arkadaşlar merhaba ; bende alman has. 1.mikro denedim kimyasal gebelik oldu değer 70 e kadar çıktı daha sonra 2 ye düştü ve kanamayla atıldı.
tekrar doktoruma gittim ve rahim filmi istedi çektirdim sonuç çok şükür temiz çıktı. sonucu götürdüm bu seferde genetik test istedi adı: periferik kanda kromozom analizi . yalnız bu kanda pıhtılaşma yı hangi tahlille öğrenebiliriz o an doktoruma sormak aklıma gelmedi birde kızlar bu karyotip test farklımı kaçtane genetik test var
insan başına gelmeyince bilmiyo doktor isteyene kadar sadece en son aşamada isteniyo diye biliyordum ben şimdi öğreniyoruz işte.....allahtan doktorum 1. olmayınca hemen istedi normalde herkes 3 . den sonra isteniyor diyor ....allah herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın .......hepimize tez zamanda hayırlı bir şekilde hayırlı evlatlar nasip eder inşallah yüce allahım....
canım yaptır bence belki rahimdeki bir problemden olmuştur... ücreti çok geldiyse daha uyguna yapan yerler vardır yada üniverste hastaneleri oralarda yaptır tabi kendi doktorun görse daha iyi olurdu bence.... bende kendi doktoruma 750 ye yaptırdım...senden rahim filmi testimi istedi?benden anestezi altında rahimime bakmak istedi.yani histeroskopi istedi....benimde ilk değerim 44 2. değerim 51 oldu ve 3. değer 6 oldu.sonra zeten bebek de düştü....fakat ben daha yaptırmadım testi 750 lira istendi....çok fazla geldi bana para....
herzamanki gibi canım ben çok alıştım negatife artık bir damla göz yaşı gelmiyo çok agladım zamanında yapacak bişey yok gördüm... elimden gelen herşeyi yaptım... sadece korkularım artıyor nedensiz yere olmayınca hiç olmucakmı acaba diye...witch sen nasılsın??kendine geldinmi???
herzamanki gibi canım ben çok alıştım negatife artık bir damla göz yaşı gelmiyo çok agladım zamanında yapacak bişey yok gördüm... elimden gelen herşeyi yaptım... sadece korkularım artıyor nedensiz yere olmayınca hiç olmucakmı acaba diye...
canım zaten tüp bebek merkezlerinin fiyatları arasındada çok fark oluyor aynı şeyleri yapsalar bile.. benim yaptırdığım yerinde fiyatları biraz yüksek... bence yeni tedavini yaptırıcağınn yere karar verdikten sonra orayla konuşursun belki şansına histereskopi fiyatı uygun olur....1 ay önce biri yaptırmış yine burdan arkadaş oda 300 e yaptırmış....neden bu kadar fark oluyoki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?