Geniş Arkadaş Çevresi Edinmek için neler önerirsiniz?

Bence bu şekilde aramayın, bulamazsınız, bulsanizda bir şekilde bir yerde kesilir arkadaşlığınız.

Kız kardeş yada kuzen varsa onlarla iletişime geçin

Neden böyle dediniz çok mu ümitsiz bir durum ama bence daima bir ümit vardır bir yol vardır emek sarfedilirse netice alınabilir.

Yaşadığım şehirde hiç bir akraba Yok malesef

Geniş çevre çok da iyi bişey değil bence. Bir iki tane olsun sağlam olsun düşüncesindeyim.

Çok doğru bir noktaya değindiniz. Bu atak olma konusunu biraz somutlaştırabilir misiniz örneklerle ? Mesela yeni biriyle tanıştık muhabbet ettik ve daimi arkadaşlık kurmak istiyoruz nasıl ilerleyebiliriz?
Daimi arkadaşlık aslında biraz kafa yapısının uyması ile ilgili bir konu.
O da çok arkadası olan kişilerde bile tek tük öyle dost oluyor.
Arkadaşlık baska dostluk baska
Dostlukta bir anda gelişen birşey değil.

Geniş çevre edinseniz nolucak içi boş olduktan sonra bende bazen istiyorum ama hem iş hem çocuk açıkçası çok fazla ihtiyacım olmuyor

Genis bir cevrem var ama sinemaya gitmeye,kahve icmeye insan yok etrafimda sayilardan cok arkadaslarinizin nitelikleri,ortak konulariniz ve ayni dunya gorusunu paylasmaniz onemli. Nerden arkadas edinirsiniz,spor kulupleri,sosyal yardimlasma gruplari ve dernekler olabilir.

genelde çok arkadaşı olanın çevresi çok çabuk değişiyor.bu başlı başına sorun.güven vermez çok çevrelilier bana.
sağlam birşey olmuyor çünkü
az olsun öz olsun.
27 yaşındayım 35-40 ve üstü insanlarla anlaşıp arkadaş oluyorum ,görüşür ederim.abla demem ismiyle hıtap ederim.(çalıştığım ortamdan kaynaklı.)
ve kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum çocuk gibilerrr..küs barış trip onlarla mı uğraşcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…