İnsallah iyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım... Anladım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz doğru zamanda. doktorunuz ngs önerdiyse maddiyat elverdikçe gönderin sonuç olumlu olur inşallah
Genetik tanılı tüp bebek yapmıyor musunuz canımİnsallah artar ve olumlu olur sonucun benim de tek sansim tüp kendiliginden hamilelik olduğunda düşük oluyor ya da kalbi duruyo defalarca kürtaj oldum korkuyorum artık hamile olmaktak aynı seyleri yaşamktan bu yüzden maddi durumumuz elverdikce tüp bebek deniyoruz
İnsallah iyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım..
Canım ilk defa mı genetik tanılı tüp bebek denedinizMerhaba inşallah hepimizin başarıyla sonuçlanır. eşim azosperm olduğu için tüp bebek şansımız vardı bizim sadece. tüp bebektede olumsuz sonuçlarla karşılaşma olasılığı fazla diye sağlıklı embriyo transfer ettirmek istedik başarı oranı artması için
Evet ilk tüp bebek denememizi genetik tanılı yapmış olduk yaniCanım ilk defa mı genetik tanılı tüp bebek denediniz
Sonuçlarınızı bizimle de paylaşırsanız iyi olur.insallah olumlu olurEvet ilk tüp bebek denememizi genetik tanılı yapmış olduk yani
İlk tüp bebeğinizmi önceden denedinuzmiSonuç olumlu şuanda haftaya kese ve kalp atışı için doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bundan sonrasındada
Amin sağolun inşallah sizede nasip olur. evet ilk tüp bebek deneyimimiz embriyoları ngs ye göndermiştik sağlıklı olanlar transfer edildiİlk tüp bebeğinizmi önceden denedinuzmi
Maşallah inşallah kucağınıza gelir saglikla
İlk başta genrtik yaptirmissinz ne güzel. Çok soru soruyorum ama genetiginizde problemmi vardı yoksa bu şekilde mi ilerlemek uygun görüldü.Amin sağolun inşallah sizede nasip olur. evet ilk tüp bebek deneyimimiz embriyoları ngs ye göndermiştik sağlıklı olanlar transfer edildi
Problem olup olmadığını bilmiyorduk ama embryoların sağlıklı olup olmadığını öğrenmek istedik doktor bize bırakmıştı açıkçası. 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldiİlk başta genrtik yaptirmissinz ne güzel. Çok soru soruyorum ama genetiginizde problemmi vardı yoksa bu şekilde mi ilerlemek uygun görüldü.
Anladım teşekkür ederim. İnşallah ilk adiminiz güzel sonuçlarla sizi götürür.Problem olup olmadığını bilmiyorduk ama embryoların sağlıklı olup olmadığını öğrenmek istedik doktor bize bırakmıştı açıkçası. 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi
Evet canım denedim 2 kez genetik tanıli tüp bebek ama malesef olmadıGenetik tanılı tüp bebek yapmıyor musunuz canım
1.de genetige giden embiyolardan hic biri uygun olmadi tranfer olmadi 2. Denemem de tam sevindim 1 tane uygun bulundu tam olcak derken transfer oldum 12. Gun test sonucum negatif dünyam yıkildi tam umitlenmiştik olcak bu sefer diye allah kimseye yaşatmasin bu durumlarıGenetik tanılı tüp bebek yapmıyor musunuz canım
Sağlıkla kucağınıza da almanızı dilerim. Bizde temmuz ayında tüp bebek denemesinde bulunduk, ancak döllenme işlemi gerçekleşmedi. Genetik kromozom testi için bugün kan verdik. Destekleyici ilave ilaçlara başladık. Sonraki tedavi de döllenme gerçekleşirse eğer genetik teste gönderilmesinin uygun olacağı belirtildi. Maalesef ki maliyete dayalı işlemler hepsi, siz testleri ne kadara yaptırdınız?Amin sağolun inşallah sizede nasip olur. evet ilk tüp bebek deneyimimiz embriyoları ngs ye göndermiştik sağlıklı olanlar transfer edildi
Biz 350 dolara yaptırmıştık sanırım embriyo başı ama bazı yerlerde 285 dolara yaptıranlar da olmuş. Malesef her türlü baya maliyetli. Allah gönlünüze göre verir inşallahSağlıkla kucağınıza da almanızı dilerim. Bizde temmuz ayında tüp bebek denemesinde bulunduk, ancak döllenme işlemi gerçekleşmedi. Genetik kromozom testi için bugün kan verdik. Destekleyici ilave ilaçlara başladık. Sonraki tedavi de döllenme gerçekleşirse eğer genetik teste gönderilmesinin uygun olacağı belirtildi. Maalesef ki maliyete dayalı işlemler hepsi, siz testleri ne kadara yaptırdınız?
Haklısınız da şöyle bir şey var yani kesin sonuç değil miş ki bu.. Bazen bozuk dedikleri kendini toplaya biliyormuş diye duydum sağlam dediklerinde kayıplar da olabiliyor kesin olacağını bilsem her türlü külfetine katlanırımbu kadar fazla düşüğüm olsaydı ben gönderirdim, sağlıksız çıkarsa genetik bir sorununuz olduğunu da anlamış olursunuz. Tabii ki incelmeye giden bir embriyo biraz hırpalanabilir ama bölünmeye devam ediyorsa anne karnında toparlanır. Pahalı bir süreç olsa da ileri haftalarda başka bir kaybın acısıyla kıyaslanamaz bile. Sizin yerinizde olsam genetiğe gönderirdim. Umarım kendiniz için ne hayırlı olacak kararı almanız nasip olur
Tebrik ederim çok sevindim canımSonuç olumlu şuanda haftaya kese ve kalp atışı için doktora gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz bundan sonrasındada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?