Genetik testler

kızlar ben genetik test yaptırmak istiyorum diyen herkse yapılıyo mu bu testler? benim 2 negatif tüp bebek denemem var bu yeterli bi sebep mi?

devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmak istiyosan yeterli sebep çünkü 2 başarısız tüp denemesinden sonra ücretsiz yapılıyor. benim tüp denemem yok. ama doktorum yaptırmamızı istediğinden mecbur dışarda paralı yaptırdık.

genetik testleri 2 negatif sonuçtan sonra biz de üniversite hastanesinde yaptırdık, ssk karşılıyor, sonuç bekliyorum ben de merakla...

ben 3 kez tüp denedim hiç tutmadı.sonra özelde başka bir doktora gittim.o da benden genetik test yaptırmamı istedi.işaretledi kağıda.sonra o kağıdı alıp çapaya gittim.zaten kağıdın başında tekrarlayan gebelik kayıplarında istenebilecek testler yazıyordu.doktorum bir sonraki tüp denemesini garantiye almak istedi yani.çapa kadın doğuma gittim.2 kez düşük yaptığımı söyldim mecbur.ama yapmadılar testleri.
biz ancak kendi hastalarımıza yapıyoruz bu testleri.öyle başka bir doktorun istemiş olduğu testleri burada yapmıyoruz.diğer bölümlere gitsenizde yaptıramazsınız,yapmazlar yani dediler.ben de özelde yaptırmak zorunda kaldım mecburen.

merhaba arkadaşlar.. benim de 1 başarısız aşılama, 1 yarım kalan tüp, 1 başarısız mikrom var (sonuç 0 çıktı) ve doktorum şu anda hiçbir teste gerek yok diyorsa da ben de bu testleri yaptırmak istiyorum. bugünlerde napmalıyım diye arastırıyordum ki yazdıklarınızı gördüm. birtek arada derede kalan ben değilmisim :) HALLıSNA arkadaşımız şişli genetik bölümüne gitmis ordan samatyaya sevk edilmis ve yaptırmıs testlerini. PAPATYA10 arkadaşımız senin de dediğin gibi başka doktorun yazdığı testleri yapmayı kabul etmiyorlar devlet hastaneleri, nasıl ettiler acaba? gerçi benim doktorum yazmıyor bile, kime yazdırıcam bimiyorum, forumda test adı vermiş arkadaşlar ama herkese aynı testler mi yapılıyor ki?

Merhaba, arkadaşım bende senin yazmış olduğun bu testlerin birçoğunu geçen sene yaptırmıştım. ve dediğin gibi çok uçuk rakamlardan bahsediliyordu, bu sırada bir arkadaşım bana www.kantahlili.net adresinden bahsetti merkezi nişantaşında'ydı sanırım aradım sağolsunlar çok yardımcı oldular üstelik o dönem sıkıntılarım olduğu için laboratuvara gidemiyordum, evimden gelip kan örneklerimi aldılar vede diğer laboratuvarların 3/1 fiyatına tahlillerimi yaptılar doktorum da sonuçları çok beğen di güvenilir ve uygun bir laboratuvar arayanlar için önerim www.kantahlili.net herkesin allah yardımcısı olsun.

ben geçensen eşim ile birlikte yaptırdım sizinde dediğiniz gibi hem farklı hemde çok ucuk rakamlar ile karşılaştık, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine www.kantahlili.net aradık merkezi nişantaşındaydı sanırım çok uygun fiyat'a yaptırdık doktorumuzda sonuçlarından çok memnun kaldı kesinlik ile tavsıye ederim. yetkili zannedersem barış bey 0532 491 56 69 telefon numarası geçmiş olsun dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…