Nasıl yani pıhtılaşma ile mi alakalı ? Genetik doktoru pıhtılaşma yok demiştiBildiğim kadarıyla mutasyon kadar önemli bir şey değil. Normalde heterozigot mutasyon olunca da pek önemsemezler. Sadece bazı titiz doktorlar önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandırabilir.
Pıhtılaşma denmez. Bende en yoğunu var mesela homozigot mutasyon. Ama o gende de bi farklılık var siz yine de bunun bilgisini de verin tedavi filan olurken doktorlarınıza. Çünkü normal olsa normal der.Nasıl yani pıhtılaşma ile mi alakalı ? Genetik doktoru pıhtılaşma yok demişti
Ayni sonuç akrabamda da çikmişdi. Bir dusukden sonra 3 ay folik asit kullandi. Korunma suresi bittiyi ay hamile kaldi ve daha 1 hafta olmadi doğum yapaliSelam arkadaşlar. Bir kimyasal ve bir boş gebelikten sonra doktorumuz genetik test istedi. Sonuçları dün aldık. Eşimin ve benim kromozom testinde hiçbir şey yok yalnız benim trambofoli testinde fotoğrafta gördüğünüz heterozigot polimorfizm çıkmış. Tıbbi genetik doktoru önemli bir şey olmadığını folik asit kullanımının yeterli olacağını söylüyor. Ama ben bu tanının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum. İnternetten çeşitli araştırmalar yaptım ama istediğim gibi net bir şey bulamadım. Kendi kadın doğum doktorumdan da randevu aldım. Test yaptırıp böyle sonucu çıkan ya da bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatabilir mi?
Anladım çok teşekkür ederim Bilgi içinPıhtılaşma denmez. Bende en yoğunu var mesela homozigot mutasyon. Ama o gende de bi farklılık var siz yine de bunun bilgisini de verin tedavi filan olurken doktorlarınıza. Çünkü normal olsa normal der.
Maşallah Allah bağışlasın çok sevindimAyni sonuç akrabamda da çikmişdi. Bir dusukden sonra 3 ay folik asit kullandi. Korunma suresi bittiyi ay hamile kaldi ve daha 1 hafta olmadi doğum yapalimerak etme folik asit yeterli
Homozıgotlardan korkacaksın.Selam arkadaşlar. Bir kimyasal ve bir boş gebelikten sonra doktorumuz genetik test istedi. Sonuçları dün aldık. Eşimin ve benim kromozom testinde hiçbir şey yok yalnız benim trambofoli testinde fotoğrafta gördüğünüz heterozigot polimorfizm çıkmış. Tıbbi genetik doktoru önemli bir şey olmadığını folik asit kullanımının yeterli olacağını söylüyor. Ama ben bu tanının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum. İnternetten çeşitli araştırmalar yaptım ama istediğim gibi net bir şey bulamadım. Kendi kadın doğum doktorumdan da randevu aldım. Test yaptırıp böyle sonucu çıkan ya da bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatabilir mi?
InsaAllah canim AminnMaşallah Allah bağışlasın çok sevindimdarısı isteyenlerin başına inşallah
TeşekkürlerHomozıgotlardan korkacaksın.
Benim de benzer sonucum var, folik asit ve B12 takviyesi yeterli diyorlarSelam arkadaşlar. Bir kimyasal ve bir boş gebelikten sonra doktorumuz genetik test istedi. Sonuçları dün aldık. Eşimin ve benim kromozom testinde hiçbir şey yok yalnız benim trambofoli testinde fotoğrafta gördüğünüz heterozigot polimorfizm çıkmış. Tıbbi genetik doktoru önemli bir şey olmadığını folik asit kullanımının yeterli olacağını söylüyor. Ama ben bu tanının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum. İnternetten çeşitli araştırmalar yaptım ama istediğim gibi net bir şey bulamadım. Kendi kadın doğum doktorumdan da randevu aldım. Test yaptırıp böyle sonucu çıkan ya da bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatabilir mi?
