Genetik test yardımcı olun kızlar.

Kürtaj sonrası alınan bebeği genetiğe yolladılar gelen sonuç ta 46XX çıktı.kıZ bebekmiş .temiz çıktı sonuç Rabbimim bir bildiği vardı nasip olmadı. şimdi Benim ve eşimin kaldı sonuçlar.6 haftalık bebeğimin kalbi durdu l
Aynı şeyleri yaşamışız benimde 6 haftalikti 7.haftanın içindeydik sanırım
Benimde 46xx çıkmıştı maalesef cok üzücü. benim genetik cıktı esiminkini bekliyoruz

Dün hastane ile görüştüm sonuçlarım için yasal olarak genetik polikliniğine baglı yapılan hiçir test hasta portalında dahi olsa yayınlanamazmış yasakmış. Ben gidip alcam mecbur
Yayınlandı walla hatta genetik doktoru 2 ay sonra siteden bakarsın dedi bi kağıt verdi bu arada izmirden bahsediyorum ben

Bu genetik testin içinde kaç tane şeye bakıyorlar acaba? Her yerde farklı mı oluyor? Trakya üni. 440 TL dedi 2 kişi için. Neden ücretli anlamadım özel değil sonuçta. Siz nerde kaça yaptırdınız? Hangi testleri yaptırdınız?

Bu genetik testin içinde kaç tane şeye bakıyorlar acaba? Her yerde farklı mı oluyor? Trakya üni. 440 TL dedi 2 kişi için. Neden ücretli anlamadım özel değil sonuçta. Siz nerde kaça yaptırdınız? Hangi testleri yaptırdınız?
Sgk olunca alınmıyo aslında ücret. Ben sgklıyım ödemedim eşim özel sigorta o ödedi 230 tl. Biz istanbulda ümraniye eğitim araştırmada yaptırdık

Hatta eşime iş yerinden sevk alırsan ödemezsin dediler ama uğraşmak istemedik
Saol canım. Ben de anlamadım devlet üni. Hastanesi sonuçta. Bunun ne yararı olacak diyelim ki olumsuz bişey çıktı, ne yapıyorlar bunun için? Çocuk sahibi olamaz mıyız?

Saol canım. Ben de anlamadım devlet üni. Hastanesi sonuçta. Bunun ne yararı olacak diyelim ki olumsuz bişey çıktı, ne yapıyorlar bunun için? Çocuk sahibi olamaz mıyız?
Olabilirsin tabiki tüp bebek yöntemiyle bizim tüp bebeğin kalbi durduğu için istediler. Nedenine göre ilerleyelim tekrar gebelik kaybı olmasın diye

İnternetten de çıktı alıp doktora götürebilirsiniz. Benim gittiğim hastanedeki tüm sonuçlarım internet sitelerinde gözükürken sadece genetik testimin sonucu gözükmüyor. Sonucunuz çıkmıştır yazıyor. Ben mecbur gidip alacagım. Umarım siz internetten bakabilirsiniz.
Canımın aldım bugün sonuçlarımı.kanda pıhtılaşma çıktı 😕

Canım aynı durumdayız ben de bugün aldım sonuçlarımı. Büyük oranda değilmiş ama yine de pıhtılaşma var. Bir de tüp bebekde karar kıldık kesin olarak.
Hayırlı haberler alırsınız inşallah.eşinin sonuçlar çıktımı eşimle beraber yaptırdığım henüz çıkmamış ,sadece pırtılaşma için yaptırmıştım bu testi onun sonucu bu.

Back
X