Genetik tanılı tüp bebek yaptıranlar aciiiiil

E ESTELL merak ettiğim birşey var.16.haftalık kaybınıza herhangi bir patolojik ya da genetik test yaptırdınız mı?

Genetik tanılı tüp bebek yapmıyor musunuz canım

İnsallah iyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım..
Canım ilk defa mı genetik tanılı tüp bebek denediniz

Sonuç olumlu şuanda haftaya kese ve kalp atışı için doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bundan sonrasındada
İlk tüp bebeğinizmi önceden denedinuzmi
Maşallah inşallah kucağınıza gelir saglikla

İlk tüp bebeğinizmi önceden denedinuzmi
Maşallah inşallah kucağınıza gelir saglikla
Amin sağolun inşallah sizede nasip olur. evet ilk tüp bebek deneyimimiz embriyoları ngs ye göndermiştik sağlıklı olanlar transfer edildi

Reactions: H M
Amin sağolun inşallah sizede nasip olur. evet ilk tüp bebek deneyimimiz embriyoları ngs ye göndermiştik sağlıklı olanlar transfer edildi
İlk başta genrtik yaptirmissinz ne güzel. Çok soru soruyorum ama genetiginizde problemmi vardı yoksa bu şekilde mi ilerlemek uygun görüldü.

İlk başta genrtik yaptirmissinz ne güzel. Çok soru soruyorum ama genetiginizde problemmi vardı yoksa bu şekilde mi ilerlemek uygun görüldü.
Problem olup olmadığını bilmiyorduk ama embryoların sağlıklı olup olmadığını öğrenmek istedik doktor bize bırakmıştı açıkçası. 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi

Reactions: H M
Problem olup olmadığını bilmiyorduk ama embryoların sağlıklı olup olmadığını öğrenmek istedik doktor bize bırakmıştı açıkçası. 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi
Anladım teşekkür ederim. İnşallah ilk adiminiz güzel sonuçlarla sizi götürür.

Genetik tanılı tüp bebek yapmıyor musunuz canım
1.de genetige giden embiyolardan hic biri uygun olmadi tranfer olmadi 2. Denemem de tam sevindim 1 tane uygun bulundu tam olcak derken transfer oldum 12. Gun test sonucum negatif dünyam yıkildi tam umitlenmiştik olcak bu sefer diye allah kimseye yaşatmasin bu durumları

Sağlıkla kucağınıza da almanızı dilerim. Bizde temmuz ayında tüp bebek denemesinde bulunduk, ancak döllenme işlemi gerçekleşmedi. Genetik kromozom testi için bugün kan verdik. Destekleyici ilave ilaçlara başladık. Sonraki tedavi de döllenme gerçekleşirse eğer genetik teste gönderilmesinin uygun olacağı belirtildi. Maalesef ki maliyete dayalı işlemler hepsi, siz testleri ne kadara yaptırdınız?

bu kadar fazla düşüğüm olsaydı ben gönderirdim, sağlıksız çıkarsa genetik bir sorununuz olduğunu da anlamış olursunuz. Tabii ki incelmeye giden bir embriyo biraz hırpalanabilir ama bölünmeye devam ediyorsa anne karnında toparlanır. Pahalı bir süreç olsa da ileri haftalarda başka bir kaybın acısıyla kıyaslanamaz bile. Sizin yerinizde olsam genetiğe gönderirdim. Umarım kendiniz için ne hayırlı olacak kararı almanız nasip olur

Biz 350 dolara yaptırmıştık sanırım embriyo başı ama bazı yerlerde 285 dolara yaptıranlar da olmuş. Malesef her türlü baya maliyetli. Allah gönlünüze göre verir inşallah

Haklısınız da şöyle bir şey var yani kesin sonuç değil miş ki bu.. Bazen bozuk dedikleri kendini toplaya biliyormuş diye duydum sağlam dediklerinde kayıplar da olabiliyor kesin olacağını bilsem her türlü külfetine katlanırım

Sonuç olumlu şuanda haftaya kese ve kalp atışı için doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bundan sonrasındada
Tebrik ederim çok sevindim canım
siz umut oldunuz bize.. İnşallah sonuna kadar devam eder.. Hiç bir sorun yokken mi genetik yaptırdınız? Siz neden gebe kalamıyordunuz tüp bebek ten önce? Bide hangi şehirde yaptırdınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…