Yanıt için teşekkür ederim ben de doktoruma danışacağımBenim de benzer sonucum var, folik asit ve B12 takviyesi yeterli diyorlar
Bende senin gibi bir boş bir kimyasal gecirdim genetik testim de iki genim heterozigot çıktı gittigim doktor prof hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kan sulandirici başlattı.Her doktor farkli yöntemler uyguyor cnmSelam arkadaşlar. Bir kimyasal ve bir boş gebelikten sonra doktorumuz genetik test istedi. Sonuçları dün aldık. Eşimin ve benim kromozom testinde hiçbir şey yok yalnız benim trambofoli testinde fotoğrafta gördüğünüz heterozigot polimorfizm çıkmış. Tıbbi genetik doktoru önemli bir şey olmadığını folik asit kullanımının yeterli olacağını söylüyor. Ama ben bu tanının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum. İnternetten çeşitli araştırmalar yaptım ama istediğim gibi net bir şey bulamadım. Kendi kadın doğum doktorumdan da randevu aldım. Test yaptırıp böyle sonucu çıkan ya da bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatabilir mi?
İşte doktora özellikle sordum pıhtılaşma yok dedi az biraz da olabiliyormuş gayet iyi sıkıntı yok demişti kafam karışıyor gerçektenBende senin gibi bir boş bir kimyasal gecirdim genetik testim de iki genim heterozigot çıktı gittigim doktor prof hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kan sulandirici başlattı.Her doktor farkli yöntemler uyguyor cnm
Ama bizim icin pıhtılaşma degil pihtilasmaya yatkınlık var diyorlar
Face de kan pıhtılaşması için grup var bakmani tavsiye ederim
Banada aynısını dedi doktor yatkınlık varmış... Ne gibi önlem alınıyorBende senin gibi bir boş bir kimyasal gecirdim genetik testim de iki genim heterozigot çıktı gittigim doktor prof hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kan sulandirici başlattı.Her doktor farkli yöntemler uyguyor cnm
Ama bizim icin pıhtılaşma degil pihtilasmaya yatkınlık var diyorlar
Face de kan pıhtılaşması için grup var bakmani tavsiye ederim
Hamile olduğumu öğrendiğimde kan sulandirici iğne verdi doktorumBanada aynısını dedi doktor yatkınlık varmış... Ne gibi önlem alınıyor
Hamile olduğumu öğrendiğimde kan sulandirici iğne verdi doktorum
Cnm basin sagolsun insllah tekrar yasamazsin bence iyi bir doktor bulmak önemli ben 3 doktora gittim ikisi hamile kalir kalmaz igne dedi birde kese görünce dedi ben hamile kaldiigimda yani kanda degerimi gorunce başladıkEki Görüntüle 2889999
Anladım peki bu sonuçtan anlıyor musun canım bilgi verir misin daha doktora gitmedim 2 ay önce 18 haftalk bebeğimi kaybettm birçok da kaybım var. İnşaallah kan sulandırıcı işe yarar. İnsan başka bir şey var mı acaba diye düşünmeden duramıyor
Anladm canım teşekkür ederim Ankara'da var mı bir bildiğin doktorCnm basin sagolsun insllah tekrar yasamazsin bence iyi bir doktor bulmak önemli ben 3 doktora gittim ikisi hamile kalir kalmaz igne dedi birde kese görünce dedi ben hamile kaldiigimda yani kanda degerimi gorunce başladık
Senin bir değerinde homozigot var yani hem.anneden hem babadan gen gecmis oluyor
Doktorun sana uygun tedaviyi soyler cnm
Merhaba benim mthfr c677t homozigot polimorfizm yaziyor korkulacak birsey varmidir bilemedim tup bebek tedavisindeyiz nasip olursa 15 gune tup bebege baslanacak .Homozıgotlardan korkacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?