samimi olarak söylüyorum gerçekten kendini hiç üzme bak en azından tutunduğunu biliyosun bir aksilik olmuştur dğerinde allahın izniyle tutunur ve bidaha bırakmaz... beni düşün keşke denemelirimin birinde bari tutunup düşseydi onada razıydım tutunduğunu bilirdim....ben bekleme süresinde çok ağladım.....idrar yaptırdım çıkmadı ağladım...değerim az yükseldi ağladım....fakat kesin olmadığını öğrendiğimde ağlamadım....kendimi hazırlamıştım...ama ağlamak daha iyi...ben hala kendimi toparlayamadım.....canım hiç bişey yapmak istemiyo...canım sıkılıyo....ağlasam kendime gelecemde ağlıyamıyorum.....
ben bekleme süresinde çok ağladım.....idrar yaptırdım çıkmadı ağladım...değerim az yükseldi ağladım....fakat kesin olmadığını öğrendiğimde ağlamadım....kendimi hazırlamıştım...ama ağlamak daha iyi...ben hala kendimi toparlayamadım.....canım hiç bişey yapmak istemiyo...canım sıkılıyo....ağlasam kendime gelecemde ağlıyamıyorum.....
samimi olarak söylüyorum gerçekten kendini hiç üzme bak en azından tutunduğunu biliyosun bir aksilik olmuştur dğerinde allahın izniyle tutunur ve bidaha bırakmaz... beni düşün keşke denemelirimin birinde bari tutunup düşseydi onada razıydım tutunduğunu bilirdim....
amin inşallah canım zaten ben biraz ara vericem normal yoldan denicez artık... ilaçlar dengemi bozdu biraz vücudum dinlensin....canım ölede düşünme..inş kendiliğinden olur....umutsuz olmamak lazım....inş bi gün bizde evlatlarımızı kucağımıza alıcaz......tüple yada kendiliğinden benim öle bi şansım yokda....tıpa göre yani....herşeyi allah bilir ....takdir ilahi...
canım seninkide dogru tabiki çokzor ama sen keşke negatif sonuç alsaydım derken henüz benim kadar negatif sonuç almadın inşallahta almazsın bidahakine olur allahın izniyle.... bak en azından senden bir test istiyorlar benden isticek bişeyde kalmadı herşey iyi tedavi edilcek bişey yok... ama iş embiryoların tutmasına gelince her seferinde 1. kalite 4 embiryo insan diyor yaa herşey iyide birinde bari tutunmazmı kafayı yiyecek gibi oluyoruz bazen... ama sonucu nasip diyoruz herşey allahtan... inşallah zamanı gelince hepimiz kavuşuruz....ölede deme....sonucunda hamile kaldım diye seviniyosun ve sonunda hüsrana uğruyosun....seninki inş tutsun ve düşmesin hamileliğin devam etsin.....burda tutup sonucunda kalp atışı alınmadığı için kürtaj yaptıranlar var çok daha kötü arkadaşım....ben değer düşünce başında negatif sonuç alsaydım daha iyiydi dedim.....sonucum az yükseldiğinde 1 hafta sonra kan testi tekrarlanacaktı. o 1 haftam nasıl geçti bilmiyorum....çok zor tabi kendinide olumsuzluğa alıştırıyosun.....inş bi daha bunları yaşamayız.....bizimde yüzümüz güler...özellikle senin canım...
herşeyi allah bilir tabiki canım... neden öyle söyleniyor senin problemin neydi??canım ölede düşünme..inş kendiliğinden olur....umutsuz olmamak lazım....inş bi gün bizde evlatlarımızı kucağımıza alıcaz......tüple yada kendiliğinden benim öle bi şansım yokda....tıpa göre yani....herşeyi allah bilir ....takdir ilahi...
canım zaten tüp bebek merkezlerinin fiyatları arasındada çok fark oluyor aynı şeyleri yapsalar bile.. benim yaptırdığım yerinde fiyatları biraz yüksek... bence yeni tedavini yaptırıcağınn yere karar verdikten sonra orayla konuşursun belki şansına histereskopi fiyatı uygun olur....
herşeyi allah bilir tabiki canım... neden öyle söyleniyor senin problemin neydi??
sanada allah rahatlık versin canım....canım ben çıkıyorum ezan şimdi okunucak......allah rahatlık versin.......
arkadaşlar merhaba ; bende alman has. 1.mikro denedim kimyasal gebelik oldu değer 70 e kadar çıktı daha sonra 2 ye düştü ve kanamayla atıldı.
tekrar doktoruma gittim ve rahim filmi istedi çektirdim sonuç çok şükür temiz çıktı. sonucu götürdüm bu seferde genetik test istedi adı: periferik kanda kromozom analizi . yalnız bu kanda pıhtılaşma yı hangi tahlille öğrenebiliriz o an doktoruma sormak aklıma gelmedi birde kızlar bu karyotip test farklımı kaçtane genetik test var
insan başına gelmeyince bilmiyo doktor isteyene kadar sadece en son aşamada isteniyo diye biliyordum ben şimdi öğreniyoruz işte.....allahtan doktorum 1. olmayınca hemen istedi normalde herkes 3 . den sonra isteniyor diyor ....allah herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın .......hepimize tez zamanda hayırlı bir şekilde hayırlı evlatlar nasip eder inşallah yüce allahım....
Idil cim nasil oldun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?