTatlım benim döllenmede sorun olmuyor spermlerde sıkıntı yok Yumurtam da var Fakat yumurtalar çok yavaş büyüyor olgunlaşmıyor tam olarak mesela 14 milim de kalıyor Ya da 17 milime gelinceye kadar çok zaman geçiyor çatlama da sıkıntı çıkıyor tüp bebekte yumurtalar 5 güne kadar gidiyor döllenmede Sıkıntı olmuyor ama ben doğal yolla bir türlü Yumurtam büyümediği için ve çatlamadığı için gebe kalamıyorum bu sıkıntının nasıl çözüleceğini bilmiyorum Bir defa aşılama yaptım kese göründükten sonra düşük oldu tüp bebekte de kese göründükten sonra düşük oldu şimdi bana genetik tanılı tüp bebek öneriyorlar şu an paramızı biriktirme aşamasındayız canım Ne yapacağımızı bilmiyoruz genetik tanı ya gerek var mı onu da bilmiyorum
Bizde sorun genetik aslına bakarsan biraz benziyor birbirimize problem benim yumurta toplanıp döllenmede problem yok embriyo da oluşuyor 6 tane oluştu ama bunlardan genetikten transfere uygun gelenin sayısı az geliyor 1 tane uygun bulundu o da tutmadı.Aramızda yaş farkı yok sayılir canm ben de 27 yasndaym endiselenme umudun olduğu sürece geç kalmış sayılmazsın nerede yaşıyorsun?Canım sizde sorun neydi.yaş kaç ben 30 yaşımdayım acaba geç mi kaldım diyorum
Meraba bende aynı sekilde 91 liyim. Bebeğim yok. Bende ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım. Dört yıllık evliyim. Herks ayrı bi yerden konusuyor. Bebeğiniz yok mu olmuyor mu diye. İnsanlar cok acımasızCanım sizde sorun neydi.yaş kaç ben 30 yaşımdayım acaba geç mi kaldım diyorum
Merhabalar canım haklısın insanlar insanın canını daha da sıkıyor bu pskoloji çok zor haklısın.Ben ilk denememi izmirdeki smayrna art tüp bebek merjezinde denemiştim.ama sonuç alamadımMeraba bende aynı sekilde 91 liyim. Bebeğim yok. Bende ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım. Dört yıllık evliyim. Herks ayrı bi yerden konusuyor. Bebeğiniz yok mu olmuyor mu diye. İnsanlar cok acımasızne kadar can acıttıklarınıda bilmiyolar.
size bi sorum olcak ilk tüp bebeğinizi kime yaptrdınız ? Dondurulmusmuydu. Bende kayserideyim bu arada
Peki genetiğe falan bakıldı mı sizdeMerhabalar canım haklısın insanlar insanın canını daha da sıkıyor bu pskoloji çok zor haklısın.Ben ilk denememi izmirdeki smayrna art tüp bebek merjezinde denemiştim.ama sonuç alamadım
Merhabalar benimde 3 kimyasal gebeliğim ve 1 tane düşüğüm var. Bu kimyasal gebeliklerden biri tup bebek ama ben hata yapıp pgt göndermedim. Açıkçası sizin gibi çok kararsızdım. Ama su an cok pismanim cunku butun herseyi cope atmis oldum. Su an sifirdan tup bebek ve pgt yaptiracagim.Hanımlar benim bir kimyasal gebelik bir başarısız aşılama bir başarısız tüp bebek birde kendiliğimden 16 haftalık erken doğum um var tedavi ye karar verdik tekrar Kayseri de yim. Acıbadem de Gökalp öner hoca bana genetik tanılı tüp bebek önerdi. Maliyeti fazla.
. Ama benim gibi olup ta olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorum ona göre bir yol çizeceğİz lütfen yazar mısınız embriyo yu genetiği gönderen var mı embriyo ya bir zararı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?